yaklaşamadığım insan
-
yaklaşamadığım insan
umarım bu başlığı doğru yere açmışımdır eğer yanlış yara açtıysam kusura bakmayın. arkadaşlar ben aslında içimi dökmek için açtım bu başlığı.benim yaklaşamadığım bir insan var ve çevresinde müthiş bir negatif kalkan var.bu insan ne yazıkki benim annem olmakla meşgul.hayata olumsuz bakantığı için çevresinde negatif bir kalkan oluşturan birisi.ona sarıldığım zaman kendimi iyi hissetmiyorum ve başım dönüyor.mümkün olduğunca az temas etmeye çalışıyorum.belki bir psişik vampir yada ilk söylediğim neden.ama kvvetle muhtemel ilk söylediğim nedendir çünü psişik vampirlerin kişiliklerine banzemiyor.ama uyuz olduğum şeylerin bir çoğu onda mevcut.geçenlerde onu sevdiğimi söylemeye çalıştım söyleyemedim.belki bu başlıkla forumu boşu boşuna işgal ediyorumdur ama bunu paylaşmaya ihtiyacım vardı.okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden
Re: yaklaşamadığım insan
kesinlikle sevmelisin ve belkide onu iyileştirebilirsin peygamber efendimiz'in (sas) doğduğu ortam inanılmaz kötüydü ve o kötü ortamı iyileştirdi ve milyarlarca insanı aydınlattı bu gün elhamdülillah bizde müslümanız ve onun sayesinde
sendende bunu yapmanı kimse beklemiyor ama onu iyileştirecek sensin
sendende bunu yapmanı kimse beklemiyor ama onu iyileştirecek sensin
- ddemmahum
-
Psişikle alakası yok sebebi ergenlik. Veya annen bir sorun yaşamıştır.
-
-
Nedense bilmiyorum ama annem olmasına rağmen kız kardeşimle annemin çene çalmasına çok uyuz oluyorum.Kadınlar kadar mikrop bir varlık yok.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
psişikle alakası olduğunu zannet miyaorum bu ne zamanandan beli böle
- UmuT
ben küçükken hep kızları dövermişim annem söylüyo :Pcriminal_1994 yazdı:Nedense bilmiyorum ama annem olmasına rağmen kız kardeşimle annemin çene çalmasına çok uyuz oluyorum.Kadınlar kadar mikrop bir varlık yok.
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
- ddemmahum
- wampirella
aynı sey benim annemde de var bazen ben de cok gıcık oluyorum ama kendi haline bırak derim sahsen uğrasma ben öle yapıyorum biliyorum annen ama insan alısıyo bi süre sonra :D
† ı'M noT sCAre oF yOur sTOleN poWeR!!! †