Levitasyon
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- adilduru1997
- Yaşadığınız İl: 71 Kırıkkale
Levitasyon
Psi whell de henüz kendimi geliştiremeden levitasyona geçmem mümkünmü ?
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Levitasyon
Kesinlikle katılmıyorum. Mümkün. Nasıl mı ? Her ne kadar çoğu kişi bu işi seviyelere ayırıp sırayla psi wheel,psi ball,levitasyon gibi saçma basamaklar halinde olduğunu inatla iddia etsede BENCE bak büyük harfle yazdım sonra oklar bana yöneliyo BENCE öyle değil.Telekinezide ne yapabileceğin önemli değildir.Ne yapmak istediğin önemlidir.Tamam beyin birden gelişmiyo.Ama Psi wheel ile 2 yılda beynini geliştirirsin.kazancın psi wheelin döndüğünü görmek olur.Psi wheelden sıkılıyosan uzun bir süre sıkıntıdan patlaman gerekir.Ama levitasyon istiyosan uzun bir süre levitasyonla uğraşırsın.Ha uzun bir süre sonuç alamazsın ama istediğin şeyle uğraşırsın.Sonuçta ikisindede bir şekilde beynin gelişir ve uzun bir süre sonunda levitasyonu başarabilirsin.Sadece seviye seviye gidersen gerçekten istediğin levitasyona sıkıntıdan patlayarak gidersin.öbür türlü istediğin dalda çalışarak istediğin şekilde levitasyona gidersin.Yani demek istediğim kafanda belli bir engel olmasın.Psi wheel olmadan levitasyon asla olmaz gibi bir düşünceyi benimsemene gerek yok.Ha sen diyosan ki ben psi wheeli de seviyom onunla gelişmeye devam ederim sıkılmadan yaparım.O zaman psi wheel ile devam edersin.Ama yeterki dediğim gibi şu tekniği başarmadan şunu asla yapamam gibi bir düşünceye kapılma.ne yapmak istiyosan onu yap.Er yada geç sevdiğin şeyle uğraştığın için sonuç alırsın :)turab yazdı:değil
- adilduru1997
Her ikinizede çok teşekkür ederim.Levitasyon nasıl yapılabilr bir fikriniz varsa söylebelirmisnz
- turab
yanlış düşünüyorsun doğanın kanunu bu önceden çalışmadan başarılı olamazsın senin dediğin ilköğretim ve lise 1-2-3 de çalışmayan birinin üniversite sınavını kazanması için lise 4de çalışmaya başlaması gibi birşey olur.İyi düşün Allah çalışmayana vermez.Yürümeden maraton koşmaya çalışıyorsunuz.işte bu yüzden kimse psi whellden fazla ileri gidimiyor çünkü heves hemen başka tarafa kayıyor
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- adilduru1997
Psi whell 10 m uzaktan yapmaya başladım (2.günüm) Kendimi Başarılı Hissediorum
- adilduru1997
Ve Bu yüzden Psi whelle başka ne yapılabilr bulamıorum
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Valla şuan senin önyargı duvarını yıkmakla uğraşamam.Doğanın kanunlarıda umurumda değil.Çünkü benim dünyamda doğanın kanunlarını ben yazarım. ;) Bu sana saçma gelebilir zaten mantıklı gelmesi gibi bir niyetim yok.Doğanın kanunlarını anlamaya yada öğrenmeye çalışmıyorum.Hiçbir zaman çalışmadım.Sadece o kanunları kafamda ben yazdım ve onlara göre yaşadım.Hala daha onlarla yaşıyorum.Benim kafama koyulan kanunlarla değil kendi koyduğum kanunlarla yaşıyorum kısacası. Bu arada eğitim sistemi bu işe karşı verilebilecek en son örnek.Bide ben lise 4 e geçtim.Dediğin gibi lise 1-2-3 de hiç çalışmadım ve bu sene de çalışmıcam.Üniversiteyi kazanmayı planlıyorum.çalışmadan kazanamayacağımı söyleyeceksin.Neyse.Bide psi wheel den ilerisi işte o senin dediğin başka hevesler oluyo ;) Bu yazının hepsini inkar edeceğini biliyorum. :)turab yazdı:yanlış düşünüyorsun doğanın kanunu bu önceden çalışmadan başarılı olamazsın senin dediğin ilköğretim ve lise 1-2-3 de çalışmayan birinin üniversite sınavını kazanması için lise 4de çalışmaya başlaması gibi birşey olur.İyi düşün Allah çalışmayana vermez.Yürümeden maraton koşmaya çalışıyorsunuz.işte bu yüzden kimse psi whellden fazla ileri gidimiyor çünkü heves hemen başka tarafa kayıyor
- turab
bir Tıp kazanamassın mesela.Burda kimsenin levitasyon yapamadığı gibi.Sen biraz büyü sen mi doğanın kanunuda uyuyorsun sen mi yazıyorsun o zaman anlarsın.dünya her psişik gücün etrafında dönmüyor maalesef umarım demek istediğimi anlamışsındır
) Alt yapısı olmayan birinin başarılı olma olasılığı %1 dir.Siz %1 için uğraşırsınız ben %80 için

uubam.com
- enesm29
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
tıp değilde sınavlardan yüksek alim yeter :)turab yazdı:bir Tıp kazanamassın mesela.Burda kimsenin levitasyon yapamadığı gibi.Sen biraz büyü sen mi doğanın kanunuda uyuyorsun sen mi yazıyorsun o zaman anlarsın.dünya her psişik gücün etrafında dönmüyor maalesef umarım demek istediğimi anlamışsındır :)) Alt yapısı olmayan birinin başarılı olma olasılığı %1 dir.Siz %1 için uğraşırsınız ben %80 için
-