Türkiye'de kanatlı uçuş var mı varsa nerelerde var ?
Kanatlı uçuş dediğim şey alt videoda geçen olay. Türkçe adı nedir bilmiyorum tam ondan videosuyla vereyim dedim :D
Türkiye'de kanatlı uçuş varmı ?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Türkiye'de kanatlı uçuş varmı ?
ya bilmiyorum ama ölü denizde planörlüsünü yapıyorlar ama seni uçurmak için arkana başka sürücü biniyor. ama bu yukarda gösterdiğin şeyi herkese yaptırmazlar bence. yapmış olanlara yaptırırlar bi düşsen bitersin
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
aynen belirli bi eğitimi varmış araştırdım biraz da izledim bir kaç video falan. Türkiye'de varsa eğitimine gitmek istiyorum da ondan sordumturab yazdı:ya bilmiyorum ama ölü denizde planörlüsünü yapıyorlar ama seni uçurmak için arkana başka sürücü biniyor. ama bu yukarda gösterdiğin şeyi herkese yaptırmazlar bence. yapmış olanlara yaptırırlar bi düşsen bitersin
Thk nın kursları var.çekirdekten havacıyım :D elimde 20 senelik model var
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Ne güzeldir ama :D Öle bi heyecanlanırsinki kalp krizi bile geçirisin :D
İMZA
-
THK'nın kurslarına nasıl başvurabiliriz biraz bilgi verebilirmisin :Dtelekom yazdı:Thk nın kursları var.çekirdekten havacıyım :D elimde 20 senelik model var
-