LIGHTARIAN REIKI

Chi Energy Healing (Reiki). Yetkililer: Fenomen, healermaster, carnim_rama

Moderatör: fenomen

Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

LIGHTARIAN REIKI

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

LIGHTARIAN REIKI

LightarianTM Reiki bu zamanda insanlığı Reiki'nin daha yüksek titreşimli bantlarının kutsal seviyelerine yeniden uyandırmak için getirilmiştir - insanlık varoluşunun yeni bir aşamasına girerken insanlara yardım etmek için. Lightarian Reiki'nin bu özel armağanı iyileşmelerini hızlandırmak, titreşimlerini yükseltmek ve onları yeni insan türleri olmalarına hazırlamak için tüm insanlara sunulmuştur. Reiki'nin Lightarian sisteminde vurgu, basitlik ve kişinin kendi saf ve yaratıcı düşünce formları vasıtası ile berrak, odaklanmış niyetlerin gücünü kullanmak üzerindedir.

Mevcut olan bir çok Reiki formu vardır ve genelde, bildiğimiz gibi, bunların hepsi daha yüksek enerjiler ile enerjisel bir uyumlama fikrini içerirler. Bizim perspektifimizden, tüm Reiki enerjileri (formlarına bakmaksızın) Yükselmiş Üstat Buddha'dan yayınlanır. Bizim Lightarian Reiki'ye kanal olmamız ve geliştirmemiz 1997 ‘de Buddhic enerjilerin en yükseği ile direkt bağlantı yolu ile başladı. Lightarian Reiki'nin niyetleri, insanların elde edebilmeleri için Buddhik şifa enerjilerinin seviyesini genişletmek ve bu enerjileri gereksinimi olanlara yönlendirmek için işlemi basitleştirmek ve gizemlerini çözmek idi ve hala öyledir. Yükselmiş Üstat Buddha şifa ve uyumlama işleminin basit olmasını istedi - bundan dolayı Lightarian Reiki'de semboller kullanılmaz. Lightarian Reiki'de vurgu Reiki Işını enerjilerini isteyenlere aktarırken ve öğrencileri uyumlarken niyetin kullanılması vasıtası ile içsel gücünüzü (Yüksek Ben bağlantısını) kullanma üzerindedir.

Lightarian Reiki, Reiki'nin eşsiz, genişletilmiş bir formudur, Reiki enerjisinin altı adet daha yüksek titreşimli bandlarını içerir. Kanal olma işlemi ile, Reiki şifa enerjilerinin sekiz bandının olduğunu keşfettik, her biri titreşimde ilerleyerek gider. Lightarian Reiki daha üstteki altı bantta yer alır. Bu heyecan verici dönüşüm zamanlarında, Reiki'nin bu daha yüksek bandları insanların daha yüksek titreşimli seviyelere geçişi (kişisel yükseliş prosesi) için hazırlanmalarında onlara yardım etmek için tekrar - sunulmuştur. Her bir Lightarian Reiki bandına uyumlanma sizi adım adım, artan daha yüksek kişisel titreşimsel seviyelere götürür.

Lightarian Reiki'nin altı titreşimsel bandı dört seviyede öğretilir, her bir seviyede bir Master Sertifikası verilir. Seviye I & II ‘de, Lightarian Reiki'nin prensiplerinin ve felsefesinin büyük çoğunluğunu öğrenirsiniz. Bu, Lightarian Reiki'nin III, IV, ve V&VI daha yüksek seviyelerindeki basit uyumlamaları almanız için sizi hazırlar.

Lightarian ReikiTM'nin Kaynağı

Reiki'nin bu daha yüksek titreşimsel sistemi Jeannine Marie Jelm tarafından 1997 ortalarında, onun Yükselmiş Üstat Buddha'nın enerjileri ile bağlantısı vasıtası ile kanal olarak alınmış ve geliştirilmiştir. Bu ilham edilmiş çalışma Lightarian Reiki olarak sonradan arıtılmış ve berraklaştırılmış ve meydana çıkarılmıştır. Bu enerjilere demirlemenin başlangıç işleminde, Jeannine Yükselmiş Üstat Buddha tarafından Reiki enerjisinin bu daha yüksek seviyelerine direkt olarak inisiye edilmiştir.

Sayısız kanal olma seansları esnasında, Yükselmiş Üstat Buddha, Reiki ile ilgili yeni bilgiyi getirmek istediğini Jeannine'e iletti - Reiki kavramlarını arındırmak, gizemini örtmek ve genişletmek. Zamanla, Yükselmiş Üstat Buddha, Reiki Işını enerjilerinin daha geniş, uzun zamandır - unutulmuş veçhelerini tanımladı. O, genel olarak, Reiki'nin Buddhic enerjisel bir şifa ışını (Ondan kaynaklandığını) ve tüm seviyelerde spiritüel büyüme ve iyileşmeyi canlandırmak için kadim zamanlardan beri bu gezegen üzerinde insanlar için mevcut olmuş olduğunu belirtti. Onun, bu altı adet daha yüksek titreşimli "Reiki" bandlarının varlığına bizi yeniden - uyandırmaktaki amacı Dünyamızın girmiş olduğu daha yüksek titreşimsel hıza geçişte insanlığa yardım etmektir. O, Jeannine'e bu şifa enerjilerini başkaları ile paylaşmasını ve eğitimin kadim uygulaması vasıtası ile bu şifa modalitesini yaymasını ve insanlar spiritüel hizmetin daha yüksek seviyelerine ilerlerken onlara yardım etmek için uyumlamalar sunmasını tavsiye etti.

Lightarian Reiki'yi kim alabilir ve başkalarına nasıl aktarılır?

Lightarian Reiki I & II yi almak için iki ön koşul vardır. Önce, Usui - temelli bir Reiki Master olmanız gerekir, ikinci olarak Lightarian "Buddhic Boost" uyumlaması almış olmanız veya bir Karuna - temelli Reiki Masteri olmanız gerekir. Not : "Usui - temelli" ile ayrıca diğer Usui Reiki Master seviyeleri formlarını da kapsıyor demek istiyoruz, örneğin Shamballa Çok Boyutlu Şifa Sistemi ve Seichem Reiki. "Karuna Reiki ve Karuna Ki Reiki'dir.Ò- temelli" ile demek istediğimiz, Karuna

Lightarian Reiki, Lightarian Reiki Master/Öğretmenden öğrencilere iki bölümden oluşan bir program ile aktarılır...bir Soru & Yanıt Tarzı Eğitimden sonra enerjisel bir Uyumlama. Soru & Yanıt Eğitimi kişisel olarak (karşı karşıya), telefon ile veya e - mail ile sağlanabilir. Uyumlama basit bir yönlendirmeli meditasyon formundadır...semboller kullanılmaz veya sembollere gereksinim yoktur...ve kişisel olarak (birlikte iken), telefon ile veya uzaktan aktarılabilir.

Daha yüksek kişisel titreşimsel seviyeler

Lightarian Reiki uyumlamalarını almak ve Lightarian Reiki enerjisi ile çalışmak sizi adım adım daha yüksek kişisel titreşimsel seviyelere götürür - Varlığınızın tüm seviyeleri üzerinde değişimleri etkiler, enerjisel duruluk inşa eder ve bir Lightarian Reiki uygulayıcısı olarak sizi daha yüksek ve daha güçlü hizmet seviyelerine hazırlar. Ayrıca sizi farkındalığın daha yüksek seviyelerine ve daha saf, daha yüksek titreşimsel rehberlik ve destek ile daha derin bağlantıya götürür. Bu daha yüksek enerjisel bağlantılar sizin kendi Yüksek Tanrıbenliğinizin enerjileri ile birleştirmek için, olduğunuz gerçek ilahi Varlığın daha çok farkına varmanız için sizi canlandırır/hızlandırır. Bunlar nazikçe farkındalığınızı genişletebilir, sizi yeni paradigmalara açar.

Reiki enerjilerinin daha arındırılmış/inceltilmiş algısı/hissi

Reiki'nin daha yüksek titreşimsel bantlarını aldıkça ve bunlarla çalışmaya başladıkça, Reiki enerjilerini algılamanız/hissetmeniz değişebilir. Bir örnek olarak, bazı insanlar Reiki enerjilerini sıcaklık veya bir nabız/vurum yerine şimdi Işık olarak hissettiklerini bildirmiştir. Birçoğu yeni Lightarian Reiki enerjilerinin daha ince olduğu hissine ve ince titreşim hislerine sahip olduğunu bildirmiştir. Enerjilerin daha önceden olduğu gibi, artık güçlü olarak hissedilmediğini kavramaya başlayabilirsiniz. Bir kez belli daha yüksek kişisel titreşime ulaştığınızda, bu enerjileri sadece enerji çalışması veya meditasyonda deneyimlemek yerine, rutin olarak bu daha yüksek frekans seviyesinde "işlemeye/çalışmaya" başlarsınız. Bir yolla, bu enerjiler ile daha çok uyumlanmış olursunuz ve böyle yaparak, "onları hissetme"niz değişebilir ve ortadan kalkabilir de...balığa suyu sormak ve balığın "Su nedir" diye sormasına benzer şekilde. Bir yolla, bu daha yüksek seviyedeki enerjilerin bir parçası oluyorsunuz.

Herhangi bir özel Reiki seviyesini getirmeye odaklanmak zorunda olmayacaksınız. Şifa seansları esnasında Reiki'ye kanal olurken, müşterinin alıcılığına bağlı olarak en yüksek titreşimli Reiki enerjileri otomatik olarak sizden akar. Başka bir deyişle, uyumlanmış olduğunuz en yüksek titreşimli Reiki enerjileri tüm şifa durumlarında otomatik olarak mevcut olur, sadece alıcının gereksinim duyduğu titreşimsel frekans seviyesi ile sınırlanabilir. Müşterinin Yüksek Benliğinin bilgeliği, o kişi için en uygun olan ve Reiki seansı sırasında en yüksek şifa amacına hizmet eden titreşimsel seviyeyi alacaktır.

Genel olarak, Lightarian Reiki'ye uyumlanmadan önce müşteriye uyguladığınız aynı tarz şifa seanslarını uygulayabilirsiniz, yalnızca Reiki'nin Lightarian sisteminde semboller gerekli değildir. Lightarian Reiki alınca, semboller değil, niyetleriniz işlemde daha önemli bir rol oynar.

Kendinize Reiki vermek için veya hayvanlara, Gaia'ya (Dünya), insanlığa vs. Reiki göndermek için daha önce kullandığınız herhangi bir uygulamayı yapmaya devam edin. Ama şimdi, Reiki enerjilerini hangi yolla göndermeyi seçerseniz seçin, Lightarian Reiki'nin yüksek titreşimli bantları otomatik olarak sizden akar. Başka bir deyişle, herhangi bir uygulamayı değiştirmek zorunda değilsiniz - sadece Reiki gücünüzün arttığını ve insanlar, nesneler vs. üzerindeki etkinizin daha tesirli olduğunu bilin. Ayrıca, semboller veya dikkatle hazırlanmış prosedürler veya ritüeller kullanmanıza gerek olmadığını hatırlayın - sadece düşünceleriniz, niyetleriniz ve vizüalizasyonlarınızın daha büyük gücü olacaktır. Lightarian Reiki uyumlamalarını alma vasıtası ile titreşiminizi yükseltirken, düşünceleriniz ve niyetleriniz yolu ile tezahür ettirme yeteneğiniz artar.

Lightarian Reiki I & II ‘nin ötesindeki daha yüksek seviyelerle ilgili biraz bilgi verir misiniz ?

Lightarian Reiki I & II nin ötesindeki seviyeler enerjilerinizi adım adım daha yüksek titreşimli seviyelere çıkarmak ve sizi Buddhic enerjilerin daha yüksek veçheleri (yanları) ile birleştirmek ile ilgilidir. Ayrıca, I & II nin ötesindeki daha yüksek seviyelerin her birinde, Yükselmiş Üstat Buddha ile bağlantıyı güçlendirmek ve şifa çalışmasının genişliğini yaratmada yardımcı olmak için bir diğer destekleyici enerjiye giriş ve sürekli bağlantı sağlanır.

Tüm eterik varlıkların kendi özellikleri vardır ve her biri kendi özelliğini bir seansa katabilir. Lightarian Reiki III ‘te Gaia (Dünya Ana) enerjileri ile ve Reiki IV ‘te Uluhiyet ile özel bağlantı yapmamızın nedeni budur. Sonunda Lightarian Reiki V & VI ‘da Yükselmiş Üstat Sananda ile bağlantı kurulur. O zaman destekleyici enerjilerin tümü (Gaia, Uluhiyet ve Sananda) "İlahi Şifa Odası" olarak adlandırdığımızı oluşturmak için Yükselmiş Üstat Buddha ‘ya katılmak için bir araya gelirler - gerçekten güçlü, ötedeki şifa etkileri ile bir imgeleme aleti.

Lightarian Institute

Lightarian Rays (Lightarian Işınları)

LIGHTARIAN IŞINLARI"

Aşağıdaki altı adet temel spiritüel işlemlere odaklanan Göksel Üstatlar tarafından yaratılan kendini – geliştirme için 6 – adımlı bir program ;

* Kendini – Güçlendirme

* Temizlik

* Şifa

* Aktivasyon

* Tezahür ettirme

* Kaynak Bağlantısı (SourceLink)

Güçlendirme Işını, Göksel Üstat Maitreya tarafından ilham edilmiştir, en yüksek düzenin dramatik, genel amaçlı “spiritüel uyanış çağrısını canlandırır…çakralarınızın ve süptil bedenlerinizin tüm bölgelerinde enerjisel hızlanma ve titreşimsel değişim dalgalarını tetikler..sonunda günlük yaşamınıza derin şekillerle etki eder !

Arınma Işını, Göksel Üstat El Morya tarafından yaratılmıştır, nazik, ama etkili bir “eterik derin temizlik” yürütür..ters ruh programlarınızı, uygun olmayan inanç yapılarınızı ve istenmeyen zihinsel ve duygusal modelleri uzaklaştırır.

Şifa Işını, Göksel Üstat Buddha tarafından verilmiştir, güçlü bir holistik – kendini iyileştirmeye inisiye eder..sizi denge ve hizalanma durumuna geri getirir.

Aktivasyon Işını, Göksel Üstat Sananda tarafından ilham edilmiştir, saklı eterik kodunuzu aktive eder ve güçlü, süregiden spiritüel inisiyasyonları tetikler…Yüksek Benliğinizin enerjilerinin daha fazlasının günlük yaşamınıza akmasını sağlar.

Tezahür Işını, Göksel Üstat Germain tarafından kaynaklanır, tüm seviyelerde tezahür ettirme kapasitenizi genişletir..sizi spiritüel, zihinsel, duygusal ve fiziksel bolluğu çekmeye açar...hepsi en yüksek amacınıza hizmet etmesi için !

Kaynak Bağlantısı, Kaynak Işını sizin için Evrensel Kaynağımızın enerjileri ile enerjisel bir bağlantı sağlar. Bu uyumlama bağlantısı, gelen zamanlar için sizin kişisel “enerjilerin ilahi mozaik – modelinizi” yerine getirmek için Kaynak tarafından somutlaştırılan İlahi Erdemlerin on ikisinin hepsine erişmenizi sağlar. Bu uyumlama ile, siz günlük yaşamlarınızda bu on iki İlahi Erdemin asıl veçhelerini tezahür ettirirken, varolmanın daha yükselmiş halini yaratmak için temeli oluşturursunuz.

LIGHTARIAN GÜÇLENDİRME IŞINI™

En yüksek düzenin “spiritüel uyanış çağrısını” sağlar

“Ben hissinizi” derinleştirir ve spiritüel bilişinizin genişlemesini yaratır.

“Kim olduğunuz” ve bu özel zamanlarda “neden burada olduğunuz” ile ilgili berraklaşmada sizi destekler.

Güçlendirme Işını kişisel güç toplam hissinizi canlandırır ve diğer dört Işın için enerjisel temel olarak hizmet eder…

Güçlendirme Işını toplam spiritüel sürecinizi hızlandırmak ve tetiklemek için Maitreya’nın enerjileri tarafından yaratılan eşsiz bir enerjisel uyumlamadır. Güçlendirme – Işınını almak Maitreya ve varlığınızın tüm seviyeleri arasında eşsiz bir ilişki yaratır. Maitreya ve Ruhunuz, OverSoul ve Yüksek Ben seviyeleri arasında güçlendirici, uzun – vadeli bir bağlantı tesis edilir. Bu bağlantı olaydan (uyumlamayı aldıktan) sonra sürdürülür ve titreşiminizi yükseltmek ve spiritüel uyanışınızı güçlendirmek için varlığınızın tüm seviyelerinde devamlı destek sağlar.

“Dünya gezegeni için küresel, insan yükseliş planının mimari olarak, bu ilahi sürecin parçası olarak rolünüze daha güçlü şekilde adım atmanız için davet ediyorum. İçinizde bir hızlandırmayı tetiklemek, enerji aktivasyonları sürecinizi canlandırmak ve sizi Işığın yüksek seviyelerine açmak için bu Güçlendirme Işınını sunuyorum. Bu büyük plana katılımınız isteniyor. Güçlendirme eyleminin zamanı geldi ve sizi bu olağanüstü insan ve gezegensel dönüşümde bize katılmaya davet ediyorum”

- Yükselmiş Üstat Maitreya

Güçlendirme Işını uyumlamasından sonra, spiritüel gelişiminizi sizin için en uygun tarzda hızlandırmak için Maitreya, enerjilerinizin tüm seviyeleri ile “geri planda” etkileşmeye başlar. Uyumakta olan eterik modellerinizin ve çakra kodlarınızın veçheleri aktive edilir. Olası en geniş şekilde, Güçlendirme Işınının uzun – vadeli enerjisel etkileri daha zengin ve daha tam bir Ben hissi sağlar ve Dünya’nın tarihindeki bu olağanüstü zamanda burada olma amacınızın daha berrak bir anlayışını sağlar.

LIGHTARIAN ARINMA IŞINI™

* Aura alanınızdaki ters enerji modellerini temizlemeyi yürütür !

* Yüksek Ben enerjilerinizin daha fazlasının daha alt enerji alanlarına ve fiziksel bedeninize bütünleşmesini sağlar.

Tek bir uyumlama seansı vasıtası ile, Arınma Işını ters (uygun olmayan) ruh programlamasının kompleks modellerini, istenmeyen inanç yapılarını ve sizin en meydan okuyucu zihinsel, duygusal ve fiziksel modellerinizi salıvermeyi yürütür.

Bu işlem Yükselmiş Üstat El Morya’nın enerjileri tarafından bilinçli farkındalığınızın ötesinde “yönetilir”… hepsi Yüksek Benliğiniz ile bağlantı içinde. Uyumlamanızı takiben, uzun bir zaman periyodu boyunca çakralarınız ve süptil bedenleriniz temizlenir ve daha fazla Işık demirlemek için açılır. Bu daha açık, temizlenmiş yerde, eterik alanlarınızın ve sonunda fiziksel bedeninizin hızlanmış iyileşmesi gerçekleşebilir.

“Lightarian Arınma Işını bu zamanda Dünyada kişisel güçlenmenin ilahi bir dalgasını getirmek niyetimin bir ifadesidir… Dünya İnsanlarının eterik alanlarının ve fiziksel bedenlerinin temizlenmesi işlemi vasıtası ile”

- Yükselmiş Üstat El MoryaArınma Işını çalışması ile zamanla salıverilen ters (uygun olmayan) enerjilerin olağanüstü kompleks yapısına altı adet temel model olduğunu öğrendik…temizlenen enerjilerin doğasını anlamanın altı basit yolu. Çok genel terimlerle, Arınnma Işını ile canlandırılan temizlik işleminin akışı aşağıda verilen altı modelin sırasını izler. Ancak, daha spesifik olarak, o anda sizin en yüksek hayrınıza hizmet eden şeylere bağlı olarak bu enerjiler farklı hızlarda, farklı zamanlarda ve farklı sırada salınabilir…hepsi Yüksek Benliğinizin enerjileri ile Yükselmiş Üstat El Morya’nın işbirliği ile gerçekleştirilir.

Arınma Işını şu altı modele odaklanır :

- Ters (uygun olmayan) ruh seviyesi programlarını, onların birleşik inanç yapılarını ve uygun olmayan zihinsel, duygusal ve fiziksel – eterik enerjileri temizleme

- Bu yasama taşınan, hala enerji alanlarınızda kalan eski, sınırlayıcı cenine ait enerji modellerini salıverme

- Stres, rahatsızlık, zayıflama ve fiziksel bedende hastalık yaratan uygun olmayan modelleri depolayan “eterik mavikopyayı” temizleme

- Otomatik yanıtlar, bağımlılık davranışları, hatlar ve bağlar, psişik bağlantılar, aşılar, geçmiş yaşam sızıntıları gibi uygun olmayan eterik enerji formları gibi bağlantıları salıverme

- Yüksek Benliğinize ve ötesine titreşimsel bağlantınızı açma ve güçlendirme

- Kendinizin ve yaşamınızın tam, berrak görünüşünü sınırlayan perdeleri kaldırma.

LIGHTARIAN ŞİFA IŞINI™Sizin için komple bütünsel bir şifa işlemini yürütür.

* Kendine – şefkat ve denge, ayrıca şifa desteği için sizi Yükselmiş Üstat Buddha’nın enerjilerine uyumlar.

Şifa Işını Yükselmiş Üstat Buddha’dan süregiden şifa desteği yaratmaya odaklanan basit, enerjisel bir uyumlamadır. Bu uyumlama ile canlandırılan şifa etkileri enerjilerinizin tam spektrumunda yaratılır…fiziksel bedeninizden eterik “içsel titreşimsel yörenizin” en yüksek seviyelerine. Bu çalışma ile yürütülen olağanüstü şifa için özel zaman işaretleri veya zaman sınırları yoktur. Sizin için en yüksek amacınıza hizmet edecek hızda gerçek bireyselleştirilmiş şifa işleminin sevgi dolu, nazik açılımı. Her birimizin kendi şifamız için tam olarak sorumlu olduğumuzun farkına vararak, Buddha’nın enerjisel desteğinin kendi – iyileşme sürecinizde sizi güçlendireceğini bildiriyoruz.

Şifa Işını işleminin bir parçası olarak, Yükselmiş Üstat Buddha bu güçlendirilmiş şifa çalışmasının yönetimi ile çok direkt, kişisel şekillerde size yardım etmek için ileri adım atarken sizinle onun arasında eşsiz bir ilişki kurulur. O, varlığınızın tüm seviyeleri için bir şifa rehberi olarak hizmet eder..hepsi Yüksek Benliğiniz ile tam işbirliği içinde.

“Dünya tarihiniz süresince, şifa enerjilerim insanlığın denge ve bütünlük için meydan okuyucu arayışını desteklemek için elde edilebilir oldu. İnsanların, kendi iyileşme süreçlerinde daha aktif, güçlendirilmiş bir rol almalarının zamanıdır. Şifa Işını vasıtası ile, ben şimdi içsel titreşiminizi yükseltmek ve varlığınızın tüm seviyelerinde daha büyük kendini – iyileştirmeyi kolaylaştırmak için enerjilerimi sizin için daha odaklanmış bir şekilde elde edilebilir yapıyorum”

- Yükselmiş Üstat Buddha

Uyumlamanızı aldıktan sonra, başlangıçtaki fiziksel ve süptil beden enerji modellerine ve Yüksek Benliğiniz tarafından tesis edilen iyileşme hızına bağlı olarak sizin için, dramatik enerjisel değişimler gerçekleşecektir. Eterik ve fiziksel enerjileriniz canlılığın ve titreşmenin yenilenmiş seviyelerini deneyimlemeye başlayacak.

Nazik bir şifa programının bir parçası olarak, Şifa Işını stresin, rahatsızlığın, kuvvetsizliğin ve hastalığın çakralarınızdan, süptil bedenlerinizden ve en sonunda fiziksel bedeninizden çözülmesi ve dönüşümünü destekler.

Siz dikkat gerektiren herhangi bir meydan okuyucu, sağlıkla ilgili durumla daha etkin olarak başa çıkarken, kendi iyileşmeniz için kendi – sorumluluk hissiniz genişler.

Yaşamınızın sağlıkla ilgili veçhelerini dengeye getirme görevi ile uğraşırken, iki önemli spiritüel prensibin yeni seviyelerini keşfedebilirsiniz…disiplin ve teslim olma…bunlarla daha önce karşılaşmamış olabilirsiniz.

Yüksek içsel bilgeliğinize daha tam olarak açılmaya ve ben – farkındalığını genişletmeye başlayabilirsiniz.

LIGHTARIAN AKTIVASYON IŞINI™

Çakralarınızda ve süptil bedenlerinizde süregiden enerjisel aktivasyonları yürütür.

* Yeni spiritüel inisiyasyonları canlandırır.

* Günlük yaşamınıza ilahi potansiyelinizin daha yüksek veçhelerini bütünleştirmenize hazırlar.

Yükselmiş Üstat Sananda tarafından dizayn edilen Lightarian Aktivasyon Işını, çakralarınızın ve süptil bedenlerinizin titreşim seviyelerini arındırmayı, yeniden organizasyonunu yürüten basit ve etkili bir Uyumlamadır. Aktivasyon Işınının bir sonucu olarak, Sananda bu güçlendirilmiş aktivasyon çalışmasının yönetimi ile size çok direkt, kişisel şekillerde yardım etmek için ileri çıkarken, sizinle Sananda arasında eşsiz bir ilişki tesis edilir.

“Dünya insanlığının ve Dünya Ana’nın kendisinin titreşiminin yükselmesi ileriye ilerlemek için spiritüel dönüşümün küresel süreci için önemlidir. Bireyler kendi kişisel spiritüel gelişimleri için tam sorumluluk almalı ve değişimi ve büyümeyi tetiklemek için gerekli olan disiplin ve teslimiyeti yaratmalıdır. Eterik enerji alanlarınızdaki aktivasyonlar, bu işlemin açılımı için esaslı olan bu spiritüel saflık ve kusursuzluğun yaratılması için hayatidir. Siz içinizde yatan bu daha yüksek, daha saf titreşimlere erişirken sizi destekleme firsatını getiriyorum.”

- Yükselmiş Üstat SanandaAktivasyon Işını uyumlamanızı takiben, Sananda, sizin için en uygun olan enerjisel aktivasyon adımlarını canlandırmak ve hızlandırmak için enerjilerinizin tüm seviyeleri ile “geri planda” etkileşime başlar. Bu aktivasyon çalışması, geçişler ve değişimler kişisel “enerji inşanız”da gerçekleşirken, sizin “içsel planlarınızda” derin şekilde gerçekleşir… hepsi sizin kişisel titreşiminizi yükseltme vasıtası ile spiritüel yolunuz boyunca sizi ileri sevketmek için !

- Sananda’nın ilhamı ve rehberliği ile, Aktivasyon Işını sizin kişisel spiritüel aktivasyonlarınızın tam ilerlemesini hızlandırmak için dizayn edilmiştir.

- Bu enerjisel aktivasyonlar, daha fazla Işık taşıyabilme kapasitenizi artırmak, armağanlarınızı ve yeteneklerinizi öne çıkarmak için ve diğer uygun dönüşümsel amaçlar sizin enerji yapınızda küçük, kuantum değişimler şeklinde olabilir.

- Ayrıca aktivasyonlar enerjilerinizi dramatik olarak değiştirebilen büyük adımlar şeklinde olabilir..inanç yapılarınızda, perspektiflerinizde, algılarınızda ve hatta ben hissinizde büyük geçişler yaratarak.

- Sizin için güçlendiren bir kaynak olarak, Sananda, daima rehberlik yaparken ve Yüksek Benliğinizin enerjileri ile tamamen koordine halinde olurken sizin içsel – planlarda spiritüel gelişiminizi canlandırır.

LIGHTARIAN TEZAHÜR IŞINI™

* Daha yüksek spiritüel hizmete adım atmanızı canlandırır.

* Yaşamınızın tüm alanlarında bolluk yaratmada sizi destekler.

* Yükselmiş Üstat St. Germain sizin "Spiritüel Koçunuz ve Danışmanınız" olur.

Yükselmiş Üstat St. Germain tarafından ilham edilen Lightarian Tezahür Işını, tezahür olarak adlandırılan kişisel spiritüel gelişim aşamasına odaklanır… sizin en yüksek ve en büyük hayrınıza hizmet edecek olan tezahür için kapasitenizi genişleterek. Tezahür Işınını aldıktan sonra gerçekte tezahür edecek olan şey bireyden bireye değişir. Bazıları için, gerekli olabilen temizlenme ve sifa gibi spiritüel gelişimin ileri veçhelerini yaratma ile ilgili olabilir. Diğerleri için, ilişkiler, kariyer başarısı ve maddi güvenlik gibi direkt fiziksel terimlerde daha büyük bolluğa açılma ile ilgili olabilir. Bazıları yaşamlarında, saklı spiritüel armağanların ve yeteneklerin yükselmesini deneyimleyebilir. Sizin için, tüm bunların tezahürü ile ilgili olabilir ! Işte St. Germain’in Tezahür Işını ile ilgili bize anlattıkları…

“Bu değişim ve meydan okuma zamanlarında İnsanlığın spiritüel titreşimini yükseltmeye doğru bir kez daha çalışmak için ileri çıktım. Siz yaşamınızın tüm seviyelerinde daha büyük sevinç ve spiritüel bolluk tezahür ettirmek için çabalarken, benim enerjilerimin bir Işını şimdi sizin için elde edilebilirdir. Tezahür Işını vasıtası ile, insanlığa ve Dünya Ana’ya gelecek en yüksek hizmet rolünüzde cesaretle ve doğru şekilde adım atmanıza yardım ederek, yolunuzda sizinle birlikte yürüyeceğim.”

- Yükselmiş Üstat St. Germain

Bu eşsiz uyumlama olayı ile, sizinle Yükselmiş Üstat St. Germain arasında özel bir eterik bağlantı yaratılır… hepsi sizin tezahür sürecinizi desteklemek için…hepsi sizin en yüksek amacınıza hizmet etmesi için.

- Kendinizi daha cesur ve doğru şekilde işlerken görebilirsiniz ve kendinizi yaşam deneyiminizin tüm alanlarında bolluk tezahür etmeye doğru gerçekten hızlandırılmış bir yolda bulabilirsiniz.

- Cesur ve doğru eylem ile, korkular yenilir ve tezahürün yaratılması için yer açılır.

- Spiritüel bir perspektiften bu uyumlama, hizmetinizin genişlemiş seviyesine etkin olarak adım atmanızı sağlayacak saklı armağanlarınızın ve yeteneklerinizin tezahürünü canlandırmak için dizayn edilmiştir…”gelecek rolünüze”. Çoğumuz bu olağanüstü gezegensel ve insan dönüşümü zamanları için öğretmenler, şifacılar, iletişimciler ve vizyonerler olarak zaten “gelecek rollerimize” ilerliyoruz. Tezahür Işını bu süreci hızlandırır ve sizi gelen zamanlarda daha büyük spiritüel hizmete doğru sevkeder.

LIGHTARIAN KAYNAK IŞINI™

"SourceLink (Kaynak Bağlantısı) sizin için Evrensel Kaynağımızın enerjileri ile enerjisel bir baglantı sağlar. Bu uyumlama bağlantısı, gelen zamanlar için kişisel "enerjilerin ilahi mozaik modelini" gerçekleştirmek için Kaynak tarafından somutlaştırılan İlahi Erdemlerin on ikisinin tümüne erişmenizi sağlar. Bu uyumlama vasıtası ile, siz günlük deneyiminizde bu on iki İlahi Erdemin esas veçhelerini tezahür ettirirken varlığın daha çok yükselmiş durumunu yaratmak için temel oluşturursunuz. On iki İlahi Erdem Evrenimiz içindeki insan deneyimi için titreşimsel "inşa edici bloklardır" ve tüm on iki erdem simdi SourceLink vasıtası ile sizin için elde edilebilirdir. Bunlar : Güzellik, Şefkat, Cesaret, Merak, İmgelem, Sevinç, Adalet, Sevgi, Sadakat, Güç, Saflık ve İrade.

Kaynağa uyumlamayı aldıktan sonra, İlahi Erdemlerin on ikisine direkt olarak erişeceksiniz ve diğer 8 Yükselmiş Üstadın (Lightarian Işın uyumlamaları ile ilgisi olmayan Üstatlar) enerjilerine ve niteliklerine erişebileceksiniz. SourceLink sizin için daha da ileri spiritüel hızlanma sağlayacak."

alıntı
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..

Uchiha Sasuke

Re: LIGHTARIAN REIKI

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

En Güçlü Enerji Hangisi ? Daha Doğrusu En Etkilisi ?
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen turab »

hepsi farklı işlev görür en güçlüsü ya da en etkilisi diye birşey yoktur
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

turab yazdı:hepsi farklı işlev görür en güçlüsü ya da en etkilisi diye birşey yoktur
elbet aynı olanlar vardır :)
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Kaynak belirtirsen güzel olurdu sadece alıntı yazmak işe yaramaz bunu paylaşan adam kaynak olduğunu belirtin demiştir mutlaka ?
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...

Kullanıcı avatarı
death
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen death »

şahsen ben kundalini yapıyorum 2. seviyeyim ve gayet memununm
Basaranlar once inanıp sonra basardilar basaramayanlarsa once basarip sonra inanmayi denediler