Psi Ball Yapamıyorum.
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- weaz
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi Ball Yapamıyorum.
Arkadaşlar Psi Ball Yapamıyorum ellerimde itim gücü çekim gücü bbile hissedmiyorum nerde yanlış yapıyorum.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
İyi Günler.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Psi Ball Yapamıyorum.
Sen daha yenisin heralde yada inanmakta güçlük çekiyosun inanman lazım konsantrasyon çok önemli biraz daha gayret et bu arada aydan güneşten falan alma direk otomatik kendin eneriji kendin yap yapınca bana özelden mesaj at oldumu 

- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
psi ball sandığın gibi bişey değil de ondan. psi ball dediğin şey ellerine enerjiyi çekince ellerinde enerji birikir sonra bu birikmiş enerjili ellerini yaklaştırınca arada çok hafif itme veya çekme oluşur. yani bu sitede psi ball yapabiliyorum diyen kişilerin yüzde 99.9 u bunu yapıyor.
pixies forever <3<3
- weaz
Benim ellerimde hafif bi kuvvet hisi oluşuyor ama onuda fırlatamyırom.Psi Balı öğreneyim yeni geliştiriceğim tekniklerim var.Sizi şaşırtacak teknikler.Kendini savunmak için olucak.
İyi Günler.
İyi Günler.
- ozina
- Culmination
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
ozinanın dediği gibi şekli olmayan birşey.Yani bir top gibi değil.Kişinin enerjiyi imaje etmesi için ''Ball'' diyorlarozina yazdı:psi ball sandığın gibi bişey değil de ondan. psi ball dediğin şey ellerine enerjiyi çekince ellerinde enerji birikir sonra bu birikmiş enerjili ellerini yaklaştırınca arada çok hafif itme veya çekme oluşur. yani bu sitede psi ball yapabiliyorum diyen kişilerin yüzde 99.9 u bunu yapıyor.
- ozina
https://telekinezi.com.tr/geyik-sohbet/gerc ... t4943.html
buyrun burda açıklaması var :D
buyrun burda açıklaması var :D
pixies forever <3<3
- weaz
Peki ne işe yarar psi ball?
İyi Günler.
İyi Günler.
Hiç Bi İşe Yaramıyo Boş İş Ama Bunların Dedikleri Boş İş Bunlara Göre Psi ball Yok .Bana Göre Rasengan Var Onu Fırlatamıyon Ama Vurunca Parçalıyo Herşeyi :Dweaz yazdı:Peki ne işe yarar psi ball?
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Arkadaşlar bende psi ball yaparken ellerim ısınıyor acaba yanlış birşey mi yapıyorum?
-