Hz. Muhammed(S.A.V)'e hakaret eden film..

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Uchiha Sasuke

Hz. Muhammed(S.A.V)'e hakaret eden film..

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Ben Size Boşuna Adam Öldürcem Demiyorum.Toprak için Değil Dinimizi Savunmak İçin Öldürecem.
Türkiyede Hiç Tepki Gösterilmedi Ama Diğer Ülkelerde Ki Müslümanlar Sokaklara Döküldü İşte Haber ;

Protestocular, ABD'de yaşayan bir grup Kıpti tarafından çekilen ve Hz. Muhammed'e hakaret içeren sinema filmine tepki göstermek için ABD'nin Kahire Büyükelçiliği önünde toplandı. Eylemcilerden biri elçilik binasına tırmanarak Amerikan bayrağını indirdi. Kıptiler aleyhine slogan atan eylemciler, ABD bayrağını da yaktı.
Mısır'daki Hristiyan aktivistler de filmin gösterimin durdurulması için ABD elçiliği önünde yapılan eyleme destek verdiğini belirtti.
Kıpti devleti kurucuları sayılan Moris Sadık, Asamet Zagleme başta olmak üzere ABD'de yaşayan Mısırlı Hristiyanlar ve daha önce Kur'an yakma eylemiyle gündeme gelen ABD'li Rahip Terry Jones, filmin bugün gösterime gireceğini açıklamıştı.
ABD'nin Kahire Büyükelçiliği, filmi, ''Dini kışkırtma'' olarak nitelendirerek kınamıştı.
Bingazi'deki olaylarda 1 Amerikalı öldü
Libya'da ise ülkenin ikinci büyük şehri Bingazi'de silahlı kişiler aynı iddiayla ABD konsolosluğunu bastı.
Olayda bir Amerikalı yetkili öldü, başkaları yaralandı.
Şehirden gelen haberler, bu kişilerin Hz. Muhammed'in aşağılandığı iddiasıyla ABD konsolosluğu binasını ateşe verdiği yönünde.
Binanın tümüyle yandığı aktarılıyor.

Diğer Haber ;
Hz. Muhammed’e hakaretler içeren ve protesto gösterilerine yol açan ’Müslümanların Masumiyeti’ adlı filmin yapımcısı Sam Bacile, filmi ’provokatif bir siyasi tutum’ için yaptığını itiraf etti.
Filmin yapımcısı ve yönetmeni İsrail asıllı Amerikan vatandaşı Sam Bacile, Amerikan Wall Street Journal gazetesine verdiği demeçte, ” İslam kanserdir, Müslümanlar da yok edilmesi gereken böceklerdir. Bu film ile İslam’ın nefret içerikli bir din olduğunu göstereceğim” ifadelerini kullandı.

”Bu film için 100 İsrailli bağışçıdan 5 milyon dolar aldım ve filmi İsrail için yaptım” diyen Sam Bacile, ABD’nin Florida eyaletinde Kur’an-ı Kerim yakan rahip Terry Jones’dan destek aldığını söyledi. Bacile, filmin fragmanının Temmuz başında verdiğini kaydederek, filmin Twitter’da eski aktörlerin konuyu ele almasıyla gündeme geldiğini söyledi. Bacile’in tepkilerin ardından saklandığı bildirildi.

Filmin kampanyasını Kaliforniya’da yaşayan Müslüman karşıtı tutumuyla bilinen Kıpti Moris Sadek’in yaptığı belirtiliyor.

Size Sorarım Biz Müslüman Değil Miyiz De Bu Olanlara Tepki Göstermiyoruz ?
Halbuki Türkler Allahü Teala'nın Ordusu Ama Ben Dahil Kimse Sokağa Çıkıp Tepki Göstermiyor.
Dinimize Neden Sahip Çıkmıyoruz??

Zek Asakura
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim

Re: Hz. Muhammed(S.A.V)'e hakaret eden film..

Okunmamış mesaj gönderen Zek Asakura »

Bizim insanlarımız bu kadar pısırık olduktan sonra bizden bir halt olmaz.
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
Uchiha Sasuke

Neyden Korktuklarınıda Anlasam.Ölümden Mi Korkuyorlar.Halbuki Şehit Olmayı İstemeleri Lazım.
Ben Mi Milletimi Tanıyamıyorum Yoksa Onlar Mı Değişiyor...
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Dinimiz sahip çıkılcak bişey değildir.Daha doğrusu din sahip çıkılcak birşey değildir.Adamlar amacına ulaşmış.Müslümanlar adam öldürmüş.Olay çıkarmış.Konsolosluk basmış.Hemde silahlarla.Adamlar amaçlarına ulaşmış.Biz müslümanları kışkırtıp kukla gibi istediklerini yaptırmak ve bizi kötüleştirmek için uğraştılar.Ve görülüyo ki sonuna kadar başarmışlar.Müslümanlar müslümanlıktan çıkmış.Sende gideyim adam öldüreyim diyosun.Nerde senin müslümanlığın ? Müslümanlıkta varmı adam öldürmek ? Müslümanlıkta varmı olay çıkarmak ? Müslümanlıkta var mı kavga etmek adam dövmek ? Adamlar resmen müslümanları kışkırtmaya ve bizi dinden imandan çıkarmaya çalışıyo.Biz müslümanlar gerçekten müslümanlık görevimizi yerine getirip bu terbiyesizliği Allah'a havale etmek yerine dinden imandan çıkıyoruz ve Allah'ın yarattığı kullara saldırıyoruz.Onları katlediyoruz.Niye bunları yapıyoruz ? Çünkü biz müslümanız.Hz.Muhammed'in söylediği şey neydi bilirmisiniz ? "Size kötülük edene siz hiçbir kötülük etmeyin.Allah'a havale edin." demiş.Ama onlar biz müslüman topluluğuna hakaret ediyo.Bizde o hakaretin gerçek olduğunu intikam almak suretiyle bir bir somut bir şekilde kanıtlıyoruz.Nerde bizim müslümanlığımız ? Hz.Muhammed'in kafasına taş attıkları sırada Allah Peygamber efendimize şöyle demiş " Eğer sana taş atanlara beddua okursan senin bedduanı kabul edeceğim. " Peygamber efendimiz de şöyle demiş " Beddua okuma gereği duymuyorum.Belki bu taş atanların çocukları yada torunları müslüman olur " demiş.İşte böyle mübarek bir insanın yolundan gidemiyoruz.Bize taş atana bizde taş atıyoruz.Bizi kışkırtmak isteyene izin veriyoruz.Bize kötülük yaptırmak için içimize intikam duygusunu salan iblisin dediklerine bir bir uyuyoruz.Sonra biz müslümanlığımızı koruduk bizim günahımız yok.Gerçekten temiz ve saf olarak gerçekten müslümanlığın gerektirdiği hoşgörü ile düşünen bir insan bunları yapmaz.Bu yüzden otur bir daha düşün.
Uchiha Sasuke

UsTr yazdı:Dinimiz sahip çıkılcak bişey değildir.Daha doğrusu din sahip çıkılcak birşey değildir.Adamlar amacına ulaşmış.Müslümanlar adam öldürmüş.Olay çıkarmış.Konsolosluk basmış.Hemde silahlarla.Adamlar amaçlarına ulaşmış.Biz müslümanları kışkırtıp kukla gibi istediklerini yaptırmak ve bizi kötüleştirmek için uğraştılar.Ve görülüyo ki sonuna kadar başarmışlar.Müslümanlar müslümanlıktan çıkmış.Sende gideyim adam öldüreyim diyosun.Nerde senin müslümanlığın ? Müslümanlıkta varmı adam öldürmek ? Müslümanlıkta varmı olay çıkarmak ? Müslümanlıkta var mı kavga etmek adam dövmek ? Adamlar resmen müslümanları kışkırtmaya ve bizi dinden imandan çıkarmaya çalışıyo.Biz müslümanlar gerçekten müslümanlık görevimizi yerine getirip bu terbiyesizliği Allah'a havale etmek yerine dinden imandan çıkıyoruz ve Allah'ın yarattığı kullara saldırıyoruz.Onları katlediyoruz.Niye bunları yapıyoruz ? Çünkü biz müslümanız.Hz.Muhammed'in söylediği şey neydi bilirmisiniz ? "Size kötülük edene siz hiçbir kötülük etmeyin.Allah'a havale edin." demiş.Ama onlar biz müslüman topluluğuna hakaret ediyo.Bizde o hakaretin gerçek olduğunu intikam almak suretiyle bir bir somut bir şekilde kanıtlıyoruz.Nerde bizim müslümanlığımız ? Hz.Muhammed'in kafasına taş attıkları sırada Allah Peygamber efendimize şöyle demiş " Eğer sana taş atanlara beddua okursan senin bedduanı kabul edeceğim. " Peygamber efendimiz de şöyle demiş " Beddua okuma gereği duymuyorum.Belki bu taş atanların çocukları yada torunları müslüman olur " demiş.İşte böyle mübarek bir insanın yolundan gidemiyoruz.Bize taş atana bizde taş atıyoruz.Bizi kışkırtmak isteyene izin veriyoruz.Bize kötülük yaptırmak için içimize intikam duygusunu salan iblisin dediklerine bir bir uyuyoruz.Sonra biz müslümanlığımızı koruduk bizim günahımız yok.Gerçekten temiz ve saf olarak gerçekten müslümanlığın gerektirdiği hoşgörü ile düşünen bir insan bunları yapmaz.Bu yüzden otur bir daha düşün.
Yahu Ne Alakası Var Sebepsiz Yere Adam Öldürmek Günahdır.
O Zaman Cihad'da Günah Sana Göre ?

Kullanıcı avatarı
UsTr

Şuan da sebepsiz yere adam öldürmüşler.Canlarına kasteden yok.Canına kastedeni kendini korumak için öldürürsen tamam.Ama yok şu küfür etti.Yok şu atar yaptı.Yok şu şuna laf attı.Böyle bir sebep olamaz.Cidden o kadar yazdığım şeyden bunu mu çıkardın ? Cidden ya ben anlatamıyom yada yanlış kişilere anlatıyom.Neyse ya boşverin gitsin.
Uchiha Sasuke

Anladım Anlattığını Ama Benim Ki Sebepsiz Değil Cihad İçin Çıkacam :)
Kullanıcı avatarı
UsTr

İyi ne yaparsan yap.Hatta burdan da varsa adam öldürmeye merakı olanlar al onlarıda öyle gidin adam kesin.Tövbe tövbe.Allah akıl fikir versin.
Uchiha Sasuke

Yahu Cihad'ada Mı Karşı Olmaya Başladın.
Kullanıcı avatarı
serons25
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

Ne şerefsiz adamlar lan bunlar savaş açmaları lazım ya bu nedir diyolar ki başkalarının dinine saygı gösterin buraya bir hristiyan gelsin bıçaklamak lazım
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.