psi-wheel yaptığıma inanamıyorum

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
kultigin
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

psi-wheel yaptığıma inanamıyorum

Okunmamış mesaj gönderen kultigin »

3 gündür telekineziye kafayı takmış durumdayım arkadaşlar az önce kağıdın 3 saniyeliğine döndüğünü gördüm ve bu siteyi bulup kayıt oldum sorularım için hiç bir el teması yapmadım ve rüzgarda almıyor ama gerçekten benim döndürdüğüme emin olamıyorum yeniden deniyim dediğimde olmuyor ama ne zaman dalıp gitsem kağıda düşünmesem o zaman dönüyor gerçekten kendimin yaptığıma dair nasıl emin olabilirim kap haricinde??? ve sağa döndüğünü hayal ederken sıkıntı yaşamıyorum ama sola doğru yapınca kasılıyorum olmuyo :oops:

kultigin

Re: psi-wheel yaptığıma inanamıyorum

sola doğru hafif oynadı az önce ve ellerim buz gibi oluyo iyi bişeymi yardımcı olursanız sevinirim
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

ilk once:kendini kasmadan yaparsan daha basarili olursun mesela ben kendimi kasmadan yapiyorum psi-wheele baktiğim anda donuyor ondan sonra yavasliyo ve tekrar donuyo yani kendini kasma. 2.soruna gelirsek elinin soğumasini bilmiyorum ama odan eğer soğuksa olabilir. :D
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
kultigin

zaten kasıyorum kasıyorum olmuyo sonra boş boş bakıyorum dönmeye başlıyo benim asıl sorum nasıl emin olabilirim cidden yaptığıma kendime inanamadım cünkü :D
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

odadaki butun camlari ve kapini kapat.Baslamadan once bi burnundan guclu bir nefes ver 1 2 saniye bekle eğer psi-wheel hareket ederse biraz uzaklas ve tekrar nefes ver hareket etmezse deneyebilirsin. 2.odanda ruzgar olduğunu bilmiyorsa video cek yani psi-wheelin onune cep telefonunu koyabilirsin.Videoyu cekmeye baslarsin ve baska bir yere gidersin.Geldiğinde videoyu izle hareket etmisse odanda ruzgar var demektir. 3.psi-wheeli bir kavanoza koyabilirsin.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!

kultigin

kamera olayı mantıklı bayaa 3. yü biliyodum ama daha zormuş o öyle diyolar teşekkür ederim şimdi deniyorum
kultigin

hiçbir hareket gözükmüyor kamerada
kultigin

çok hafif oynamalar var ama titreme sadece
Kullanıcı avatarı
PsiTelekinezi
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen PsiTelekinezi »

Döndüğünü düşünmene hiç gerek yok en kolayı şöyle ellerini wheell'in yanına koy boş boş bak bir kaç dk tabi belli bir süre vermiyorum ilk 10sn sindede dönebilir.ondan sonra başka bir yere bak fakat kağıt görüş açında olsun. olmazsa bunu her gün tekrarla çok güzel döndüğünü görebilirsin.
♠♣İnanmak Başarmanın Yarısıdır♣♠