Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Merhabalar,
Ben birkaç kez telekinezi yapmayı denedim. Ama gözlerimi kapattığımda boşluktan başka hiçbirşey göremiyorum. Sanırım kendini hayal etmen gerekiyomuş ama ben edemiyorum(yarı hayal ediyorum). Böylemi olması gerekiyor? DEğilse ne yapabilirim??
telekinezi yapmak için ilk önce psi wheel düzenegni kur(forumda düzenek hakknda ve kullanm hakknda bilgi mevcut) düzenegi kurduktan sonra bunu yaparken asla olumsuz dusunme kagdın dönmesi için beyninden komut gönder ben kagdn koselerne bakp tutarak çektgmi düsünüyorum iyice odaklan buna beklemedgn anda dönecektr asla olumsuz düsünme bu küçück kagdi istesem dans ettirirm gbi düsün pozitif ol daima ve inan yapamadgnda hevesini krma sürekli çalş ve ailendekilere ve okuldakilere vs. bundan bahsetme saçmaldgnı öyle şeylern mümkün olmadgnı söyleyp hevesini kırarlar wheeli gözünde büyütme bende yaklask 1 aydr yapyorum wheel rahat dönüyor kimisi 1 günde kmisi 1 yılda yapar ama bana 2. günümde tepki verdi konularm arasnda 4. günmde döndürdügüm video var istersen özel mesajdan yardmcı olurum..
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.
Kusura bakmayn cevap yazmaya baslamadan forum bilgilernze bakmadan yazmstm bayan oldugunuzu bilmyordum yani yazıda "merhaba kardesim" yerine "merhaba ablacım" desem daha dogru olur sanırım :)
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.