böyle birsey yasamistim
Moderatör: Sai
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
böyle birsey yasamistim
kuzenlerdeyik, kendiside bu forumda: Yalin.. herneyse büyük kuzenim, yalin, ben ve kardesim astraldan falan konusuyorduk.. konu cinlere gecti. Büyük kuzenim, zamaninda onlarla falan konusmus, bize 3 harfli demeyin falan demisler vs.. wcye falan girerken hep adlarini söylermis, isimleri varmis onlari ezberlemis. öyle ates falan görmüs iste.. bunlari anlatiyordu bize. kardesim korkardi hep bu konulardan, korkuyodu iste, iceri git dedik. ben konusmak istiyodum cunki. gitmedi herneyse.. devam konusuyoduk ki, birden pat diye bisey düstü yere. yalin görmüs. düsen bi saatin cercevesiydi. saatin sadece cam cercevesi düsmüstü. cerceve saate en az 10 civiyle yada vidayla takiliydi. saatin üstündede Allah yaziyordu. Allah yazisi yazan yer düsmemisti, o cerceve düsmüstü ve paramparca olmustu. ben heyecanlandim tabi. Benim kardes aglamaya basladi :D annemler geldi. yengem dedi iste korkmasin diye, iste saglam degildi zaten falan. düsmesi normal yani. sonra bana dediki: sen mi yaptin yoksa bisey, bende yok yenge napcam dedim. cokta saglamdi korkmasin diye oyle dediydim dedi. sonra kuzen ben resmen gordum ya kaydi dustu dedi.. böyle bisey yasamistik.. maalesef devam konusamadik :D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- Yalin
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Re: böyle birsey yasamistim
Ama cerceve düsmeden önce annem bize önceden yaptigi (bilmeden yapilan) astralini anlatiyodu. Annem de diyoki "Yalniz sen telekineziyle mi yaptin yoksa " :D hahaha :D
Gülümsemek için kuşları izle...
Onlar hep aynı şarkıyı söylüyorlar
Gökyüzüne çevirdiğinde ise başını,
Gözlerini kapat
Beni dinle. Bende gökyüzüne çevirip başımı gülümseyeceğim.
Yalın
Onlar hep aynı şarkıyı söylüyorlar
Gökyüzüne çevirdiğinde ise başını,
Gözlerini kapat
Beni dinle. Bende gökyüzüne çevirip başımı gülümseyeceğim.
Yalın
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
İlginç. Kuzenile bende Kuran okurken düşmesi imkansız olan tuzluk düştü nedense.
İMZA
- Yalniz
:) garip :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)