Koki-Ho: Nefesle Şifa Verilmesi
Daha önce sözünü etmiş olduğumuz gibi, içimize enerji ve gazlardan oluşmuş bir karışım çekeriz. Dr.Usui, nefes verirken sıcak basarsa, Reiki'yi yönlendirmek için hem nefesimizi, hem de gözlerimizi kullanabileceğimizi söylemiş. Ancak, nefes ile çalışabilmek için 'Reiki 2'yi öğrenmek gerekiyor. Bay Ogawa, Koki-Ho'yu bize şu şekilde öğretti: İçinize nefes çekip karnınıza doğru yönlendirin. Orada birkaç saniye tutun, dilinizle, 'Reiki 2'deki güç sembolünü damağınıza çizin. Şimdi sembolü, hastanın bedeninin şifa verilecek olan bölgesine, nefesinizle verin.
Fizik beden, aura ve uzaktan şifada, fotoğraf ile de çalışabilirsiniz. Nefesinizi dışarı verirken güç sembollerini zihninizden çizmenin de yardımı olur. (Eğer sigara içiyorsanız ve bir hastaya nefes ile şifa verme durumunuz varsa, seanstan önce ağız spreyi vs. kullanmayı ihmal etmeyin). Nefes çalışmalarını, anal kaslarınızı çalıştırarak da yapabilirsiniz. (Hui Yin noktası). Nefes tedavisi çok güçlü bir yöntemdir. Seminerlerimizden birinde Walter bana öyle bir üfledi ki, kendime gelmek ve grubu yeniden yönetmek üzere bir hayli güçlük çektim!
alıntıdır
kaynak:
Reiki Uygulamaları Bölüm 2
Walter Lübeck, Frank Arjava Petter, William Lee Rand
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Koki-Ho: Nefesle Şifa Verilmesi
Tasavvuftaki karşılığı Teveccüh'tür. Dilimizdeki "Teveccühünüzdür" tabiri de oradan gelir. Yazıda belirtildiği gibi çok etkilidir
Aramak, güzel bir çabadır.
Bu uygulama için reiki uyumlaması almamız gerekiyor mu?
Kendimize yapabilir miyiz?
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
yazıyı dikkatle okursan reiki 2 yi öğrenmek gerekiyor diyor. ve reiki 2. derece sembolü kullanılıyor. o yüzden yapamazsınızhakan yazdı:Bu uygulama için reiki uyumlaması almamız gerekiyor mu?
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
-