Harcarmıydınız ?

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Harcarmıydınız ?

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Hergün sizin için önemli olan bir zaman dilimini,yararını görmediğinizi bildiğiniz halde sırf o zaman dilimini ona ayırmak için o zamanı ona harcayrmıydınız ? Tekrar ve daha sade yazarsam.Yararını görmediğinizi biliyorsunuz.Ama bunu bildiğiniz halde sizin için önemli bir zamanı harcıyorsunuz.Boşuna zaman harcadığınızı biliyorsunuz.Ama o şeyi o kadar çok seviyorsunuz ki onun için bir çaba gösterdiğinizi kendinize kanıtlamak için sizin için önemli olan bir zaman dilimini ona harcıyorsunuz.Ben bunu hergün yapıyorum.Bir yandan boş boş zaman harcayacağıma kendime zaman ayırırım daha iyi diyorum.Bir yandan da yararını görmesem bile en azından bir zaman harcıyorum,bir şekilde yararını görmek için çabalıyorum diyorum.Ben arada kaldım.Kafama takıldı.Yaklaşık 1 aydır kafamı kurcalayan bu iki düşünceden ben çıkamadım.Şimdi size soruyorum.Yukarda yazdıklarım doğrultusunda.Siz o zamanı harcarmıydınız ?

Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Re: Harcarmıydınız ?

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Denerdim zevk alıyorsam o işi yapmaktan tabiiki. Yarın olmayacağı ne belli :) ?
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
serons25
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

ya o işten zevk almıyosam yapmam tabi mesela ben doymak için yemek yerim enerji almak için şeker yerim ya çikolata mesela onu ayrıca canın çektiği için yersin yediğinden enerji almak için değil ;) çaya neden şeker katarsın tatlansın diye sen çikolatayı seviyosan veya başka bişeyi seviyosan alırsın yersin ama sana pek yararı yok olsa da yararı için yapmıyorsun ve zamanının gittiğini düşünmüyorsun zevk almak için yiyorsun herkez böyle yapar anladın ? çok yazdım ama olsun :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
Kullanıcı avatarı
UsTr

Pek zevk aldığım söylenemez.Bunuda ekleyeyim.Zevk almak kısmından bakmayın sadece.Orda yazdığım açılardan bakarsanız daha iyi olur.
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm

Olmayacağını hissediyorsan bırak diyebilirim belki . Gonülden olmasada .
@Kuupa7

Kullanıcı avatarı
UsTr

Telekinezistm yazdı:Olmayacağını hissediyorsan bırak diyebilirim belki . Gonülden olmasada .
Yararı olmadığını bile bile ona bir zaman ayırmak zoruma gidiyor.Ama bir yandan da belki küçücük bir yarar alabilirim diye çabalayabilirim diyorum.Siz olsanız yarar görmediğiniz bildiğiniz şey için zaman harcar mıydınız ? Harcamaz mıydınız ?
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm

Bu konu ne peki ? Merak ettim :) .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm

Bu konu ne peki ? Merak ettim :) .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
UsTr

Telekinezistm yazdı:Bu konu ne peki ? Merak ettim :) .
Boşver konuyu.Sadece benim sorunum olması önemli değil.Kendinizce bir düşünmesinizi istedim.Yani bu konuyu açmamdaki amaç fikirlerinizden çok böyle birşey hakkında düşünmenizi sağlamaktı. :)
Kullanıcı avatarı
serons25
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

harcardım :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.

“Geyik-Sohbet” sayfasına dön