Şifa çalışması- konuyu dikkatle okumanızı rica ediyorum.

Chi Energy Healing (Reiki). Yetkililer: Fenomen, healermaster, carnim_rama

Moderatör: fenomen

Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Şifa çalışması- konuyu dikkatle okumanızı rica ediyorum.

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

Sitemizde rahatsızlığı bulunan veya tıbbi tedavi gören kişiler için şifa çalışması düzenlemeyi planlıyoruz sevgili scream of the elements dostumla. Bu kriterlere uyan kişiler sorunlarını ve gereken bilgileri bana özel mesajla atarlarsa onlara dönüp şifa seansı için zamanı söleyip, şifa sırasında yapmaları gerekenleri söyleyeceğiz. Ben reiki ve diğer enerji türlerini kullanacağım o an hangisinin kullanılmasını içsel olarak hissettiysem.
GEREKEN BİLGİLER:
AD SOYAD
DOĞUM TARİHİ
KİŞİNİN ŞİFA SIRASINDA BULUNUCAĞI İL
VE EĞER KİŞİ SİZ DEĞİLDE BİR YAKININIZSA ONUN İZNİ VE BİLGİSİ
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..

Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Re: Şifa çalışması- konuyu dikkatle okumanızı rica ediyorum.

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

Ben ra sheeba enerjisiyle şifa vereceğim. Bana mesaj atmak istediğinizde bulunduğunuz ilin hangi ilçesinde oturduğunuzu da söyleyin. Konu çok güzel olmuş sayın canim_rama dostum. :) Umarım gerçekten ihtiyacı olanlara elimizden geldiğince yardım edebiliriz. :)
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch
MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

ScreamOfTheElements yazdı:Ben ra sheeba enerjisiyle şifa vereceğim. Bana mesaj atmak istediğinizde bulunduğunuz ilin hangi ilçesinde oturduğunuzu da söyleyin. Konu çok güzel olmuş sayın canim_rama dostum. :) Umarım gerçekten ihtiyacı olanlara elimizden geldiğince yardım edebiliriz. :)

umarım ki ihtiyaç kişileri ilgilenir ve görür.
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements

Biz de onu umuyoruz. Basit sebeplerle başı ağrıyanlar, geçici ve şifa enerjisine ihtiyaç bulunmayan insanlar lütfen başvuru yapmasın. Çoğu kişinin sadece top çarptığı için başvurduğunu, sırf eğlence olsun diye ya da telekinetik güçlerini arttırmak için başvurduğunu duydum. Bunlar yanlış. Şundan emin olun şifalanmakla telekinetik güçleriniz tavan yapmaz, artmaz. Biz , bize verilen hastalığı iyileştirmeye niyetlenerek şifa veririz. Tıp tedavisinin yerini kesinlikle ama kesinlikle tutmaz. Ama büyük ölçüde destek olur ve hastalığın daha çabuk iyileşmesini veya daha çabuk ortadan kaybolmasını sağlar.

Witch
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

ScreamOfTheElements yazdı:Biz de onu umuyoruz. Basit sebeplerle başı ağrıyanlar, geçici ve şifa enerjisine ihtiyaç bulunmayan insanlar lütfen başvuru yapmasın. Çoğu kişinin sadece top çarptığı için başvurduğunu, sırf eğlence olsun diye ya da telekinetik güçlerini arttırmak için başvurduğunu duydum. Bunlar yanlış. Şundan emin olun şifalanmakla telekinetik güçleriniz tavan yapmaz, artmaz. Biz , bize verilen hastalığı iyileştirmeye niyetlenerek şifa veririz. Tıp tedavisinin yerini kesinlikle ama kesinlikle tutmaz. Ama büyük ölçüde destek olur ve hastalığın daha çabuk iyileşmesini veya daha çabuk ortadan kaybolmasını sağlar.
Çok Fena Çarptı Ama :)

Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements

Olabilir. Bu buz koyularak da ağrısının yok edilebileceği bir durum. Bunun için evrensel sistemleri devreye sokmayı tamam uygun bulyorum ama kendi kenidne yaparsan. Başkasına böyle şeyler için şifa vermeyi etik bulmuyorum şifanın geldiği boyutlara yazık :D Ayrıca kendin şifalandır o bölgenin üstüne mavi bir pentacle çiz hayalinde geçiyor :D

Witch
Uchiha Sasuke

ScreamOfTheElements yazdı:Olabilir. Bu buz koyularak da ağrısının yok edilebileceği bir durum. Bunun için evrensel sistemleri devreye sokmayı tamam uygun bulyorum ama kendi kenidne yaparsan. Başkasına böyle şeyler için şifa vermeyi etik bulmuyorum şifanın geldiği boyutlara yazık :D Ayrıca kendin şifalandır o bölgenin üstüne mavi bir pentacle çiz hayalinde geçiyor :D
Liflerim Gerilmiş Buzla Geçecek İş Değil.7-8 Gündür Ağrıyo.
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements

Doktora gitmedin mi? Ayrıca bu tür şeyler için, tekrar söylüyorum, evrensel enerjileri devreye sokmak bana komik geliyor dalga geçer gibi geliyor bana. Ben ra-shaabayı kullanamam bunun için. Ra sheeba tüm bedene uygulanan bir şifa prosedürüne sahip. Dediğim gibi o bölgeyi kendin şifalandır. Ne biliyim ışıkla doldur orayı imgeleyerek, pentacle çiz vesayre. Her insan küçük bir ağrıyı geçirebelecek kadar şifa yeteneğiyle doğmuştur.

Witch
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements

Bizim yardım etmek istediğimiz kişler belki de haftalardır, aylardır yatağa bağımlı olanlar, ömrü boyunca bağımlı olabilicekler, ciddi hastalıklar vesayre. Ayrıca top çarpan yerin 7 8 gün boyunca ağrıyacağını sanmıyorum. Doktorların verdiği ilaçlarla 3 günden fazla sürmez turp gibi olursun. Hadi bakim tak sepeti koluna haydı Uchiha doktora :D

Witch
Uchiha Sasuke

ScreamOfTheElements yazdı:Bizim yardım etmek istediğimiz kişler belki de haftalardır, aylardır yatağa bağımlı olanlar, ömrü boyunca bağımlı olabilicekler, ciddi hastalıklar vesayre. Ayrıca top çarpan yerin 7 8 gün boyunca ağrıyacağını sanmıyorum. Doktorların verdiği ilaçlarla 3 günden fazla sürmez turp gibi olursun. Hadi bakim tak sepeti koluna haydı Uchiha doktora :D
Doktor Dedi Zaten Liflerin Gerilmiş Diye :D Kendim Nasıl Anlıyım Gerildiğini.. Her Neyse Beni Boşverinde Başkasının Haberi Olmadan Şifa Yollayabilir Misiniz ?