Astral Seyahat deneyimim
-
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Astral Seyahat deneyimim
Arkadaşlar astral seyahat deneyiminde bulundum yatağıma yattım ve başım cama dönükken ayaklarımın cama dönük olduğunu düşündüm birden bi kulak çınlaması geldi başım zonkladı sonra tam telkinlere devam edeyim derken acaba girdap içinemi çekiyor dedim durdu :( acaba kaçıncı aşamadaydım ??
Yardım isteyenler öm.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
-
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Re: Astral Seyahat deneyimim
dostum yarıda kesersen çıkamazsın. sen çabala bırak seviyeyi yok bu işin seviyesi enerjin düzgün olsun çıkarsınwaffeln98 yazdı:Of :S nası çıkcam astralaa yaa
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- ErTeM
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
ben bilmemne dream denilen birşey yapabiliyorum astral seyahata benziyor diyorlar rüyamı yönetiyorum bunu yapmayı deniyebilirsin tabi adını tam öğrenip internette bulman lazım :D istediğini yapıyorsun kapıdan geçiyorsun filan uçuyorsun ama gerçek hayatta olmuyor rüya aleminde başka adamları görmenin oranıda %0.1 aynı yerde olmanız lazım ben görmedim ama hafyada 1 kere filan yap diyorlar yoksa bağımlı bırakabilirmiş rüya aleminde.
Denemek başarmanın yarısıdır...Denedim başardım psi ball yaratıyorum,lucid dream görebiliyorum ve kinezik güçleri biraz yapıyorum...
- ChiMaster60
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Selam millet ben kendi ilk astral seyehat deneyimimi paylaşmak istiyorum.
Önce bi kaç sitede okuduğum şekilde sırt üstü biyere yattım ve hiçbiyerimde ağrı sızı yoktu.sonra tava bakım krndimi odada uçarken ve kendi bedenime bakarken hayal etmeye başladım.
Yaklaşık 5 dk sonra avuç içlerimin ve ayaklarımın uyuştuğunu hissettim sonra bikaç dakika gözletimi kapatım hiçbişey düşünden yattım ve sonra gözümü açtım tavana bakarken ortalık puslanmaya başladı sadece baktığım nokta netti.
Daha sonra iyice gevşediğimi hissettim ve kalp atışlarım hızlandı. Galiba normal bişeymiş yani ben öyle okudum.
Daha sonra bişey bedenimi kaldırıyomuş gibi hissediyodum. Ne yalan söyliyim bu his beni heycanlandırmıştı. Bu arada odada bu işlerle uğraşan bi arkadaşım vardı ama sağolsun çıt bile çıkarmadı nefes bile almıyodu denebilir.
Ancak tam çıkıcama inanmışken odaya annem daldı bende bırammak zorunda kaldım ama kalktıktan sonra beni bi üşüme hissi bastı ve bu yazıyı hiç zaman kaybetmeden yazıyorum ve hala üşüyorum.
He unutmadan söyliyim seyehat denerken hafif midem bulandı.
Sizce doğrularım ve yanlışlarım neler ve üşümem normalmi gerçekten böyle bi üşüme hissi yok.
Önce bi kaç sitede okuduğum şekilde sırt üstü biyere yattım ve hiçbiyerimde ağrı sızı yoktu.sonra tava bakım krndimi odada uçarken ve kendi bedenime bakarken hayal etmeye başladım.
Yaklaşık 5 dk sonra avuç içlerimin ve ayaklarımın uyuştuğunu hissettim sonra bikaç dakika gözletimi kapatım hiçbişey düşünden yattım ve sonra gözümü açtım tavana bakarken ortalık puslanmaya başladı sadece baktığım nokta netti.
Daha sonra iyice gevşediğimi hissettim ve kalp atışlarım hızlandı. Galiba normal bişeymiş yani ben öyle okudum.
Daha sonra bişey bedenimi kaldırıyomuş gibi hissediyodum. Ne yalan söyliyim bu his beni heycanlandırmıştı. Bu arada odada bu işlerle uğraşan bi arkadaşım vardı ama sağolsun çıt bile çıkarmadı nefes bile almıyodu denebilir.
Ancak tam çıkıcama inanmışken odaya annem daldı bende bırammak zorunda kaldım ama kalktıktan sonra beni bi üşüme hissi bastı ve bu yazıyı hiç zaman kaybetmeden yazıyorum ve hala üşüyorum.
He unutmadan söyliyim seyehat denerken hafif midem bulandı.
Sizce doğrularım ve yanlışlarım neler ve üşümem normalmi gerçekten böyle bi üşüme hissi yok.
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Psi-ball % 70
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
kaçıncı deneyimin?ben neden uyuya kalıyorum?gevşeme aşamasındayken uyuyorum,5 dakika sonra uyanıyorum..
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- ChiMaster60
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Beyler bayanlar astral seyahatte gümüş kordunumuzu görebilir veya dokunabilirmiyiz ?
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Psi-ball % 70
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
Merhaba. Ben çocukluğumdan beri farkında olmadan astral yapan bir bayanım. Daha önce 1 kere bilinçli yaptım ondada gördüklerimi teyit ettirdim ve doğruydu sonrasında evde bir tür panarolmal olaylar yaşadım. Abimi kanserden kaybettim ve vefatından 2 hafta sonra abimi görmek için astral yaptım. Astral çıkınca bir bayan gördüm nereye gidiyorsun dedi abimi görücem vefat etti dedim böyle gidemezsin dedi ve bana yeşil yapraklı birşeylerden karışım yaptı bende içtim sonrasında beyazımsı sarımsı değişik bir renk bir madde enerji yi geçtim geçer geçmez de direk abimin olduğu aleme geçtim ve abimi gördüm binlerce kişi vardı kapadokya tarzı toprak taş karışımı bir yer di abim ve diğer insanlar bir kısmı sohbet ediyor bir kısmı yürüyordu hatta bir anne bir kız çocuğuda gördüm yüzleri gülüyordu abim yerde oturuyordu sanki yeni gelmiş gibi öldüğünü yeni yeni idrak ediyor gibiydi tam onun arkasındaydım abi diye bağırdım oda arkasına dönüp oturduğu yerden kalktı yanına gittim ve beni gördü kalktı abim sen nie geldin noldu dedi öldüm sandı üzüldü bende ben ölmedim korkma geri gidicem dedim seni çok merak ettim dedim ve sarıldık gittiğim yerde çocuklarda vardı o yüzden abim iyi bir yerde dedim o an içinmden ve abime abi iyi yerdesin çok mutlu oldum dedim oda beni bir yere götürdü bir anda bir şelale gibi akarsunun önündeydik beni arada burda yıkıyorlar dedi neyse sonrasında abi benim çok vaktim yok heran uyanabilirim bana birşey diyecekmisin dedim oda bana eşinin birisine bişey söylemesinden dolayı çok üzülmüş onu anlattı bir erkek ismi verdi ama kalktığında aklımda tutamadım abi bana birşey ver annemlere anlataym bana inanmazlar dedim oda buraya birşey gelmezde gitmezde biz hem beklemedeyiz daha burda dedi. Bende tırnağımla avuç içimi çizdim kalktığımda bu çizik varsa gerçekden berzaha alemine geldimin isbatı olur die neyse sonrasında ben kendi bedenime çekilirlen abim orda kaldı bana bakıyordu iç çekerek (daha çok şey var kısa kestim) kalktığımda odamda kocaman siyah bir köpek bana saldırıyordu okumaya çalıştım okuyamadım duayı bende ablam geldi aklıma o namazlı niyazlıdır onu düşündüm ve onu gördüm yatakdan kalkıyordu kardeşime seslendim ama beni görmedi duymadı bende onun kalktığıyla köpeği alıp balkondan attım sonra uyandım tamamen hemen o an ablama mesaj attım oda 10 dk sonra yazdı abdest aldım sabah namaza oturmuştum dedi. Buarada gittiğim yerde herkesde krem rengine yakın ketenimsi peştamal giyiliydi başka bir şey giymemişlerdi. Kalktığımdada avuç içimde ağrı vardı ve kırmızıydı sonradan orayı elimle çizdiğimi hatırladım. Benim sorum astralle bukadarı mümkünmü? Mümkünse o aleme gitmeden karşıma çıkıp bana birşey içiren bayan neydi? Döndüğümde beni parçalamaya çalışan köpek neydi? Bir sıkıntı yaşarmıyım ve birdaha abimi görsem (bana birşey anlatacaktı yarım kaldı) sıkıntı olurmu… teşekkürler şimdiden..
-