DuruGörü Giriş. Yardım!
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
DuruGörü Giriş. Yardım!
Arkadaşlar 6. Hislerim Normalden daha gelişmiş oldugunu artık bende kabullenm durumdayım
astral seyahat'te yaşadıgım sorunlar yüzünden durugörüye yönelmek istiyorum. şuana kadar gerekli gereksiz demeden buldugum konuları okudum fakat yeterli bilgiye sahip oldugumu sanmıyorum. bana önerebileceğini bir konu başlıgı veya yardım edebilecek arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

Hayat; önüne gelen fırsatları değerlendirip kullanan cesur insanların sahnesidir. Korkaklara yer yoktur. Korkaklar sadece sahneyi tamamlayan dekorlardır.
"BENDE ONLARDAN BİRİYİM SADECE…"
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: DuruGörü Giriş. Yardım!
Sana bir kitap önerebilirim.İstersen öm dende o kitapta yazanları özetleyerek yazabilirim.Kitabın adı "Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri " .Durugörü bölümünede yer verilmiş.Kitabı bulamazsan sana öm den kitabın durugörü bölümünü hergün biraz özetleyerek yazabilirm.İstersen msn adresi verebilirsin.Sana kitabın durugörü bölümünü taratarak atmayı deneyebilirim.Seçenek bol istediğini seç :)
-
çok saol hocam =) burdaki kütüphanerler kitapçılarda yok böyle fantastik kitaplar :S özelden msnyi atıcam bu akşam hocam, taratabilirsen çok iyi olur =)UsTr yazdı:Sana bir kitap önerebilirim.İstersen öm dende o kitapta yazanları özetleyerek yazabilirim.Kitabın adı "Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri " .Durugörü bölümünede yer verilmiş.Kitabı bulamazsan sana öm den kitabın durugörü bölümünü hergün biraz özetleyerek yazabilirm.İstersen msn adresi verebilirsin.Sana kitabın durugörü bölümünü taratarak atmayı deneyebilirim.Seçenek bol istediğini seç
Hayat; önüne gelen fırsatları değerlendirip kullanan cesur insanların sahnesidir. Korkaklara yer yoktur. Korkaklar sadece sahneyi tamamlayan dekorlardır.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Tamam eğer bir sorun çıkmazsa ve güzelcene ayarlama yapabilirsem durugörü bölümünü taratmaya çalışırım.Yarın hallatmeye çalışıcam.
-
eyw. hocam saolasın =)UsTr yazdı:Tamam eğer bir sorun çıkmazsa ve güzelcene ayarlama yapabilirsem durugörü bölümünü taratmaya çalışırım.Yarın hallatmeye çalışıcam.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
astralde ne sorunlar yaşadın? sana yardımcı olabilirim
-