Her şey bizim elimizde
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
Her şey bizim elimizde
Illümünati gün geçtikçe biraz daha yaklaşıyor yapmak istediklerine ben onlardan korkmuyorum fakat facebook ta görüyorum bir çok kişi korktuğunu bu ve bunun gibi şeyler yazıyolar aslında bizde birlikte olsak onlardan daha güçlü olabiliriz bizim halkimiz bazı şeylere çok çabuk itibar eder ve konu dinimiz olunca eminimki bir çoğu her şeyini katıcaktir eğer biz halkı yönlendirirsek başka kötü kişilerin yerine illümünati bu ve bunun benzeri örgütlerden daha güçlü oluruz bu türkiye için geçerli değil tüm müslümanlar için geçerli şimdi bir çoğunuz bunu okuyunca şöyle düşünücek biz mi biz çocuklar diye fakat ben inanıyorumki istesek her şeyi yapabiliriz
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Her şey bizim elimizde
dostum illumunati falan hikaye zaten :)) tamam böyle gizli bir örgüt var fakat bu kadar abartılı değil. ufak işler yapıyorlar öyle dünyayı falan onlar yönetmiyor. 25 senedir araştıran hocamızdan tüm bilgileri aldım. bunlar şeytana tapanlar işte ister illumunati de ister satanist
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Evette gizli bir örgüt olduğunu sanmıyorum . Herkes biliyordur illumunati yi . Zaten şeytan ibir örgüt küçük . Korkmaya gerek yok .
@Kuupa7
-
Bizde bir olalım müslüman olarak baksanıza türkiye ve suriye birbirine saldırıyo müslüman müslüman la savaşıyo biz istersek dur diyebiliriz
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- İletişim:
Alametlerden biri Müslüman müslümana savaş. Şimdi çıkıpta dur diyince durucakmı savaş. İmkansız diye birşey var. Sen ne kara kabullenmesende :(
İMZA
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- İletişim:
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
1 Kişinin dur demesiyle olacak şeyler değil bunlar . Ülkemiz kendisini korumak için yapıyor bence doğru . Ama ilerlememeli
@Kuupa7
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Sen dışarıdaki örgütleri bırak kendi içindeki NEFİS örgütünü yıkmaya bak...
1 Kişiyle Olmayacak Diyorsunda Adam Birleşelim Diyor İşde. Olabilir Tabi Bende Düşünüyorum Böyle Şeyleri Ama Peygamberimize Karşı Yapılan Bir Film e Dahi Tepki Göstermezlerken Örgüt Kurmak İmkansız Adamların Umurlarında Değil Ki :(
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Sen tepkini susarak gösterirsen zaten olay kendinden çözülür.Gerek örgüt gerek se hakaret olaylarında en büyük tepkin tepkisizliğin olsun.Sen karşı çıktıkça onlar daha da güçleniyor.Daha da hırslanıp daha büyük kötülükler yapmaya hazırlanıyor.Senin direnişinle güçleniyorlar.Vahşet vahşeti doğurur.Kötülük kötülüğü doğurur.Savaş savaşı doğurur.Ama zıt şeyler birbirini yok eder.Etki ve tepki prensibi vardır.5 tane metal top vardır.Sağdan birini alıp bırakırsın en sondaki hareket eder sonra soldaki vurur sağdaki hareket eder ve bunu durdurmazsan böyle devam eder.Ama ne zaman ki sen bir topu elinle durdurdun karşıdaki de durmak zorunda.Çünkü etkisine tepki olmaz.Metal topların yerine insanlığı koyarsan da aynı sonucu elde edersin.O kadar zor değil.Uchiha Sasuke yazdı:1 Kişiyle Olmayacak Diyorsunda Adam Birleşelim Diyor İşde. Olabilir Tabi Bende Düşünüyorum Böyle Şeyleri Ama Peygamberimize Karşı Yapılan Bir Film e Dahi Tepki Göstermezlerken Örgüt Kurmak İmkansız Adamların Umurlarında Değil Ki :(
-