Siz hiç ağzınız taneli birşey varken yada ekmeği iyice çiğneyince hapşurdunuz mu?
Elinizi ağzınıza götürünce eliniz battı mı?
HAYATA KÜSÜYORUM... =)
Siz Hiç =)
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Siz Hiç =)
BATERİ ÇALARAK DA MEDİTASYON YAPILABİLECEĞİNE İNANIRIM 

-
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Siz Hiç =)
saman nezlesi var ve evet bu sıklık ile oluyo bana. fakülte de olmuştu sanırım hiç utanmam yok umursamadım :)
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Siz Hiç =)
ben buna bayiliyorum ama be :)
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808