İstediğini Yaptırma (Telepati)

Telepati hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Telepati nedir? Telepati Nasıl Yapılır? Telepati Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Resim
Uzaktan izleme yöntemi

Direk tekniği anlatayım. Telepatide ve imajinasyonda birazcık yeteneğiniizin ve isteğinizin olması yeterlidir .

Ellerinizi önünüzde tutun ve avuç içlerine bakın. Bir süre bekleyin ve eliniz artık sizin değilmiş gibi olsun . Bu hissi yakaladıktan sonra bir kaç dakika bekleyin . Eliniz soğumaya başlayacaktır. Hemen ardından , ellerinize sıçrayan bir ateş imgeleyin bunu yaptıktan sonra ani ısı ve yanmayı hissedeceksiniz. Ellerinizi şakaklarınıza götürün ve Bir kurban seçin kendinze . Onun yapmasını istediğiniz şeyi yavaşça ve kaba olmayan bir dille içinizden geçirin . Onu istediğinizi yaparken imgeleyin bu esnada şakaklarınızın hafifçe ısındığını hissedin.

Rus ajanları tarafından kullanılmış bir yöntem olduğu söylenmektedir..
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...

Kullanıcı avatarı
Lycanthropy
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Re: İstediğini Yaptırma (Telepati)

Okunmamış mesaj gönderen Lycanthropy »

Sözü edilen Rus ajanları (ki ajan değil özel birlikdirler) bunları yapmak için yıllarını veriyor. Bu tekniği kullanıp kullanmadıklarını bilmiyorum ancak işe yarar bi teknik tavsiye verebilirim.
Basitce anlatıyorum, kafanızı tamamen ama tamamen boşaltın ve yakından görebildiğiniz bi insana konsantre olun. O boşluk içinde onu yakalarsanız tamamdır, o hissi kaybedene kadar kontrol sizdedir. Ancak aynı anda hem beynin boş olması, hem bi insana konsantre olmak hem de kendi zihninize bulaştırmadan komutlar vermek çok zor bi beyin işidir. Aynı anda piyano çalmak, telefonda konuşmak, ayaklarınla başka bir ritim tutmak ve gözlerinizde kusursuz film canlandırmak kadar zordur ;)
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

ben birinin yuzune bakarak nasil biri oldugunu tahmin etmeye calisiyorum...birilerinden cekilmesini istediyimde sadece her kesden gizli o adama konsantre olarak ellerimi onun gitmesini istediyim tarafa surukluyorum...sonra sessizce cekil... diyorum )))bazen ishe yariyor )))
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Kullanıcı avatarı
elemor
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen elemor »

Arkadaş bu tekniğin benzerini yaparak istediği kişiye istediğini yaptırıyordu buradan mı almış tekniği, arama motorunda ilk burası çıktı. aynı şeyleri bizde denediğimiz halde yapamadık.