Durugörü ve Dİn
- Culmination
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
Durugörü ve Dİn
Arkadaşlar durugörünün dindeki yeri nedir? Caiz midir? Sormak istedim çünkü bu konuları biryerde açınca ''olmaz öyle şey,günahtır'' sözler alıyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
- Culmination
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Durugörü ve Dİn
bilemiyorum. kararsızım ben ama doğuştansa bu yetenek birşey diyemem ama çalışıyorsan caiz olabilir
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- serons25
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
harbiden ya şimdi ayetlere bakınca tek geleceği bilenin ALLAH olduğu yazıyor ama biz geleceği gördüğümüzü söylüyoruz biraz garip geliyor o an veya geçmiş bir zamanı görme tamam da gelecek ?
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Arkadaşlar akıllı düşünün biraz öyle bişey uydurmadır geleceği göremeyiz tam anlamıyla ama gelecekle ilgili bazı şeyler görmemiz mümkündür günah gibi bişey olması imkansız ki birçok peygamber ve önemli kişiler(Mevlana vs..) bu tür şeyleri yapıyorlarsa bizm yapmamızda herhangi bir sakınca görmüyorum eğer yanlış bi şekilde düşünüyorsam düşüncelerinizi düzgün bi şekilde yazmanızı rica ederim...
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Aslında geleceği görmeye çalışmak günah.Ama nasıl çalışıyorsun buda önemli.Şimdi benim düşünceme göre.Benim düşünceme göre diyorum.Geleceği cinlerden yada başka varlıklardan öğrenmeye çalışmak günaha girer.Ama bize verilen bir yetenek ile görmeye çalışmak bence hiçbir günah yoktur.Gelgelelim yeteneğimizi geliştirmeye çalışırken bir yandan da Allah'ın iznini istiyoruz zaten.Ama gidipte fal,cin gibi yerlerden öğrenmeye çalışmak bence günahtır.Tabi işin aslı astarı nedir tam olarak bilmiyorum.Sadece mantık yürüttüm.
- ChaTLacK
Sana katılıyorm..UsTr yazdı:Aslında geleceği görmeye çalışmak günah.Ama nasıl çalışıyorsun buda önemli.Şimdi benim düşünceme göre.Benim düşünceme göre diyorum.Geleceği cinlerden yada başka varlıklardan öğrenmeye çalışmak günaha girer.Ama bize verilen bir yetenek ile görmeye çalışmak bence hiçbir günah yoktur.Gelgelelim yeteneğimizi geliştirmeye çalışırken bir yandan da Allah'ın iznini istiyoruz zaten.Ama gidipte fal,cin gibi yerlerden öğrenmeye çalışmak bence günahtır.Tabi işin aslı astarı nedir tam olarak bilmiyorum.Sadece mantık yürüttüm.
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- baygoktan
- Yaşadığınız İl: 2 Adıyaman
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
bildiğim kadarıyla durugörü ile geleceği göremezsin etrafını sezimlersin. duyu organlarını kullanmadan etrafındaki anlık olayları nesleri görürsün algılarsın.
- ChaTLacK
Durugörünün alt dalları da var gelecek hakkında bilgi sahibi olmakta bunlardan birisi
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Aslında durugörü geleceği istediğin an görmekten çok anlık ve istemsiz görüntülerden oluşuyor bildiğim kadarıyla.Yani sen kafana göre şu tarihte şu saatte diye geleceği göreyim diye ayarlayamıyorsun.Zaten çok saçma olurdu.Yani bir nevi anlık görüntü sana geliyor.Tıpkı kötü bir olay olmadan önce sezgilerinin seni uyarması gibi.Bir kaza öncesi 2-3 saniyelik bir kötü his senin etrafına dikkat etmeni sağlar ve belki böylece kazadan kaçabilir hayatın kurutlabilir.Allah korudu,verilmiş sadakamız varmış dersiniz hatta.İşte nasıl ki o his bize aniden geliyorsa ve birşey olacağını seziyorsak bence durugörü de aynı bunun gibi.Sadece biz onu su üstüne çıkarıyoruz.O olayı his değilde görüntü ile görmeye çalışıyoruz.Bence...
-