Gma uyumlamaları
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Gma uyumlamaları
Başvuranlardan hazır ve yeterli bilgiye sahip olduğunu düşündüğüm kişileri gma ya uyumlamayı düşünüyorum. Uyumlamadan sonra gerektirdiği çalışmaları yapmıcak olanlar ve bencilce kullanıcak olanlar lütfen başvurmasın.Dürüstçe istediğim koşulları yerine getirmeyen kişileri uyumlamayı düşünmüyorum. Enerji aktarımından ziyade bir uyumlama olduğu için seçim bana aittir itirazları gözardı ediyorum. Başvurular özel mesajla olacaktır.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Gma uyumlamaları
Bunun ilk seviyesi nedir ? bende baslamak istiyorum. telepati sezilerim azinmayacak kadar cok ve neredeyse psişik dalgalarimin alani cok genişledi aura rengim lila ile mor arası . calismalara baslamak isterim ... :)
- carnim_rama
Bu uyumlamalar psisik gucleri arttirmak icin degildir. Eger gercekten kendinizi sifaya adiyacaksaniz uyumlama almanizi oneririmonlymerthy yazdı:Bunun ilk seviyesi nedir ? bende baslamak istiyorum. telepati sezilerim azinmayacak kadar cok ve neredeyse psişik dalgalarimin alani cok genişledi aura rengim lila ile mor arası . calismalara baslamak isterim ... :)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- onlymerthy
carnim_rama yazdı:Bu uyumlamalar psisik gucleri arttirmak icin degildir. Eger gercekten kendinizi sifaya adiyacaksaniz uyumlama almanizi oneririmonlymerthy yazdı:Bunun ilk seviyesi nedir ? bende baslamak istiyorum. telepati sezilerim azinmayacak kadar cok ve neredeyse psişik dalgalarimin alani cok genişledi aura rengim lila ile mor arası . calismalara baslamak isterim ... :)
Teseükkürler :) kendimi hazzır hissettigimde uyumlayacak birini bulurum umarim bu sitede :D
- turab
bu yazdıklarınla reikinin alakası yok biraz araştır bence
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- carnim_rama
turab konuda reiki değil gma sende birdaha oku bence:)turab yazdı:bu yazdıklarınla reikinin alakası yok biraz araştır bence
- turab
- onlymerthy
turab yazdı:tm yinede alakası yok :P
Bence birazdaha anlayıslı ve nazik olabilirsin. bir bayanla böyle konusulmaz..
Konuya atlamıs gibi olmayayım ama keçi inatlıgı yapıyorsun sanırım . gerci bende anlamıyorum bu islerden ama eger dogruyu sen biliyorsan buraya açıklamanın linkini atıp veya sen direk olarak açıklamanı yazıp dogrulugunu kanıtlarsan olabilir...
- turab
neyi kanıtlamamı istiyorsun ?? bu dediklerinin alakası yok dedim sadece. gma farklı birşey ayrı bir çalışması var..gma veya reikide inanmak zorunlu değildir. bunun gibi
uubam.com