Beyler yine maç tahminim tuttu
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Beyler yine maç tahminim tuttu
haftaya iddia yapıyorum 2 haftadır ne söylersem çıkıyor :D
-
Re: Beyler yine maç tahminim tuttu
Böyle yazmaya devam edersen en fazla üç tahminin daha tutar benden söylemesi...Psik0z yazdı:haftaya iddia yapıyorum 2 haftadır ne söylersem çıkıyor :D
Sınanıyorsunuz...
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Niye ki ?cehalet yazdı:Böyle yazmaya devam edersen en fazla üç tahminin daha tutar benden söylemesi...Psik0z yazdı:haftaya iddia yapıyorum 2 haftadır ne söylersem çıkıyor :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- KhornE
bizede bi 4 maç söylede bi kupon yapalım :D iddayı bırakmıştım, 1 senedir falan hiç oynamadım :) bi kere 4 kuponum tuttu aynı anda basketboldu, 75 lira aldım, ondan sonra o paraylada uzun süre iddaa oynadım her hafta bi-iki kupon yaptım ama bii bile tutmadı :) iddaadan gelen para idddaa ya gitti :) ondan sonra oynamadım bıraktım :)
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Maç tahmininni bende arada tutturabiliyorum :) .Kötü şeylerde kullanmaman tavsiyemdir . Kuponmuş iddia miş falan .
@Kuupa7
-