Pc ve Ben
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Pc ve Ben
Arkadaşlar son birkaç haftadır her saat başı pc de durmak istiyorum . Pc açık kalsın o görüntüyü görmek bilene bazenleri yetiyor . Sanki vücuduma radyosyon girmesine bağımlı olmuşum gibi bana yardımcı olur musunuz ? Önerilerinizi bekliyorum . Çekinmeyin .
@Kuupa7
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Pc ve Ben
Pc ye bir program indir.Belli bir zaman aralığında pc yi otomatik olarak kapatsın.Sonra zaten pc yi açmaya üşenirsin olur biter. :)
Onun Çözümünü Buldum Wc Gidiyorum Gelene Kadar Açılıyo :D Daha Doğrusu Artık Wc Saatim Pcye Göre Geliyo :DUsTr yazdı:Pc ye bir program indir.Belli bir zaman aralığında pc yi otomatik olarak kapatsın.Sonra zaten pc yi açmaya üşenirsin olur biter. :)
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Aynısı bendede var bilgisayarda hişbirşey yapmasam bile fan sesi ve görüntü olmassa rahat edemiyorum.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- Telekinezistm
Evet :D Gerçekten çok ilginç bide bu Radyasyon bağımlılığı bu foruma üye olduğumdan beri var .
@Kuupa7
- UsTr
Radyasyon bağımlılığı diye birşey yok.Direk pc bağımlılığı diye bir şey var. :)Telekinezistm yazdı:Evet :D Gerçekten çok ilginç bide bu Radyasyon bağımlılığı bu foruma üye olduğumdan beri var .
- Telekinezistm
Yok ya bence var . Pc nin masaüstüne bile baksam o pc açık duracak o fan sesi falan Aşık gibisin yani onsuz olmuyor :D .
@Kuupa7
- UsTr
İşte alışkanlıktan.Radyasyon bağımlılığı yanlış teşhis oldu bence :)Telekinezistm yazdı:Yok ya bence var . Pc nin masaüstüne bile baksam o pc açık duracak o fan sesi falan Aşık gibisin yani onsuz olmuyor :D .
- Telekinezistm