ilk defa site aciyorum
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
ilk defa site aciyorum
arkadaslar ilk defa site aciyorum sizce sitem nasil http://bizimleoyna.blogspot.com/
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
Re: ilk defa site aciyorum
intarnet den oyun oynamayi seviyorum neden benimde boyle bir sitem olmasin dedim ve actim bi kac yazi okudum intarnetden anca bu kadar oldu sizce nasil
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
İlk olan bir site üstüne blogdan yayın yapan bir site için fena değil ancak eksikleri Sende görmüşsündür sanırım. Oyunların adları altta yerine oyun resimleri getirilse daha hoş olur. Özellikle küçükler resimlere bakarak algılıyorlar
Aramak, güzel bir çabadır.
-
evet resim ekliyorum normal yazinin icine fakat niye orda o gozukmuyo onu anlamadim
- weaz
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
kralihsan gözükmemenisinin sebebi resimlerin boyutudur.Resimlerin boyutunu ayarla blogspotun ideal boyu ne kadar bilmiyorum sayfa genişliğini yazarsan yardımcı olayımm.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
-
Blog'un tamamı:960
Sağ kenar çubuğu:310
Sağ kenar çubuğu:310
-
yeni oyunlar ekledim tasarimi degistirdim reklam aldim fakatt reklam konusu biraz sakat baska reklam veren bi firma bulursam ona gecicegim