Tabi ki vaktim olursa yapabilirim. Siz telkin kelime ve cümlelerini yazın ben derleyip hazırlarım..
Telkin hazırlamak maliyetli bir iş değil Tabi toplu halde milleti etkilemek istemiyorsanız (Marketler, konserler, futbol maçları, siyasi propaganlar vs.) Profesyonel bir stüdyo ve profesyonel bir seslendirme ve profesyonel programlar kullanmayacaksanız ve yeterli bilimsel araştırma yapmayacaksanız maliyet diye bir şey yok.
Kişisel bazda hazırlanacak telkinler için maliyet aslında binlerce dolara satılan doğru subliminal frekans aralıklarıdır. Yalnız çok uzun süre bu konuyla uğraştığım için konunun önemli detaylarını çözdüm.
Hatta özellikle nette bu konular patladığında yalan yanlış içeriği belli olmayan ve hatta sadece Plasebo olarak yayınlanan çok sayıda telkin ortaya çıktı. Kimlerin o telkinlerde neleri fısıldadığını tam olarak bilemezsiniz. O yüzden herkesin kendi telkinini hazırlayabilmesi için
http://akreportal.net/telkin-nasil-hazirlanir/ Telkinin nasıl hazırlanabileceğini basitte olsa hangi programların nasıl kullanılması gerektiğini ayrıntılı bir şekilde anlatmıştım.
Yalnız eğer gerçekte kaliteli telkinler yapılmak isteniyorsa ciddi bir zaman gerekir. Kullanılan tek bir yanlış kelime dahi tüm telkini bozabilir.
Kelimelerin hazırlanması, test edilmesi, amaca uygun müziklerin veya melodilerin bulunması, kelimelerin uygun ses tonu ile seslendirilmesi ve gene konuya uygun frekanslarla subliminal yapay etkinin oluşturulması. Tümünün birleştirilip belli bir süre test edilmesi...
Ve gene burada önemli bir konu kişiye özel mi yapılacak yoksa genele mi hitap edecek.. Eğer kişiye özel ise o kişinin tüm özelliklerinin, kişisel yapısının bilinmesi ve telkinlerin de ona göre uyarlanması gerekir. İşte burada zaman değerli olduğu için verilen emekten dolayı maliyet devreye girebilir. Eğer genele hitap edecekse biraz daha kolay ancak herkeste aynı etkinin ortaya çıkabilmesi için gene test dönemi gerekir.
Be gene önemli bir konu kişi yapay frekansları dinleyebilir mi? Eğer epilepsi rahatsızlığı varsa kişinin bu riskli olabilir. En azından doktoru ile görüşüp onay alması gerekir. Ve kimlerde açığa çıkmaya hazır bir nörolojik rahatsızlık var onu da bilmek ve ona göre hareket etmek gerekir. Netice beynin ürettiği veya belli bir aşamadan sonra üretmeye başladığı frekanslar yapay olarak veriliyor. Basit ve etkili görülebilen bu konu aynı zamanda riskli de olabilir.