Enerjinizi çeken insanlar ( psişik vampirler)

Gizli Kalan Gerçekler

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Swocker
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ

Enerjinizi çeken insanlar ( psişik vampirler)

Okunmamış mesaj gönderen Swocker »

Vahşice bir çağrışım değil mi?

Evet onlardan vampir diye bahsetmek gerek. Her yerde bulunabilirler, her ortamda, belki yanı başınızda, belki aynı evde, aynı iş yerinde, yeterince talihsiz ve yüksek enerjiliyseniz bunlardan birini kendinize arkadaş olarak seçmiş, onu kendinize çekmiş olabilirsiniz.

Çok fazla doğaüstüne çıkmaya gerek yok, spiritüel dünyanın bedensiz varlıklarından, astral gezintilerin enerji sömüren kuyularına inmeden önce en büyük tehlikeyi yakınımızda aramalıyız.

Nedir bu enerji vampirleri ve ne yapar;

Size kısaca bir tanım yapayım;

Diyelim ki ....xx diye bir arkadaşınız var, bu ...xx arkadaş insanların yoğun olduğu kalabalık yerleri seviyor, her zaman çevresinde başka bireyleri istiyor, fakat genellikle negatif düşünceler içinde ve olaylara bakış açısı hep olumsuz yönde, onunla paylaştığınız her noktada, her eylemde sizi uç noktalara taşıyor ve normal düşünce tarzınızdan uzaklaştırıyor. Onunlayken düşünceleriniz her an karmaşaya düşebiliyor, var olan en yalın gerçekleriniz bile yön değiştirebilir bir hal aliyor.

Bunun yanında bu ...xx arkadaş karamsar olduğunuzda sizi avutmak yerine varlığındaki negativite ile daha da boşluğa düşmezi sağlıyor, neşeli olduğunuzda ani şoklarla öfke patlaması yaşamanızı veya bu mutlu hallerin içinde size gardınız düşürücü telkinler veriyorsa.

Onunlayken enerjinizin bir anda düştüğünü bariz olarak hissediyorsanız, tensel temaslarınızda sizden bir şeyin ona aktığını duyumsayabiliyorsanız, emin olabilirsiniz ki ağzından kanlar akan bir vampir gibi bu arkadaş da daha masum görünüşlü bir vampirdir. Hatta daha tehlikelidir çünkü diğerinin görünüşü ve uygulamak isteği eylem bariz, fakat işi subtil yapıdan hırsızlık olan bu arkadaşınki sinsicedir.

Bu tipleri kolay tanırsınız aslında, içten içe insana ihtiyaçları olduğunu bildikleri için genellikle kalabalık mekanları tercih eder ve bir çok kişiyle samimiyet kurma eğilimindedirler, bunu başarmak için birinin enerjisini öldüresiye veya kendilerini açığa çıkaracak kadar değil de azar azar çeker alırlar, kendinizi hasta gibi hissedersiniz, vücut ısınız düşmüş, kalbiniz onu ısıtmak için daha bir güçlü çarpmaya başlamıştır. Yanınızda olurlar fakat gözleri sürekli av peşinde, ilgileri başka yöndedir, anlattıklarınızın pek bir önemi yoktur önemli olan ne kadar sıkı düşünceler yaşayıp hangi uçurumdan aşağı düşerken sizin zayıflıklarınızdan ne kadar enerji çekecekleridir.

Dostlarım Zahir olan tehlikeleri algılamak Batın olanları algılamaktan çok daha kolaydır, bu yüzden Batın'ı anlamak ve etkisini hissetmek için bedensel uyanıklığınızı koruduğunuz gibi içsel olarak da uyanın. Bunu yapabileceğiniz çeşitli yollar var elbette bu da başka bir yazının konusu olsun.

Şimdilik açın gözlerinizi de bir bakın etrafınıza, yakınlarınıza, dostlarınıza, sevgilinize, hatta eşinize, onlarlayken neler hissediyorsunuz?

ALINTIDIR !!!!!!!!!!
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!

Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Enerjinizi çeken insanlar ( psişik vampirler)

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

ve bazı arkadaşlarımız sitede insanlardan enerji çekmeye çalışıyor ve teknik arıyor. bu onlara güzel bi yazı olsun bence
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Kullanıcı avatarı
Swocker
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ

Okunmamış mesaj gönderen Swocker »

Haklısın :)
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

Vampir dogulmaz,vampir olunur.. vampir forever: )
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Ben galiba bu tanıma uyan birini tanıyorum.ALLAH'tan benim arkadaşım değil.Ama bazen mecbur olarak benimle konuşması gerekiyo.İşte o zaman orda yazan şeylerin neredeyse hepsi başıma geliyo.Bide sürekli birilerine böle tik tik bakıyo.Banada bakıyo.Sonu kötü bitiyo ztn bütün hevesimi,mutluluğumu,pozitif enerjimi alıp götürüyo.Kötülük ve sinsilik dolu bir insan.İlk görüşte anlayamamıştım.Sonraları gayet iyi anladım.Çok saol bu yazı için.Ben bu yazının devamını iple çekiyorum.EN azından bu olumsuzluk abidesi çocuğun enerjimi emmemesi için.Ve carnim arkadaşında dedii gibi başka insanların enerjisini çekmek için uğraşan arkadaşlarımızada ibretlik bi yazı olmuş bence.Devamı merakla bekleniyo :D

Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Soyle bisey var zaten o tipler fazlasiyla bellidir: sessiz,sogukkanli,sesi hafif kalin genelde gözleri kisik, cogunluk 3 numara sac trasiyla göze carpar bu insanlar.. ama enerji cekmeyi bura ile ilgilenen herkesin bilmesi lazm derm ben.. bide kim o lnsandan enerji cekmeye calisan tek disi cikmis vampircanlar:))
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Ayni benim bahsettiğim çocuğu tarif ettin.Yalnız saçlar 3 numara değil genelde normal.Çok uzun değil ama çok kısada değil.Ama diğerlerinin tariflerin hepsi doğru.Ve ALLAH beni bu çocukla karşılaştırdığı gibi inşallah tez günde yollarımızı ayırır.Bırak benimle konuşmayı aynı ortamada olmamız bile benim bütün pozitif enerjimi alıp yerine negatif enerjiyi doldurması için yetiyo.
yesil

Okunmamış mesaj gönderen yesil »

carnim_rama yazdı:ve bazı arkadaşlarımız sitede insanlardan enerji çekmeye çalışıyor ve teknik arıyor. bu onlara güzel bi yazı olsun bence
O arkadaş ben oluyorum galiba :) Bırakıcam Bu enerji çekme işini :::)
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

yesil yazdı:
carnim_rama yazdı:ve bazı arkadaşlarımız sitede insanlardan enerji çekmeye çalışıyor ve teknik arıyor. bu onlara güzel bi yazı olsun bence
O arkadaş ben oluyorum galiba :) Bırakıcam Bu enerji çekme işini :::)
Seni vampir seniii: )) ama olum bi dk sna insandan deglde gnestn flan cekmeyi anlttk bz
yesil

Okunmamış mesaj gönderen yesil »

anlamadım?
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.