Sorum var lutfen cevap verebilir misiniz?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
Sorum var lutfen cevap verebilir misiniz?
Selam arkadaslar :) Uzun suredir giremiyordum siteye, nasilsiniz gorusmeyeli ? Benim bi sorum var kankalar. Simdi ben bi kac yil once telekinezi falan yapmaya calisiyordum tabi o zamanlar becerememistim ve bi sure sonra zaman bulamadigim icin falan yapmayi birakmistim. Ancak dun gece saat 2 gibi canim psi wheel yapmak istedi hemen hazirlandim ve sonra konsantre oldum falan. 5 veya 10 dk sonra yavasca 1 tur atti ve bi kac defada kucuk hareketler yapti. Sonra biraktim ve dun gece tekrar denedim bu defa 2-3 defa bi kac dakikalik araliklarla tam tur atti. Ancak bi sorun var ben saga don diyorum sola donuyor sonra o sola donuyor diye tamam oraya don diyorum bu defa yon degistiriyor ve bazende bi sag bi sol yapiyor bi turlu tam donduremiyorum dogru duzgun. Ne yapmam gerekiyor acaba ? :/ Lutfen bi yardim ederseniz sevinirim :)
Re: Sorum var lutfen cevap verebilir misiniz?
Kardeşim Sen Devam Et Yapmaya. Bir Süre Sonra Ustalaşacaksın Zaten..
-
bende sanırım 1 yıl oluyo mesala ben psi whell azda olsa döndirebiliyordum lucid rüya felan görüyordum fakat her gece korkunç rüyalar ve uyku felci geçiyordum ondan bıraktım şimdi forum da ki yazıları okusam bile korkuyorum ya :) ama tekrardan başlamak istiyorum allahın izniyle
-
Tesekkurler kardesim devam edicem zaten :)Uchiha Sasuke yazdı:Kardeşim Sen Devam Et Yapmaya. Bir Süre Sonra Ustalaşacaksın Zaten..
Bende bi ara Astral Seyehat falan deniyordum ama hic basaramadim hep yarida biraktim falan ve surekli korkuyordum. Bence ne kadar cok yazi okursan o kadar cok koruyorsun cunku surekli birileri korkutuyor. Birisi cesaret verirken altinda yorum yapan kisi korkutuyor falan insanin psikolojisi gidiyor sonra duzgun bi sekilde yapamiyoruz :/ Dogru olan sey korkulacak birseyin olmadigi olsa bile insanin icine o kusku girdikten sonra bidaha cikmiyor hep ya korkulcak bisey olursa falan diye dusunuyorsun. Keske bazilari yorum yaparken biraz daha dusunseler bunlari. :/kralihsan yazdı:bende sanırım 1 yıl oluyo mesala ben psi whell azda olsa döndirebiliyordum lucid rüya felan görüyordum fakat her gece korkunç rüyalar ve uyku felci geçiyordum ondan bıraktım şimdi forum da ki yazıları okusam bile korkuyorum ya :) ama tekrardan başlamak istiyorum allahın izniyle
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Ben hic korkmuyorumda ama beceremiyorm
-