ben bunu bizimkilere nasıl açıklayacam

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
enesm29
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

ben bunu bizimkilere nasıl açıklayacam

Okunmamış mesaj gönderen enesm29 »

annem bi keresinde gördü ben denerken bu ne oğlum böyle böyle dedim annemde bunlara inanma boşver derslerine bu kadar ilgi göstersen profösör olurdun dedi anne yazın ne olcak bişey olmaz dedim ama nasıl açıkalayabilirim bunu bizimkilere daha doğrusu nasıl açıklayabilirim

Kullanıcı avatarı
delenamo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: ben bunu bizimkilere nasıl açıklayacam

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Ne deniyordun ki...
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Kullanıcı avatarı
enesm29

kağıt çevirmeyi
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu

Okunmamış mesaj gönderen turab »

bende kendini uçurdun sandım :)) kağıtı cam kavonoz içinde dene hala dönüyorsa öyle göster dönmezse başaramamışsın demektir
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

öff ne kavanozu ya :D Arkadaş ne sormuş siz ne diyosunuz :D Neyse.. Bana kalırsa açıklama.Çünkü anlamazlar.Anlayamazlar çünkü onlar hayallerine göre değil büyüklerinin kafalarına kazıdıklarıyla hareket ederler ve seninde kafana bunları kazımaya çalışırlar.Bu yüzden senin yerinde olsam bıraktım derim.Onları bıraktığıma inandırırım ve gizli gizli devam ederim.Çünkü dediğim gibi anlamazlar.onlara göre ders çalışmak birinci öncelik.Atalım hayallerimizi bir kenara android gibi ders çalışalım.Onlara göre bunu yapalım.Sen bunu yapıyomuş gibi yap gizli gizli telekinezi çalış.Odanın kapısını kilitle yada evde olmadıkları zaman yap bi şekilde gizle bu çalışmayı.Ama açıklayamazsın çünkü anlamazlar hiç uğraşma bence benim dediğim gibi gizli yap :)

Kullanıcı avatarı
enesm29

yine her zamanki gibi açıklayıcı bir yazı teşekkürler UsTr
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Önemli değil :)
Kullanıcı avatarı
Swocker
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ

Okunmamış mesaj gönderen Swocker »

Hokkabazlık yapıyorum deseydin keşke benimkiler öyle bir şey olduğunu görünce eskiden hokkabazlık yapıyorum diyorum kağıdı beyin gücümle çeviriyorum desem büyü yapılmış sana der hocaya götürürler :/
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu

Okunmamış mesaj gönderen turab »

:)) Ustr yanlış anlama ama fizik kanunları da var eğer ellerin açık kağıda yanına koyarsan ellerindeki elektiriklenme kağıda gider..yani hani kazağı çıkarırsandı elektiriklenme olur yıldırım gibi böyle düşün..Ya ellerini çek yap ya da kavanoza koy.Kavonoz biraz ileri teknik..böyle inandırabilirsin
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

bak shimdi...sana bir kac yalan soylicem...hangisi uygunsa,oyle acikla...1de gercek soylicem...tamammi?
Yalan1.fizik oyretmeni kagitai boyle koyup plastik taragi kafamiza sordukten sonra kagita yaklashtirirsak kagiti etkiler dedi...inanmazlarsa da tarak meselesinigosterirsin
---
yalan2.odama ruzgar girip girmediyini anlamak icin kagiti oyle koydum...
---
dogru:anne,ben normal insanim ve senin de boyle dushunduyunu biliyorum...ama senin,benim,babamin ve s. Tum insanlar dunyaya sadece yurumek icin gelmish olamayiz...ya keshf etmemish oldugumuz guclerimiz,varliklar varsa?lutfen beni timaraneye yatirmadan once soylediklerimi bi arashtir,bana arashtirmamda yardim et...cunki,gencim...bu dunyada keshf edeceyim sheyler var...senin de yardimini bekliyorum...ben sadece her yil ayni cikan kitaplari okuyup yashlanip olmek istemiyorum...kendi kitabimi kendim yazmak istiyorum...ve seni dunyalar kadar seviyorum (diyerek gulumse)