Şifa Ve Enerji Çalışması ( Reiki)
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Şifa Ve Enerji Çalışması ( Reiki)
Evet arkadaşlar Cumartesi saat 23.00 da Enerji Yollamayı düşünüyorum. Hastalığı olanlar ,birkaç haftadır kendisini yorgun hissedenler bana ulaşıp belirtsin.
İlinizi - Adınızı Soy Adınızı Yazarsanız Sevinirim ( İl Şart Değil İsteyen Yazsın)
2 çeşit enerji sisteminden yollamayı düşünüyorum Kundalini Reiki Ve Gümüş Mor Alev İle ;
GMA İle Çakraları Olumsuz Etkilerden Şifalandırmak ( Açmak değil Olumsuz Duygu , His ve anıların Gma İle Dönüşüme Uğraması)
Şifa ,Enerji, ve yine negatiflikten arınmak isteyenleri Kundaliniyle yapıcam
Gma ile uzaktan ilk çalışmam olacağı için Gmayı da İçine Kattım. Normal Şartlarda Kundalini Veriyorum.
Şimdiden uyarıyorum O Gün O saatte 30dk sessiz bir ortamda uzanacaksınız. İşim vardı uyuya kaldım ya da o tür şeyler istemiyorum başka olmayacak çünkü :)
Lütfen Öncelik Sırası Olanlar İsimlerini Yazsın ;)
SEVGİYLE....
BU ARADA AFRİKA İÇİN ŞİFA ÇALIŞMASI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ARANIZDA REİKİ YA DA BAŞKA ŞİFA SİSTEMİ BİLEN ARKADAŞLAR VARSA Ö.M ATSINLAR .
İlinizi - Adınızı Soy Adınızı Yazarsanız Sevinirim ( İl Şart Değil İsteyen Yazsın)
2 çeşit enerji sisteminden yollamayı düşünüyorum Kundalini Reiki Ve Gümüş Mor Alev İle ;
GMA İle Çakraları Olumsuz Etkilerden Şifalandırmak ( Açmak değil Olumsuz Duygu , His ve anıların Gma İle Dönüşüme Uğraması)
Şifa ,Enerji, ve yine negatiflikten arınmak isteyenleri Kundaliniyle yapıcam
Gma ile uzaktan ilk çalışmam olacağı için Gmayı da İçine Kattım. Normal Şartlarda Kundalini Veriyorum.
Şimdiden uyarıyorum O Gün O saatte 30dk sessiz bir ortamda uzanacaksınız. İşim vardı uyuya kaldım ya da o tür şeyler istemiyorum başka olmayacak çünkü :)
Lütfen Öncelik Sırası Olanlar İsimlerini Yazsın ;)
SEVGİYLE....
BU ARADA AFRİKA İÇİN ŞİFA ÇALIŞMASI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ARANIZDA REİKİ YA DA BAŞKA ŞİFA SİSTEMİ BİLEN ARKADAŞLAR VARSA Ö.M ATSINLAR .
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- karanlks
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Şifa Ve Enerji Çalışması ( Reiki)
Seçkin Sarp Çalışkan. Çorum. Peki neler yapılcak ?
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
- Execker
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Mertefebora Baydar - Şanlıurfa -

Kağıt Döndürme %100
Kaşık Bükme %100
Pyrokinezi %100
Aerokinezi %90
Biokinezi %85
Levitasyon %25

- turab
karanlks yazdı:Seçkin Sarp Çalışkan. Çorum. Peki neler yapılcak ?
Siz sadece Tam O Saatte Turab Birbir Kanalı İle Gelen Reiki Ya da Gümüş Mor Alev Şifa Enerjisini Sevgiyle Kabul Ediyorum Diye Niyet edip Düz Bir biçimde Eller açık ve Ayaklar Çaprazlanmadan 23.00dan 23.30 a kadar uzanacaksınız
uubam.com
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
turab yapıcağın çalışma için benden izin alman gerekirdi. ve bu forumda yapıcağın çalışmalarda anca kişisel gelişmeleri için seni sömürücekleri için sana katkısı olmaz şifacılıkta gelişimine
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- turab
carnim_rama yazdı:turab yapıcağın çalışma için benden izin alman gerekirdi. ve bu forumda yapıcağın çalışmalarda anca kişisel gelişmeleri için seni sömürücekleri için sana katkısı olmaz şifacılıkta gelişimine
Haklısın izin isteyecektim ama izin vereceğini düşünerek açtım. Aslında insanları mutlu etmek için istedim. Tabikide bunun yanında gelişimimde olacağını düşündüm fakat sadece bir kez yapacağımı belirttiğim için sorun olmayacağını düşündüm. Neyse şimdi sorayım o zaman İzniniz Var mıdır ?
uubam.com
- carnim_rama
sadece hastalığı olanların katılması dahilinde iznim var. bu senin kişisel gelişimini sağlar ve ihtiyacı olmayanlarla enerji bağı kurmanı önler. isimlerini yazıcak olanlar rahatsızlığınıda belirtsin yoksa listeye alınmayacaklar. bu şekilde bende gönderim yaparımturab yazdı:carnim_rama yazdı:turab yapıcağın çalışma için benden izin alman gerekirdi. ve bu forumda yapıcağın çalışmalarda anca kişisel gelişmeleri için seni sömürücekleri için sana katkısı olmaz şifacılıkta gelişimine
Haklısın izin isteyecektim ama izin vereceğini düşünerek açtım. Aslında insanları mutlu etmek için istedim. Tabikide bunun yanında gelişimimde olacağını düşündüm fakat sadece bir kez yapacağımı belirttiğim için sorun olmayacağını düşündüm. Neyse şimdi sorayım o zaman İzniniz Var mıdır ?
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- turab
EVET ARKADAŞLAR ETKİNLİĞİ KÜÇÜK BİR DEĞİŞİME UĞRATARAK SADECE RAHATSIZLIĞI OLANLAR RAHATSIZLIĞINIDA BİRLİKTE YAZARAK BURAYA MESAJ ATSINLAR.
uubam.com
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
- carnim_rama
hastalıklar için olan çalışmalar dışında bir enerji çalışması olmayacaktır forumumuzdaMsa yazdı:Bu seferde kaçırdım :D hasta değilim :D
-