merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istedim

Kullanıcı avatarı
huseyin98
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istedim

Okunmamış mesaj gönderen huseyin98 »

merhaba arkadaşlar benim forumda yeniyim size bir şey sormak istedim ben 14 yaşındayım çok küçük yaştan beri telekineziyi merak ettim araştırdım denedim ama hiç bir şey olmayın bıraktım falan ama bu yaşıma kadar hep aklıma geldikçe denedim duru görüye merak falan sardım bir ara ama ondada kötü şeyler görmekten korkunca bıraktım yine ben okula gidiyodum sonra o gün hava soğuk olmasını içimden istedim (soğuğu çok severimde) ve bunu bir şekilde Aerokinezi(hava kontrolü) ne bağlamaya çalıştım (bu arada biraz çatlak ve çok espriliyimdir sabah sabah bunu düşünebiliyorum yani :D ) ve havalar sıcak gidiyordu 30 dereceye kadar çıkmıştı haberlerdede soğuk olucak demiyolardı tersine sıcak olucak diyolardı işte o ara meditasyon yaptım Aerokinezi(hava kontrolü) tekniklerini yaptım(yapmaya çalıştım :D ) ve okula vardığımda dolusuna bereket yağmur yağıyordu ve hava çok soğuktu, neyse konumuza dönelim geçen günlerde kağıtı hareket ettirmeye çalıştım ama her zamanki gibi bana yine hüsran :D ama bugün ve dün çok ilginç olaylar olmaya başladı normalde sadece okulda hoca mesela tahtaya birini rastgele çıkarıcak diyorumki arkadaşıma benim kaldırıcak tahtaya ama biliyorum hissetmiyorum yani burda nasıl anlatılır o duygu burda bilemem ve beni tahtaya kaldırıyo veya soru çözmeye bugünle dün ise dün bir an için beynime biri fısıldadı gibi geldi bir anda beynime annem beri ariycak diye 1 saniye sonra annem aradı beni bugünde televizyon izlerken kulağımda mesaj sesi duyuldu sonra bir anda aklıma birisine mesaj gelicek diye bir şey geldi sonra ablama mesaj geldi bunların açıklaması nedir ? ve ben bir şey daha sormak istiyorum kirpi saçlı çocukların enerjisi daha fazla olurmuş benim saçlarımda diken diken bu iyi bir şey olabilirmi ?

tomas
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istedim

Okunmamış mesaj gönderen tomas »

sonuncusu bence yalan
bak ben havalı güzel yada anlamlı bir şey yazmıyorum buraya sadece imzam olsun istedim illa mantıklı birşey istiyosan aaaa aaaaaa tamam birşey yok boşver gitsin okumak zorunda değilsin