Psi Whell'in Faydaları nelerdir?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- baygoktan
- Yaşadığınız İl: 2 Adıyaman
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi Whell'in Faydaları nelerdir?
evet arkadaş psi wheelin faydaları nelerdir?
şimdi diyorumki ben kağıt dönderiyorum diyorlarki bi git ya inanmıyoruz sonra ben koyuyorum düzeneği 15-20 dk döndürüyorum kağıdı biraz şaşıranlar olluyor ama çoğunluğu hiç şaşırmıyor bi etkilenme bir hava atma kaynağı yok
döndürdünde ne oldu eline ne geçecek diyorlar ? ne faydası var bunun?
şimdi diyorumki ben kağıt dönderiyorum diyorlarki bi git ya inanmıyoruz sonra ben koyuyorum düzeneği 15-20 dk döndürüyorum kağıdı biraz şaşıranlar olluyor ama çoğunluğu hiç şaşırmıyor bi etkilenme bir hava atma kaynağı yok
döndürdünde ne oldu eline ne geçecek diyorlar ? ne faydası var bunun?
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Psi Whell'in Faydaları nelerdir?
Sen başkalarına göstermekle başta yapmışsın hatanın babasını.....
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Her öğünden sora Kapak Çalışmasının yanında 30 dk Psi Wheel Yaptın mı her derde deva....
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Telekinezi.Org müdürlüğüne / İnternet
Bahsi geçen konunun telekinezi.com.tr>Forum>Serbest Alan> Mizah bölümüne taşınmasını arz ederim.
Clairvoyant
No:10817
İmza:
Bahsi geçen konunun telekinezi.com.tr>Forum>Serbest Alan> Mizah bölümüne taşınmasını arz ederim.
Clairvoyant
İmza:
- baygoktan
- Yaşadığınız İl: 2 Adıyaman
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
doğru söylüyor bende arz ederim.Clairvoyant yazdı:Telekinezi.Org müdürlüğüne / İnternet
Clairvoyant
İmza:
- Clairvoyant
Babamın babasının dedesinin şeftaliyle ilişkiye girdiği ile ilgili dedikoldular kol geziyor beyler :(ChaTLacK yazdı:Ne Peach sin Leağnnn Clair :D
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ya psi wheel bir kenara genel olarak telekineziyle uğraşmak konsantrasyonunu gerçek anlamda geliştirir.Bu da her kalkıştığın işte sana yarar sağlar.Gerek birşeyi kavrama durumunda gerekse bir olayı çözümleme,alternatif yol üretme,çözüm bulma bunlar hep yoğun konsantrasyon gerektiren şeylerdir.Ayrıca beyin yaşını azaltır.Beyin yaşının azalmsı kötü değil iyi birşeydir.Beyin ne kadar genç ise takdir edersin ki vücut da o kadar dinç olur.Yani telekinezinin düşünce ve beyinsel aktivitelere yararı gerçekten fazla.Psi wheelin yararına gelince.Seni telekineziye bağlayan bir kağıt parçası hepsi bu.Ama o olmasa telekineziye bu kadar inanmazdın.Yapabildiğini sorgulamadan inanamazdın değil mi ? İşte psi wheelin yararı bu.Tıpkı koca bir gemiyi limana bağlayan 1 metre boyundaki halat gibi.İşte bu örnekte gemi telekinezi halat ise psi wheel ve birçok hareket ettirebildiğin cisim oluyor. :)
- Clairvoyant
Telekinezi.Org müdürlüğüne / İnternetUsTr yazdı:Ya psi wheel bir kenara genel olarak telekineziyle uğraşmak konsantrasyonunu gerçek anlamda geliştirir.Bu da her kalkıştığın işte sana yarar sağlar.Gerek birşeyi kavrama durumunda gerekse bir olayı çözümleme,alternatif yol üretme,çözüm bulma bunlar hep yoğun konsantrasyon gerektiren şeylerdir.Ayrıca beyin yaşını azaltır.Beyin yaşının azalmsı kötü değil iyi birşeydir.Beyin ne kadar genç ise takdir edersin ki vücut da o kadar dinç olur.Yani telekinezinin düşünce ve beyinsel aktivitelere yararı gerçekten fazla.Psi wheelin yararına gelince.Seni telekineziye bağlayan bir kağıt parçası hepsi bu.Ama o olmasa telekineziye bu kadar inanmazdın.Yapabildiğini sorgulamadan inanamazdın değil mi ? İşte psi wheelin yararı bu.Tıpkı koca bir gemiyi limana bağlayan 1 metre boyundaki halat gibi.İşte bu örnekte gemi telekinezi halat ise psi wheel ve birçok hareket ettirebildiğin cisim oluyor. :)
Biraz önce verdiğim dilekçenin yukarıdaki metin yüzünden iptalini arz ederim.
İsim: Clairvoyant
No: 10894
İmza:
- Derta
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
psi wheel in faydaları mı şakamı bu neyden başlamayı düşünüyosun evi yerinden oynatmakla falan mı ?
Cesaretle dolu bir insan, inançla dolu bir insandır.
-