Lucid ruya

Moderatör: ozzzyyy

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Lucid ruya

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Bildiyim kadariyla Lucid ruya kisinin ruyada olup bunun farkina varmasdir...
Insan beyni cocukluktan mezara kadar her seyi kaydedebilir...goruntuleri,kokulari,sesleri,hissleri,hatiralari,her seyi...aslinda bazen biz onu deil,o bizi kontrol ediyor...nedenmi?cunki,o bizden daha guclu...ikimiz birlesirsek karsimiza cika bilecek hic bir engel almaz...guclu hesaplama sistemi ile goz bebeklerimizi buyutup kuculterek goruntuyu netlestirir,ama oysa biz sadece bakmak isteriz...biz ona veririz,o hesaplar ve bize verir...demek ki,boyle matematiksel bir teknik olusuyor...

[bakmak istiyoruz] + [Bilinc altina gidiyor]=[Goruntu netlesti]...yani:
istek+bilincalti=sonuc

deme ki,Lucid ruya gormek istiyorsak:
"istek+bilincalti=sonuc" oluyor ki,burada istek kismi X deyiskeni oluyor...
X+bilincalti=sonuc...
X+bilincalti=Lucid ruya
ya da iki sesi birbirinden ayirt etmek icin seslerden birine konsantre oluruz ve ses bizdedir...Tabi bunu da Okul duvarina isiyerek yapmayiz...bilincaltimiz yapar yani :D

yani oyle bir sey yapmaliyiz ki,bu sey bilincaltimizi Lucid ruyaya gotursun...
Bunlara da Teknikler deriz...yani Lucid ruyaya gecmek icin teknik kullanmaliyiz...oyle bir teknik ki,ruya gorduyumuzde bu teknik aklimiza gelsin...simdi olayi size birakiyorum...Bu mantiga gore hangi teknik akliniza geliyor?
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Re: Lucid ruya

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

telkin :D
pixies forever <3<3
Psik0z
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen Psik0z »

Yatmadan önce bir nesne belirle 2-3 dakika ona bak sonra yatarken onu düşün ve rüyamda bunu görünce uçmaya çalışacağım diye bir kaç kere tekrarla uyuyunca onu görünce aklına gelmesi lazım. Gelince uçmayı denersin ve uçabilirsin. O anda rüyada olduğunu anlarsın. Bu kadar basit. Ben bu teknikle başladım şu anda rüyada düşenebiliyorum, plan kurabiliyorum ve istediğim zaman lucide girebiliyorum. Başarılar..
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

Ozina,iste soylemeye calistigim sey bu! Psik0z,Bu da bir telkindir...Bunu bu gece denicem...Mutlaka! :)
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

woods31
Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen woods31 »

bu konuda az buçuk bilgim var rüyada olduğunu bilmek düşünebilmek tir bende başıma gelince araştırdım :D :D
Komik hayallere kapılmayın..

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

iyi yaptin :D arastirmak guzeldir,ama yagmurdan kacarken cikamicagin yerlere girme tamammi?

Kullanıcı avatarı
ErTeM
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen ErTeM »

ben uyuyorum alarmla saat 3 de kalkıyorum hemen yatıyorum bir anı hatırlıyorum ve tak anıdayım ama anılarımın evde olmasına dikkat ederim ben genellikle evde başlamayı seviyorum.
Denemek başarmanın yarısıdır...Denedim başardım psi ball yaratıyorum,lucid dream görebiliyorum ve kinezik güçleri biraz yapıyorum...