merhaba arkadaşlar
yaklaşık 1 hafta önce yatmadan önce imajinasyon tekniğini uygulamaya başladım göz rengi değiştirmek için, şimdi gerçekten farkediliyor, eskiden aşırı koyu kahverengiydi ve bakınca kapkara görünüyordu, şimdi rengi pupili yavaş yavaş ayırt etmeye başladı ve yakından bakınca gerçekten farkediliyor.
şimdi diyeceksiniz ki iyi ne güzel işte yapmışsın devamını getir tamamla, ama yanlış yaptığımla ilgili şüphelerim var.
bu imajinasyonlar ortalama 6-7 dakika sürüyor, öncesinde ve sonrasında herhangi bir şey yapmıyorum.
önce oturduğum yerde kendimi hayal ediyorum, sonra gözlerimi açtığımı, orijinal rengini ve yavaşça değiştiğini, en sonunda istediğim renk oluyor ve hayalimde kalkıp aynaya bakıyorum, kendimde o rengi görüyorum, sonra gerçek hayata dönüyorum.
--
ve bu aşamada takıldım gibi, yani göz rengim açılmaya devam ediyor ama çok yavaşladı, farklı bir teknik mi uygulamalıyım artık ? :/
şimdiden teşekkürler
Biyokinezi - Yanlış mı yapıyorum ?
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
- WaterLord
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Biyokinezi - Yanlış mı yapıyorum ?
bence sana yavaşlamış gibi geliyor mesela bir örnek veriyim 250lik bir motor aldın ve ilk kullandığında çok hızlı geldi sana ama 1 ay sonra motor yavaş gidiyo demeye başlarsın , anlamışsındır umarım teknikte bi sıkıntı yok ;)
-
- Yeni Kullanıcı
anladım, güzel bir örnek :DWaterLord yazdı:bence sana yavaşlamış gibi geliyor mesela bir örnek veriyim 250lik bir motor aldın ve ilk kullandığında çok hızlı geldi sana ama 1 ay sonra motor yavaş gidiyo demeye başlarsın , anlamışsındır umarım teknikte bi sıkıntı yok ;)
peki başka bir sorum daha olacak, şimdilik istediğim renk açık mavi ve aldığım yol kısa sayılır, yani dürüst olmak gerekirse biraz zor farkediliyor, ama dediğim gibi yakından açıldığı gayet net.
istediğim renge ulaşmak ortalama ne kadar sürer ? aynı tekniği aralıksız devam ettirdiğim düşünülürse ?
- WaterLord
imajinasyonların süresini uzat ve bu işlemi aynanın karşısında yap gözünü açtığında direk aynayı gör , süresini tam kestiremiyorum ama 1 ay sürebilir diye tahmin ediyorum büyük farkı görüceksin
-
- Yeni Kullanıcı
süresini uzatmakta sıkıntı yok ama konsantre kalamıyorum..mutlaka dışarıdan bir ses geliyor ve aklımdaki hayali benlik kayboluyor, tekrar yapmak zorunda kalıyorum. konsantre kalabilmenin bir yolu var mı ? :/WaterLord yazdı:imajinasyonların süresini uzat ve bu işlemi aynanın karşısında yap gözünü açtığında direk aynayı gör , süresini tam kestiremiyorum ama 1 ay sürebilir diye tahmin ediyorum büyük farkı görüceksin
ve bu süreyi kısaltmak veya etkisini arttırmak için sadece yatmadan önce değil de gün ortasında falan da denesem olmaz mı ?
- WaterLord
mesajımı aldıysan burdan bişey yazmıyorum
-