21 Aralık 2012
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Andrew96
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
21 Aralık 2012
Evet arkadaşlar saatler geldi ve geçti.Foton kuşağı için 11.11 dediler birşey gerçekleşmedi(henüz).Kıyamet için Marduk için 13.11 dediler NASA'nın canlı yayın yaptığı frekanstan takip ettim uzayı.Hiç bir şey gerçekleşmedi.Ama şu konuda varki Türkiye için 22 Aralık gecesi saat 01.32 de gerçekleşicek diyorlar.''Fransız tarihçi Luc Mary dünyanın sonunun TSİ 13.12’de meydana geleceğini iddia etti. Ancak Mayaların kutsal kitabı Popol Vuh’a göre dünyanın sonu Türkiye’de 22 Aralık tarihinde gelecek. 22 aralık tarihinde gece 01.32’de meydana geleceği iddia edilen kıyamet Meksika ve Guatemala saatlerine göre hesaplanıyor.'' diye bir makale var.
Sizce bu doğrumudur fikirlerinizi merak ettim.Veya birşey gerçekleşecekmi o saatte sizce ?
İyi forumlar.
Sizce bu doğrumudur fikirlerinizi merak ettim.Veya birşey gerçekleşecekmi o saatte sizce ?
İyi forumlar.
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: 21 Aralık 2012
21 Aralıktı bu gün 22 Aralık yarında başka bir tarih verirler . Pek inandırıcı değil .
@Kuupa7
- kimsetutamaz
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bunuda tutturamayınca yeni bi tarih verirler :) Bi adama göre de kıyamet 2037 de olcakmış :D
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- krebk
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Artık yeni hesaplar kurmaya başladılar biri 2032 der diğeri 2034,2037,2100 vs.. değişiklik olmazsa hiçbirisi tutmuyacak.Bugün ne öğrendik :) kıyamet teorilerine kanmıyacağımızı :D
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
o bu degilde :D sirincedekiler iyi para kazandi :D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Aynen iyice saçmaladılar. Cıvıdı bu konular ya ben bunların insanlar üzerinde psikolojik bir deney olduğuna inanıyorum büyük devletler deney yapıyo bişi sallasak kaç kişi inanır diye bir zamanlar illimunate vardı şimdi de kıyamet hadi bakalım...
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- Andrew96
O kadarda ümitlenmiştim foton kuşağına giricez diye. :)