yardim iPhone suya düstüüü :S
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
yardim iPhone suya düstüüü :S
Sa arkadaslar. iPhone suya düstü ama aninda aldim, 1 snden fazla durmadi suyun icinde. Tel acikti zaten herseyi calisiyor ama hoparlörlerde sorun var. Kulakliktan ses geliyor. Ama iki hoparlördende ses yok. Birini ararken diit seside gelmiyor. Bide kamera azcik buharli.. Düsüreli 2-3 saat anca olmusutr ne yapmaliyim ?
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- seyahdoo
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Re: yardim iPhone suya düstüüü :S
kapat... bataryayı çıkar, 3 gün açma. anında telefoncuya götür
eğer sudan çıkarmadıysan bırak suyun içinde kalsın.poşetle götür.
bu paslanmasını önler. sonra onların bunun için özel odaları var. kurutmak için...
eğer sudan çıkarmadıysan bırak suyun içinde kalsın.poşetle götür.
bu paslanmasını önler. sonra onların bunun için özel odaları var. kurutmak için...
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
- carnim_rama
nette bir ara pirinç içine filan koyun çıkarınca filan demişlerdi ama bilmiyorum vebalini almam:DYalniz yazdı:Sa arkadaslar. iPhone suya düstü ama aninda aldim, 1 snden fazla durmadi suyun icinde. Tel acikti zaten herseyi calisiyor ama hoparlörlerde sorun var. Kulakliktan ses geliyor. Ama iki hoparlördende ses yok. Birini ararken diit seside gelmiyor. Bide kamera azcik buharli.. Düsüreli 2-3 saat anca olmusutr ne yapmaliyim ?
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- seyahdoo
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
suyun içindeki telefonun üzerine alkol(kolonyağı) döküyorsun. alkol suyla çözelti yapıyor.sonra alkol suyuda yanında götürüp ayrılıyor.bu birinci teknik.
ikinci;sudan çıkmış telefonunun su almış yerlerine kolonyağı döküyon sonra pirincin içine koyuyon.
ama; en güzel yol direk suyuyla beraber telefoncuya götürmek.hem garantili yapıyolar. yani bozulursa onlarda patlamış oluyor en fazla tamir parası veriyosun...
ikinci;sudan çıkmış telefonunun su almış yerlerine kolonyağı döküyon sonra pirincin içine koyuyon.
ama; en güzel yol direk suyuyla beraber telefoncuya götürmek.hem garantili yapıyolar. yani bozulursa onlarda patlamış oluyor en fazla tamir parası veriyosun...
isim:seyyid
- Yalniz
valla cok panik oldum yaa, ama leptobun o sicak hava cikan yerine koydum, isindi suni tenefüs bile yaptiydim ilk cikardigimda sudan. :D sonunda hoparlörde calisiyor kameradada sorun yok :) Sagolun arkadaslar :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Hoparlor-u sac kurutma makinesiyle kurut,duzelicek...benim c3-de sık sık olur islaninca
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
-