Mimik Ve Gamze

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Uchiha Sasuke

Mimik Ve Gamze

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Selamun Aleyküm
Ya Şimdi Malumunuz Daha Kariyerime Yen Başladım :) Bana Mimik Kontrolü Lazım Gamze Zaten Olmuyo Doktorlar Küçük Operasyonla Çıkartıyormuşda Yani Operasyonsuz Gamze Çıkarmı Bilgi Almak İstedim Sizden Ve Hadi Gamzeyi Geçtim Ama Bu Mimikleri , Mimik Kaslarını Nasıl Kontrol Edebiliriz Baya Bi Ustalaşmam Lazım Mimik Kontrolünde..
İnternette Bulamadım Mimik Kontrolünü Sizden Bilgi Almak İstedim.Birde Mimikler Gamzemidir Gamzelermi Mimiktir.Neyse Bunu Boşverin Mimik Kontrolünü Söyleyin..
Saygılar...

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Mimik Ve Gamze

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Uchiha Sasuke yazdı:Selamun Aleyküm
Ya Şimdi Malumunuz Daha Kariyerime Yen Başladım :) Bana Mimik Kontrolü Lazım Gamze Zaten Olmuyo Doktorlar Küçük Operasyonla Çıkartıyormuşda Yani Operasyonsuz Gamze Çıkarmı Bilgi Almak İstedim Sizden Ve Hadi Gamzeyi Geçtim Ama Bu Mimikleri , Mimik Kaslarını Nasıl Kontrol Edebiliriz Baya Bi Ustalaşmam Lazım Mimik Kontrolünde..
İnternette Bulamadım Mimik Kontrolünü Sizden Bilgi Almak İstedim.Birde Mimikler Gamzemidir Gamzelermi Mimiktir.Neyse Bunu Boşverin Mimik Kontrolünü Söyleyin..
Saygılar...
Mimik yüz kaslarının yardımıyla ortaya çıkan yüz ifadeleridir, bir yerde okuduğuma göre gamze bir özellik değil eksiklikmiş galiba kas eksikliği gibi bişeydi işte tam emin değilim. :)
Uchiha Sasuke

ozzzyyy yazdı:
Saygılar...
Mimik yüz kaslarının yardımıyla ortaya çıkan yüz ifadeleridir, bir yerde okuduğuma göre gamze bir özellik değil eksiklikmiş galiba kas eksikliği gibi bişeydi işte tam emin değilim. :)
Yüz Kasları Nasıl Kontrol Edilecek Peki :)
Psik0z
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen Psik0z »

Bu tür şeyleri kafana takma. Benimde 1-2 ay önce öyle şeyler kafama takılmıştı tek kaş kaldırma falan hiç bişey yapamıyordum. Sonra unutmuşum onları bu aralar baktım da tek kaşım kalkmaya başlamış, mimikler gelişmiş falan :D yaparsın yani kolay aslında.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

Uchiha Sasuke yazdı:
ozzzyyy yazdı:
Saygılar...
Yüz Kasları Nasıl Kontrol Edilecek Peki :)
Sen gülemiyor musun veya üzgün görünemiyor musun? :) Sen zaten yüz kaslarını kontrol etme denen şeyi istemsiz yapıyorsun. Bir şeyi sevdiğini, sevmediğini, mutlu olduğunu, üzgün olduğunu, tiksindiğini hepsini yüz ifadelerinle belli ediyorsun. Yani kendin ol ekstra birşeye ihtiyacın yok. Bu arada hayırdır oyunculuğa mı başladın? :)

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Ya aslında içini rahatlatıcaksa sana şunu söyleyebilirim bütün yüz kaslarını kontrol ediyosun aslında.Sadece sen göremiyosun.Kendi yüzünü nasıl görebilirsin ki.Bu yüzden mimik denen şey duyguların yüz ifadesi biçiminde dışarı vurulması gibi bişey olduğu için ( tam tanımını bilmiyorum ) bu yüzden yapamadığın bişey değil yani.Yapıyosun aslında :)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

kimisi levitasyon kimisi gamze ister :D
pixies forever <3<3
Uchiha Sasuke

ozzzyyy yazdı: Sen gülemiyor musun veya üzgün görünemiyor musun? :) Sen zaten yüz kaslarını kontrol etme denen şeyi istemsiz yapıyorsun. Bir şeyi sevdiğini, sevmediğini, mutlu olduğunu, üzgün olduğunu, tiksindiğini hepsini yüz ifadelerinle belli ediyorsun. Yani kendin ol ekstra birşeye ihtiyacın yok. Bu arada hayırdır oyunculuğa mı başladın? :)
UsTr yazdı:Ya aslında içini rahatlatıcaksa sana şunu söyleyebilirim bütün yüz kaslarını kontrol ediyosun aslında.Sadece sen göremiyosun.Kendi yüzünü nasıl görebilirsin ki.Bu yüzden mimik denen şey duyguların yüz ifadesi biçiminde dışarı vurulması gibi bişey olduğu için ( tam tanımını bilmiyorum ) bu yüzden yapamadığın bişey değil yani.Yapıyosun aslında :)
Gülemiyorum Belki Komik Bi Anda Gülüyorum Ama İstediğim Anda Gülemiyorum.Evet Nasipse Başlıyıcam Oyunculuğa Ses Kontrolü Falan Yapmam Lazım :)

İstediğim Anda Gülmem Kaşlarımı Kontrol Etmem vs. lazım İnternettede Yok.Bende Yetenek Olmadığı İçin Bi Teknik Lazım Onunla Geliştiricem İnşallah.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Aslında bende oyunculuk yeteneği olduğunu söylerler.Çünkü sempatik olmasamda 10 numara 5 yıldız empatik bir insanımdır.Bu yüzden oyunculukla ilgili kafana takılan herhangi bişey olursa özelden istediğini sorabilirsin.Bilgim olmasada en azından kendimden birşeyler aktarmaya çalışırım.Hiç olmadı çalışmalarını paylaşabileceğin biri olurum. :)
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

Uchiha Sasuke yazdı:
ozzzyyy yazdı: Sen gülemiyor musun veya üzgün görünemiyor musun? :) Sen zaten yüz kaslarını kontrol etme denen şeyi istemsiz yapıyorsun. Bir şeyi sevdiğini, sevmediğini, mutlu olduğunu, üzgün olduğunu, tiksindiğini hepsini yüz ifadelerinle belli ediyorsun. Yani kendin ol ekstra birşeye ihtiyacın yok. Bu arada hayırdır oyunculuğa mı başladın? :)
UsTr yazdı:Ya aslında içini rahatlatıcaksa sana şunu söyleyebilirim bütün yüz kaslarını kontrol ediyosun aslında.Sadece sen göremiyosun.Kendi yüzünü nasıl görebilirsin ki.Bu yüzden mimik denen şey duyguların yüz ifadesi biçiminde dışarı vurulması gibi bişey olduğu için ( tam tanımını bilmiyorum ) bu yüzden yapamadığın bişey değil yani.Yapıyosun aslında :)
Gülemiyorum Belki Komik Bi Anda Gülüyorum Ama İstediğim Anda Gülemiyorum.Evet Nasipse Başlıyıcam Oyunculuğa Ses Kontrolü Falan Yapmam Lazım :)

İstediğim Anda Gülmem Kaşlarımı Kontrol Etmem vs. lazım İnternettede Yok.Bende Yetenek Olmadığı İçin Bi Teknik Lazım Onunla Geliştiricem İnşallah.
Gülmek için hayatında yaşadığın komik olayları düşün, ağlamak içinse bir yakınının vefat ettiğini veya herhangi bir kötü olay olduğunu düşünebilirsin. Ve kesinlikle kendini kasma.

“Geyik-Sohbet” sayfasına dön