Odaklanma veya hissetme sorunum var.

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
misafir209

Odaklanma veya hissetme sorunum var.

Okunmamış mesaj gönderen misafir209 »

Merhaba öncelikle, telekinezi hakkında makaleler okudum ve bende bu yeteneğin kapanmadığını keşfettim. Fakat 1-2 yıl öncesine kadar bu tip uygulamaları evde farkına varmadan deniyordum en azından psi ball u.
Fakat şimdi belkide dersler yüzünden psi ball yapmam için gerekli odaklanmayı veya hissi toplayamıyorum.
Elime gelen enerjiyi çok az hissediyorum.

Bir de psi whell e başlayalı 2 gün oldu ve gözüm açık halay ederken kağıtta soldan sağa kenerında dönen bir mavi ışık oluyor sizce bu göz yanılmasımı yoksa enerjiyi yavaş yavaş veriyorum mu demek?

Son olarak enerji toplamak içn ne yapmam lazım? Kapak yöntemi sizce uygun mu?

Not: Hayal gücüm çok güçlüdür konsantrasyonumu olumsuz etkileyecek çoğu şeye rağmen (özellikle derslerde) gerçeğe yönelik çok hayal görürüm gözüm açık mesela kapının kırılması veya camlarım patlaması, bu na yönelik bir çalışma yapsam olurmu?

misafir209

Re: Odaklanma veya hissetme sorunum var.

Okunmamış mesaj gönderen misafir209 »

*--Sorun Çözüldü--*