Duru Görümde sorun mu var?

Escobar
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Duru Görümde sorun mu var?

Okunmamış mesaj gönderen Escobar »

Merhaba arkadaşlar ben önceden gözlerimi kapadığımda gözümün önünde yeşil şekiller çıkıyordu.. Fakat şimdi gözlerimi kapadığımda gerçeğe yakın görüntüler görüyorum ama sadece en fazla 15-20 saniye görebiliyorum. Acaba duru görümde gelişme var mı? Var ise bunun için dersler var mıdır? Lütfen bana yardım eder misiniz?

Kaper

Re: Duru Görümde sorun mu var?

Okunmamış mesaj gönderen Kaper »

evet gelişme var tabiki. en başta dediğine göre sadece yeşil rengi imgeleybilyormuşsun . ama şu an gerçeğe yakın görüntüler görüyorum diyorsun. şimdi bu isteğe bağlı olarakmı gelişiyor yoksa kendiliğinden rasgeelemi çıkıyor o görüntüler. ki zaten rasgele cıksa bille senin imajınasyon yeteneğin yüksek demektir kısa bir çalışmadan sonra istediğini göz önüne getirebilrsin yani.. ama dediğim gibi bunlar eğer bilnçli olaak çıkmıyorsa önce bunları kendinn oluşturmak için çalışma yapacaksın... ne gibi çalışmalar yaptın ? en başta yeşil vardı diyorsun doğrudur , hangi çalışma yollarını izledin buseviyeye geldin yazarsan diğer arkadaşlarımda faydalanır .
Escobar
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Duru Görümde sorun mu var?

Okunmamış mesaj gönderen Escobar »

Aslında gerçeğe çok yakın değil ama görülenler anlaşılır şekilde bu seviyeye gelmek için birşey yapmadım önceden sadece gözümü kapattığımda yeşil simgeler uçuşuyordu, ve bu gördüğüm görüntüler istem dışı kendiliğinden görülüyor... Ve herhangi bir çalışma yapmadım sadece ara sıra eşya bulma çalışmasını yapıyordum.