Sanırım elektrokinezi yaptım

OROCHI69
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Sanırım elektrokinezi yaptım

Okunmamış mesaj gönderen OROCHI69 »

Merhaba arkadaşlar bu telekineziye filan 11 eylülde başladım.O günden beri psiwheeldir element konrolüdür filan uğraşıyorum neyse uzatmayayım soruma geleyim

Bugün arakdaşın evine gitmiştik onada bu telekineziyi filan göstermiştim hatta gözünün önünde psiwheel yapmıştım 1 2 metreden oynatmıştım o da şaşmıştı biraz merağı var yani.Bunu 1 2 hafta önce göstermiştim arkadaşa.Bugün gittik evlerine bi ara bu konular açıldı sonra ben bir şey denedim bu elektrokinezide olan bir deney sanrım

Arkadaşa elini avucu açık olacak şekilde serbest bırakmasını söyledim sonra ise elinden bir delik açıldığını ve oradan enerji çektiğimi imgeledim.Çok değil en fazla 15 saniye filan.Sonra arkadaş elinin karıncalandığını söyledi.Böyle farklı şekillerde denedim 3 4 kere.Bir keresinde denerken arkadaş elininin üst kısmındaki damarın hareket eder gibi olduğunu ve canının yandığını söyledi.Bir keresindede hafif elektrik çarpar gibi oldu dedi.Sizce elektrokinezi yapmış oldum mu

Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Sanırım elektrokinezi yaptım

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikAkim »

Arkadaşının eline etk ettiğin ortada.Fakat ne yalan söyleyeyim, elektrokinezi konusunu fazla bilmiyorum.Ne desem yalan olur.Ama yinede bir şeyler yaptığın belli.Şunu da söyleyeyim ; Bazen dikkatli olmalısın, farkında olmadan birisine zarar verebilirsin.Bir an bile aklından kötü bir şey geçirme, kötü şeyler olabilir.
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

yaw of ya elektrokinezi ne ya böyle birşey yok saçmalamasın kimse. sizin elektrokinezi dediğiniz vucudun elektromanyetik alanının kullanılması demek. yani hayalinizde ben elektiriklerin efendisi olucam yıldırım düşürücem gelmesin. yaptığın şey senin sadece bu enerjiyi kullanmak bunu arttırmak istiyorsan midetasyonlar yapman gerek :)
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

turab yazdı:yaw of ya elektrokinezi ne ya böyle birşey yok saçmalamasın kimse. sizin elektrokinezi dediğiniz vucudun elektromanyetik alanının kullanılması demek. yani hayalinizde ben elektiriklerin efendisi olucam yıldırım düşürücem gelmesin. yaptığın şey senin sadece bu enerjiyi kullanmak bunu arttırmak istiyorsan midetasyonlar yapman gerek :)
Eloktrokinezi diye bir şey yokmu yabi ?
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

3 gun once nargile cektik arkadaslarla...miydem bulandi ve kustum...sonra bank-a usanip 3 lambali bir sokak lambasinin isigina baktim...isigin etrafinda biseyler ucusuyordu...cok kucuk seyler...duman gibi...sonra baktigim isik sondu...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808

OROCHI69

Okunmamış mesaj gönderen OROCHI69 »

Bnce elektrokinezi ve diğer tüm kineziler var insan sadece beden değildir aynı zamanda ruhtur.Ve insanın ruhu ALLAH'tan bir parçadır yani her şeye hükmedebilir.

Bu arada bir soru soracağım telekineziyi yaparken psiwheel filan 3. gözü düşünerek yapıyorum.Şöyle ki alnınmınortasında bir göz daha var ve büyük bir göz psiwheel yapacakken o gözün açıldığını ve ondan enerji çıktığını düşünüyorum böyle az da olsa dönüyor sanırım bu göz çakrası.Bunu kullanmam yarar sağlar mı.Birde bağzen o göz olarak düşündüğüm yer hafiften ağrıyor gibi oluyor
Kullanıcı avatarı
turab

OROCHI69 yazdı:Bnce elektrokinezi ve diğer tüm kineziler var insan sadece beden değildir aynı zamanda ruhtur.Ve insanın ruhu ALLAH'tan bir parçadır yani her şeye hükmedebilir.
:))) sadece gülüyorum sen kendini ilah mı sanıyorsun kardeşim bu dediğinle dinden çıkarsın dikkat et. Allahın eşi benzeri yoktur. Bu kuranda milyon defa geçer. İnsan ruh evet ama fiziksel boyutta bu işine yaramaz. Yok gölge bükme yok bunu kontrol etme yürüyün bi :)) bunu yapan adam var sankide herkes beyin gücünün sınırı yok havalarında geziyor :)) B*k yok :D birde son zamanlarda insan beynini %12lik kısmını yok %1lik kısmını kullanıyor saçmalığı var bilim ispatladı o dediğiniz şeyin açılımı farklı kendinizi aldatmayın.

Madem herşey kontrol edilebiliyor o zaman bana süt ve süt ürenleri kontrolünü yapan birini göster :D

Geçenlerde bunu gördüm sonuna kinezi eklemişler sanki bi halt olduğu var. Birde basmışlar yabancı dili :D

Eğer bu şey Sütkinezi olsa bende bunu paylaşsam tüm forum ne derdi merak konusu. Atmasyon kinezilerden kurtulun .

Siz düz duvara tırmanabiliyormusunuz ? Fiziksel hayatta hayır ? kollarınızdan ayaklarınızdan düz duvara tırman emrini verseniz tırmanabilir mi ? hayır. O zaman enerjinizide saçma emirlerle kullanmayın!!!
uubam.com

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Süt ve süt ürünleri :ADSD: AS:DAD: Ne alaka yani :D Sanki bir konuda açıklama olarak görmüştüm bende :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
turab

Msa yazdı:Süt ve süt ürünleri :ADSD: AS:DAD: Ne alaka yani :D Sanki bir konuda açıklama olarak görmüştüm bende :D

evet aynısını bende gördüm düşünsene peynire emir veriyosun :))
uubam.com

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

:ASD:ASD:AS:D
İMZA