Arkadaşlar .. yeniden döndüm .. UZMANLIK ALANI REİKİ OLANLAR GİRERMİSİNİZ ? :/

Chi Energy Healing (Reiki). Yetkililer: Fenomen, healermaster, carnim_rama

Moderatör: fenomen

Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Arkadaşlar .. yeniden döndüm .. UZMANLIK ALANI REİKİ OLANLAR GİRERMİSİNİZ ? :/

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

REİKİ BİLEN BİR ARKADAŞIMIZ BANA ENERJİ GÖNDEREBİLİRMİ ?

Çünkü benimde yapabilen bir kişiden aldığım reiki enerjsini kalıcı olarak kendimde taşıyabiliyormusum .. en azından reiki seanslarında bana çok yardımcı olacak .. Lütfen en saf ve en şiddetli arzunuzla bana enerjinizden bir parça yolllayın .. tabiki en az 2 . seviye reikistseniz :/

17 yaşında , İri kemikli , Tıknaz , Buğday tenli , Hassas biri olarak düşünürseniz aklınızdabeni daa cabuk oluşturabilirsiniz .. ben burak . Şimdiden teşekkürler ..

Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Arkadaşlar .. yeniden döndüm .. UZMANLIK ALANI REİKİ OLANLAR GİRERMİSİNİZ ? :/

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

öncelikle reiki seansını uyumlanmamış kimse yapamaz. ve sizi en az 2.seviye bir reiki uygulayıcısı uyumlayamaz. 3b seviyesinde uyumlama yetkisine sahip olunur. enerji göndermekle reikiye uyumlanmak farklı şeylerdir. bir kişiden aldığınız reiki enerjisini kalıcı olarak kendinizde taşıyabilme kısmıınıda anlamadım. lütfen önce ne olduğunu açıkça anlatıp ne istediğinize karar verin derim
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Arkadaşlar .. yeniden döndüm .. UZMANLIK ALANI REİKİ OLANLAR GİRERMİSİNİZ ? :/

Okunmamış mesaj gönderen turab »

enerji yollarmısın demiş carnim uyumla dememiş eğer uyumlamayı kast ettiyse doğru söylüyorsun zaten.

Bu arada reiki psişik güç falan geliştirmez bu tür işlerle zaman kaybetmeyin derim.Ha reiki pisişik geliştirmez diyorum ama bu sana bağlı neyse bilen bilir uzatmayım.
Bu arada hastalığın falan mı varda buraya konu açıyorsun ? bu arada reiki enerjisini sınırsız taşıma diye bir olay yok kardeşim senin kafan karışmış sonsuza dek taşıyacağın birşey var oda reiki ye uyumlanmak..başka biri tarafından uyumlanan kişi reiki çalışmalarını bıraksa bile tekrar başlamak istediğinde bir daha uyumlanması gerekmez.yani uyumlanma kalıcıdır.şifa ise reiki tarafından yollanan birenerji.kendine yaptığında 10dk boyunca el teması kesilmeden sonraki 6 saat reiki zaten yerini bulur. hastalıklı bölgeye gider. Kalıcı olarak tutamazsın yani. bu negatifliğinle bağlı
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...