Ders Çalışma Telkini - Telkin MP3
Ders çalışma telkin mp3 ders çalışma verimini artırmak için telkin mp3
Moderatör: Admin
Forum kuralları
Yalnızca telekinezi.com.tr tarafından yapılan ve yayınlanan Telkin MP3'lerine yer verilecektir. Telkinlerin konuları Telekinezi, Astral Seyahat, Telepati ve Hipnoz dışında kalan MP3'ler yayınlanmayacaktır. Başka Sitelerden Alıntı MP3 eklemek kesinlikle yasaktır.
Yalnızca telekinezi.com.tr tarafından yapılan ve yayınlanan Telkin MP3'lerine yer verilecektir. Telkinlerin konuları Telekinezi, Astral Seyahat, Telepati ve Hipnoz dışında kalan MP3'ler yayınlanmayacaktır. Başka Sitelerden Alıntı MP3 eklemek kesinlikle yasaktır.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
https://www.telekinezi.com.tr/dat/alpha.jpgTelkin MP3 - Ders Çalışma İsteği Telkini A1
Akreportal.net 'te İstek üzerine hazırlayıp yayınlamıştım faydalanmak isteyenler aşağıdaki açıklamaları okuyarak indirip deneyebilirler.
Lütfen Dikkat
Epilepsi Hastaları veya Psikolojik Rahatsızlığı olanlar içerisinde Sun'i frekans barındıran sözlü yada sözsüz Müzikleri dinlemeden önce Doktorunun önerisini almalıdır. Mümkünse kendileri için özel hazırlanmış mp3'leri dinlemelidirler. Telkin MP3'leri tedavi amaçlı değil sadece destek amaçlı kullanılmalıdır.
Genel Açıklamalar:
* Telkini uykuya dalmadan kısa süre önce dinleyiniz. Gün içerisinde en fazla 4 defa dinleyiniz. Sayıyı kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Baş ağrısı yaptığında sayıyı düşürünüz. Etkiyi artırmak için uyku sırasında da dinleyebilirsiniz.
* Telkin MP3'ü iç içe geçmiş 3 ayrı bölümden oluşmuştur. Doğa seslerin arkasına iki normal bir fısıltı tonunda eklenmiştir. Alt katmanları duymak için ayrı bir çaba içerisine girmenize gerek yok. Beyin algılayacaktır.
* Telkinler Normal şartlarda kişiye göre 1 veya 2 hafta içerisinde etkisini gösterecektir.
* Tüm Sun'i frekans içeren ses dosyaları baş ağrısına ve mide bulantısına neden olabilir. Telkin parçalarını dinleme sürenize göre bu belirtiler artabilir. Ortalama 1-2 hafta içerisinde bu belirtiler genelde ortadan kaybolur. Belirtilere göre dinleme sayınızı azaltınız.
Telkinde Kullanılan Teknikler
** Ses dosyasında telkini algılama oranını artırmak amacıyla özel bir frekans aralığı girilmiştir.
1- Multiband Compressor
2- Restoration
3- Delay - Stutter
4- Multiband Compressor- İndie Lo-Fi
5- Echo Chamber - Cellblock 5
Fısıltı Teknikler: Echo: Delicate Whispers
0-3 Hz - 1-10-20 Hz aralığında telkin içeriğine uygun Sun'i frekanslar
Dosya Özellikleri:
Süre: 10:26 dk
Müzik Dosyası Bit Hızı: 192 kb
Dosya Boyutu: 14 Mb
Sıkıştırma: Winrar
Dosya Şifresi: www.akreportal.net
Dosya İndirme Linki:
MediaFire linkini göremeyenler için Google Drive Linki
Ders çalışma telkini indir: https://drive.google.com/file/d/0B48gLD ... sp=sharing
Not: Sağ üstte bulunan indir linkini tıklayarak indirebilirsiniz.
MediaFire Linki:
İndirme Linki: http://www.mediafire.com/download/7sjdd ... _TK_A1.rar
Lütfen Dikkat
Epilepsi Hastaları veya Psikolojik Rahatsızlığı olanlar içerisinde Sun'i frekans barındıran sözlü yada sözsüz Müzikleri dinlemeden önce Doktorunun önerisini almalıdır. Mümkünse kendileri için özel hazırlanmış mp3'leri dinlemelidirler. Telkin MP3'leri tedavi amaçlı değil sadece destek amaçlı kullanılmalıdır.
https://www.telekinezi.com.tr/dat/alpha.jpgTelkin MP3 - Ders Çalışma İsteği Telkini A1
Akreportal.net 'te İstek üzerine hazırlayıp yayınlamıştım faydalanmak isteyenler aşağıdaki açıklamaları okuyarak indirip deneyebilirler.
Lütfen Dikkat
Genel Açıklamalar:
* Telkini uykuya dalmadan kısa süre önce dinleyiniz. Gün içerisinde en fazla 4 defa dinleyiniz. Sayıyı kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Baş ağrısı yaptığında sayıyı düşürünüz. Etkiyi artırmak için uyku sırasında da dinleyebilirsiniz.
* Telkin MP3'ü iç içe geçmiş 3 ayrı bölümden oluşmuştur. Doğa seslerin arkasına iki normal bir fısıltı tonunda eklenmiştir. Alt katmanları duymak için ayrı bir çaba içerisine girmenize gerek yok. Beyin algılayacaktır.
* Telkinler Normal şartlarda kişiye göre 1 veya 2 hafta içerisinde etkisini gösterecektir.
* Tüm Sun'i frekans içeren ses dosyaları baş ağrısına ve mide bulantısına neden olabilir. Telkin parçalarını dinleme sürenize göre bu belirtiler artabilir. Ortalama 1-2 hafta içerisinde bu belirtiler genelde ortadan kaybolur. Belirtilere göre dinleme sayınızı azaltınız.
Telkinde Kullanılan Teknikler
** Ses dosyasında telkini algılama oranını artırmak amacıyla özel bir frekans aralığı girilmiştir.
1- Multiband Compressor
2- Restoration
3- Delay - Stutter
4- Multiband Compressor- İndie Lo-Fi
5- Echo Chamber - Cellblock 5
Fısıltı Teknikler: Echo: Delicate Whispers
0-3 Hz - 1-10-20 Hz aralığında telkin içeriğine uygun Sun'i frekanslar
Dosya Özellikleri:
Süre: 10:26 dk
Müzik Dosyası Bit Hızı: 192 kb
Dosya Boyutu: 14 Mb
Sıkıştırma: Winrar
Dosya Şifresi: www.akreportal.net
Dosya İndirme Linki:
MediaFire linkini göremeyenler için Google Drive Linki
Ders çalışma telkini indir: https://drive.google.com/file/d/0B48gLD ... sp=sharing
Not: Sağ üstte bulunan indir linkini tıklayarak indirebilirsiniz.
MediaFire Linki:
İndirme Linki: http://www.mediafire.com/download/7sjdd ... _TK_A1.rar
Lütfen Dikkat
En son Admin tarafından 25 Oca, 22:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 7 kere düzenlendi.
Aramak, güzel bir çabadır.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Ders Çalışma İsteği Telkini - Telkin MP3
Öncelikle bir öğrenci olarak bu telkin için teşekkür ederim.Üniversite sınavına hazırlanırken çok işime yarıyacağından eminim.Çok saol.Bide bir tane soru var kafamı kurcalayan.İzninle onu sormak istiyorum.Bu telkin müziklerinin doğa sesi ile birlikte oluşturulması şart mı ? Yani bende telkin çalışmalarına başlamayı düşünüyorum.Ve sadece bir android sesi kaydedip derin gevşeme halinde dinlemeyi düşünüyorum.Yani doğa sesi yada meditasyon müzikleri gibi müziklerle birlikte alınmayan telkin zararlımıdır ? Yada doğa sesi meditasyon müzikleri ile birlikte olan telkinler daha mı çabuk etki gösterir ? Tekrar teşekkürler..
- Admin
- Site Yöneticisi
Rica ederim. Faydalı olmasını dilerim.
Bu telkin istekler doğrultusunda oluştuğu için doğa seslerini kullandım. Müzik telkin içeriği ile ilgili olduğu sürece sözlü olmamak kaydıyla türünün hiçbir önemi yok. Özel olarak böyle bir istek olmasa Kitaro tercih ederdim. O'nun konuya çok daha uygun parçaları var veya Mozart, Bach kullanırdım.
Özellikle Enstrümantal kullanılmasının nedeni zihni dinlendirmesi ile ilgili. Aslında sözlü parçalar dahi kullanılabilir ancak etki süresi uzayacağından veya çok daha üst düzey teknikler gerektirdiğinden kullanışlı olmayacaktır. Daha önce hiç boyanmamış bir duvarı ilk defa boyamak gibi bir şey bu.
Kişi kendine ve içeriğe uygun müzik seçebilir bunda herhangi bir sakınca yok.
Bu telkin istekler doğrultusunda oluştuğu için doğa seslerini kullandım. Müzik telkin içeriği ile ilgili olduğu sürece sözlü olmamak kaydıyla türünün hiçbir önemi yok. Özel olarak böyle bir istek olmasa Kitaro tercih ederdim. O'nun konuya çok daha uygun parçaları var veya Mozart, Bach kullanırdım.
Özellikle Enstrümantal kullanılmasının nedeni zihni dinlendirmesi ile ilgili. Aslında sözlü parçalar dahi kullanılabilir ancak etki süresi uzayacağından veya çok daha üst düzey teknikler gerektirdiğinden kullanışlı olmayacaktır. Daha önce hiç boyanmamış bir duvarı ilk defa boyamak gibi bir şey bu.
Kişi kendine ve içeriğe uygun müzik seçebilir bunda herhangi bir sakınca yok.
- Admin
- Site Yöneticisi
subliminal-bilincalti-mesaj-telkin-nasil-hazirlanir/
Linkinde misafirlere gizli olarak Telkinin nasıl hazırlanabileceği ile ilgili bir yazı dizisi hazırlamıştım yıllar öncesinde oradan yararlanabilirsin. Linklerin büyük kısmı silinmiştir ama en azından program adları işine yarayacak ve fikir verecektir.
Linkinde misafirlere gizli olarak Telkinin nasıl hazırlanabileceği ile ilgili bir yazı dizisi hazırlamıştım yıllar öncesinde oradan yararlanabilirsin. Linklerin büyük kısmı silinmiştir ama en azından program adları işine yarayacak ve fikir verecektir.
En son Admin tarafından 12 Şub, 20:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konular buraya taşınarak link yenilendi
Sebep: Konular buraya taşınarak link yenilendi
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Anladım.Çok saol.Telkin yaparken bende arkaya kısık sesle meditasyon müzikleri koymayı denicem.Çok saol.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
akrepkral kulaklıkla dinlemek şart mı?
pixies forever <3<3
- Admin
- Site Yöneticisi
Rica ederimUsTr yazdı:Anladım.Çok saol.Telkin yaparken bende arkaya kısık sesle meditasyon müzikleri koymayı denicem.Çok saol.
Subliminal seslerde Stereo önemlidir. Eğer kulaklıkla dinlemek istemiyorsan stereo etkiyi alabilmek için en azından dinlediğin mekandaki ses sistemi buna uygun olmalı.ozina yazdı:akrepkral kulaklıkla dinlemek şart mı?
Şart mı? Hayır
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Admin
- Site Yöneticisi
- zxc512