Psi ball nasıl yapılır detaylı anlatım [GİFLİ]

psiball oluşturma, psiball nasıl oluşturulur, psiball nasıl yapılır, psiball yapma, psiball enerji çekme, psiball enerji

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Psi ball nasıl yapılır detaylı anlatım [GİFLİ]

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Psi ball detaylı anlatım
Resim
İlk önce selamlar.Çoğu kişi biliyor ama bilmeyenler için paylaşıyorum ve bazıları yanlışda bilebiliyorlar hareketli resimler koyduğum için daha iyi anlaşılabilir :) Başarılar.

1. Adım
Önce topunuzu nerede oluşturacağınıza karar verin.
Psi topunu yapmadan önce, enerji topunu nerede oluşturacağınıza karar vermeniz gerekir. İstediğiniz her yerde oluşturabilirsiniz. Elinizde, üçüncü gözünüzde, odanızda veya içinizde oluşturabilirsiniz!

Resim
Resim

2. Adım

Enerjiyi hangi kaynaktan çekeceğinize karar verin... Güneş Ay, Dünya, Chi enerji (Kendi enerjiniz) Güneşten çektiğiniz enerji ile topunuz sıcak, Aydan çektiğiniz enerji ile soğuk olur... Dünyadan enerji çekmenizi tavsiye ederim çünkü ayaklarınızın altında olan bir şeyden enerji çekmek çok daha kolay olur...

Kaynaktan enerji çekmek çok kolaydır. Tek yapmanız gereken kaynağınızdan gelen enerjiyi görselleştirmek ve vücudunuza girmesini sağlamak veya vücudunuzu kuşattığını resmetmektir (imaj etmek). Görselleştirme hayal etmek ya da taklit etmek gibi, sadece kafanızda resmedin. Kaynaktaki emici enerjiniz olduğu sürece istediğiniz her şeyi görselleştirebilirsiniz. Bazıları gözlerini kapatıyor, bazıları ikisini birden yapmıyor ve sizin için nelerin işe yaradığını göremiyor. Örneğin, çekirdekten, toprağa, ayaklarımdan vücuduma gelen enerji ile dünyada ayakta olduğumu görüyorum.

Lütfen unutmayın, bu sadece bir örnektir... istediğiniz herhangi bir şeyi hayal edebilirsiniz. İşte bazı fikirler:
*Kendinizi bir priz takın ve enerji elde edin.
*Üstünüze akan bir enerji kaynağı hayal edin. (Şelaleden akar gibi)
*Üzerinizde dolaşan bulutlar hayal edin. Bu bulutlardan çakan şimşekler size enerji sağlasın.

Resim

3. Adım

Enerjiyi hangi kaynaktan çekeceğinize karar verdikten sonra sıra enerjiyi çekmeye gelir... Bu evre çok önemlidir ama biraz zamanınızı alır... enerjinin ayaklarınızın altından sürekli vucudunuza aktığını imajine edin ... Hemen bırakmayın birkaç dakika bu işleme devam edin...

Resim

Biriktirdiğiniz enerjiyi kollarınıza, oradan avuç içlerinize getirin... bu arada enerji çekmeye devam edebilirsiniz... basıncı hissetmeye çalışın.. Oluşturduğunuz topun sesini, görüntüsünü, ısısını hareketini imajine ederek hissedin.

Resim

Sıra topunuzu yoğunlaştırmaya geldi...Ellerinizi yukarıdaki şekildeki gibi birbirine yaklaştırıp uzaklaştırın .. bunu yaparken her yaklaştırdığınızda topun yoğunlaştığını ve ellerinizle sıkıştırdığınızı düşünün...

Resim
Oluşturduğunuz topu istediğiniz yere istediğiniz şekilde fırlatabilirsiniz... bunu ellerinizi hareket ettirmeden yapabileceğiniz gibi fiziksel olarakta yapabilirsiniz... Fiziksel olarak atmak psikolojik açıdan işe yarıyor
Resim

Enerji topunuzu serbest bırakarak, gitmesine izin verin.
Psi topunu bırakma zamanı geldiğinde, tek yapmanız gereken gitmesine izin vermektir. Bu kadar. Umarım ona fazla bağlı kalmazsınız ;) ... Yani, zamanı gelince, elinizi serbest bırakın ve enerjinin hedefe gitmesine izin verin. Sadece gitmesine izin ver ... ve hepsi bu kadar!

Resim kaynak: gospiritualnow
En son Admin tarafından 13 Eyl, 12:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
İMZA

Uchiha Sasuke

Re: Psi ball detaylı anlatım [GİFLİ]

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

İlla Tek Elle Oluşturcaklar Yani Adam Belki Tek Elle Oluşturmak İstiyor ?
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Tek elle enerji oluşturmak çok zordur.Çünkü enerji elinden çıktığı gibi dağılır.Ama uğraş ve çalışmalar sonunda tek elle oluşturulabilir.Hatta 2 eldede ayrı psi ball lar oluşturulup ikisi birleştirilip büyük bir ball yapılabilir.Sınırı yok kocaman bi topunuz ve sınırsız enerjiniz var işte :D
Kullanıcı avatarı
UsTr

Anlatım için öncelikle gifler çok hoşuma gitti :D Bir diğer konu ise senin açtığın psi ball konusundada açıklığa kavuşan ve Sai'nin son noktayı koyduğu enerji kaynağı konusunda bu anlatımda biraz değişiklik var.Öncelikle Sai'nin söylediği gibi insanın kendi öz enerjisini kullanması daha kolaydır.Bu yüzdendir ki insan kendi enerjisi ile psi ball oluşturması daha iyi olur.Ama dünyadan,aydan,güneşten enerji çekilerek de oluşturulabilir.Ama aydan,güneşten,dünyadan enerji çekilip çekilememesi konusunda bazı ters düşünceler var ve şuan hangisi doğru hangisi değil kafam karışmış durumda bu konuda.Yani tamam insanın kendi enerjisi daha iyi ve kullanması daha kolay.Ama dünyadan,güneşten,aydan enerji çekile biliyomu ? Çekilemiyomu ? İşte bu sorunun cevabı lazım sana.Böylelikle anlatımı daha doğru bir şekilde yeniden düzenleyebilirsin.Ama anlatım güzel.Ve birdaha söylüyorum gifler çok hoşuma gitti :)
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Ben Bırakmıştım bu işleri Ama Yapıyorum Ben Psi Ball Ama fırlatamıyorum ?

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

UsTr dünyadan güneşten ve aydan enerji çekebilirsiniz Bunlar doğal kaynaklar bak burda açıkladım sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/daha-yen ... 67-20.html konsantre gerekiyor, arkadaş yanlış yazmamış sadece insanın kendi iç enerjisini yazmamış eksik var yanlış yok.
Kullanıcı avatarı
Msa
İletişim:

Hemen düzeltiyorum :)
İMZA
Kullanıcı avatarı
UsTr

Sai yazdı:UsTr dünyadan güneşten ve aydan enerji çekebilirsiniz Bunlar doğal kaynaklar bak burda açıkladım sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/daha-yen ... 67-20.html konsantre gerekiyor, arkadaş yanlış yazmamış sadece insanın kendi iç enerjisini yazmamış eksik var yanlış yok.
Tamam.Cevabını okuduktan sonra zaten anladım eksik var yanlış yok. :)
eng771
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir

Okunmamış mesaj gönderen eng771 »

ben psi-ball ı oluşturuyorum ama fırlatamıyorum onume ılaç kutusu koydum, pozusyonu bozmadan elımı havaya kaldırıp atmaya calısıorum ama gorunurde hıc bı se olmuo nasıl fırlatacağımız konusunda yardım edebilirmisiniz
Kullanıcı avatarı
Msa
İletişim:

Zamanla fırlatırsın bende fırlatamıyorum:) biraz daha çalış karşılığını alırsın :) Birde ialç kutusu yerine daha hafif şeyler dene bence :)
İMZA