Şİfa çalışması
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Re: Şİfa çalışması
Bencede ama bu konuyla ilgili uzmanlart sitede var carnim_rama ilgileniyor
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
herhangi bir rahatsızlığı olana şifa çalışması yapıcağımı belirtip konu açmıştım. birinin gidip çakralarını açmak için bir çalışma yapma prensibim yok özür dilerim
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Bende şifa sorunu var :D yapabilir misin? bir konu açıp mı olur artık nasıl olursa rahatsızlığımcarnim_rama yazdı:herhangi bir rahatsızlığı olana şifa çalışması yapıcağımı belirtip konu açmıştım. birinin gidip çakralarını açmak için bir çalışma yapma prensibim yok özür dilerim
Lenf bezlerinde küçük intihaplar
ilacımı kullanıyorum doktoruma gidiyorum o yönden bir şey yok ben birde parapsikolojik konudan şifalanmak istedim
- carnim_rama
sadece rahatsızlıklara çalışırım ben. parapsikolojik olarak çalışmam. özelden bilgilerini yaz bi gün ayarlar çalışırımhakan yazdı:Bende şifa sorunu var :D yapabilir misin? bir konu açıp mı olur artık nasıl olursa rahatsızlığımcarnim_rama yazdı:herhangi bir rahatsızlığı olana şifa çalışması yapıcağımı belirtip konu açmıştım. birinin gidip çakralarını açmak için bir çalışma yapma prensibim yok özür dilerim
Lenf bezlerinde küçük intihaplar
ilacımı kullanıyorum doktoruma gidiyorum o yönden bir şey yok ben birde parapsikolojik konudan şifalanmak istedim
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
-
sokak dövüşçüsü chun-li efsanesi bu filmin içinde bir yerde bir usta eliyle yaptığı hareketle bir kızın kolundaki mermi yarasını kısmi şekilde iyileştiriyor ve buda bu yöntemin var olduğuna inandım ben şahsen
-
http://www.sinemalar.com/film/3573/soka ... i-efsanesi bu url deki fragmanda bile var bazı teknikler ateş topu vs.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Filmdeki bir yöntem evet.Ama gerçekten 2 sn de iyileşmesi mümkün değil.Yani filmdeki kadar hızlı olmasına imkan yok.
-