Michael Sikkofield

Gizli Kalan Gerçekler

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Michael Sikkofield

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

michael sikkofield blogunda genelde illuminati vs. hakkında yazılar yazan eski inci yeni avare sözlük yazarı . ÇOğunluk genelde kendi tespitleri kendi keşfettiği şeyler bu arada öyle güzel yazıyor ki tamamını okumadan başından kalkamıyorsunuz. bu konularla ilgili erişebileceğiniz en iyi kaynak diyebilirim. olayların her yönden açıklamasını yapıyor okuduktan sonra kafanızda hiç soru işareti kalmıyor.
Ben bile 3 yıldır araştırıyorum hiçl öğrenediğim şeyler öğrendim.yani bu konulara tamamen hakim olmak ve kafanızdaki soru işaretlerini gidermek istiyorsanız michael sikkofield tam size göre.tavsiye ederim mutlaka girin. ve bu arada inci yazarı dolayısıyla blogunda çok küfür var ve akrep kral muhtemelen linki silecek ama google a michael sikkofield yazarsanız ilk çıkan link blogu oluyor zaten.

link: http://michaelsikkofield.blogspot.com/

bu sitede de bilenler var bunu aslında neyse artık bilip bilmeden konuşan arkadaşlardan kurtuluruz belki.
bulamayanlara ö.m da atabilirim
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
stbaba
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Michael Sikkofield

Okunmamış mesaj gönderen stbaba »

kardeş sana helal olsun bu çocuu bulduun için ben okudukça okudum.eline emeğine salık.bu msikkonunda heryerine salık.çocuk ne yazmış ya vallaha helal olsun
Kullanıcı avatarı
ozina

abi bu paylaştığım linkte kolay kolay bulamayacağınız bilgiler var.1 kişi üşenmeyip bakmış o da memnun kalmış zaten. hem illuminati ne falan filan konuşuyosunuz hem de okumaya üşeniyosunuz ilginçsiniz sizde :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ozina

pixies forever <3<3

“Gizli Gerçekler” sayfasına dön