Olay:
İlk önce kardeşim var 7 yaşında ben 15 yaşındayım. Dünyada en sevdiğim kişi Kardeşimdir.
Şimdi kardeşimle beraber dışarıda dolaşıyorduk sonra karşıdan karşıya geçicektik kardeşim hemen koştu yerde takıldı düştü arabada geliyordu sonra içime üzüntü çöktü kardeşimi kurtarmak istiyordum birden anılar geçti gözümden. Üzüldüm ve kardeşime araba çarptı :(.... Sonra işte olanlar ondan sonra başladı sinirimi kaybettim. Benliğimden çıkıyordum tanımadığım kişi haline gelmiştim resmen o duygu off çok kötü bir duygu. Nefret içimi kaplamıştı adeta aç bir aslan gibi av arıyordum. Sonra çarpan kişiyi görünce gözümün önünde değişik şekiller nedensiz nedemek olduğunu anlamadığım kelimeler çıkıyordu ağzımdan herkez benden uzaklaşıyordu Öfkem beni ele geçirmişti artık o kişi ben değildim. Ve herşey bu dakikadan sonra başladı. Bedenim benim kontrolümde değildi. Sadece hatırladığım kadarıyla o kişiyi kendime doğru çektiğimdi. Nedenini bilmiyorum içimden değişik cümleler anlamını bilmediğin şekil ve kelimeler çok ilginçti. Ve işte o an keşke dışarı kardeşimi götürmeseydim elleri kırılsaydı ayaklarım kırılsaydı dediğim an geldi. Adamı kendime dokunmadan çektiöm nasıl olduysa sonra bi kenara fırlattım eneriyle dolmuştu vücudum diğer varlıklarıda görmüştüm. Sonra heralde bilinç kaybı gerçekleşti ve gerisini hatırlamıyorum. Ama uyandığımda ne kardeşim yaşıyordu nede ben.
Evet arkadaşlar :D Bir Hikaye gibi birşey yazdım gerçek değil sadece :D Güzelmi fikrinizi alayım :D
Kendim yazdığım kitap. 1 kitap sayfası kadar. :D
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
-