Bİr sorum sorunum var
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bİr sorum sorunum var
Merhabalar aranıza yeni katılıyorum fakat konu ile ilgili olarak bazı istem dışı deneyimlerim var,
Şimdi şuradan başlayayım,
bundan 2-3 sene önce bir şeyi fark ettim, bazen kafam bi anda boşalıyor istemsiz yere boş boş bakıyorum,
Bazen sokakta yürürken geceleri bu başıma geliyor ve 2-3 dk boyunca hangi sokak lambasının altından geçsem lamba sönüyor ben uzaklaşınca yeniden yanıyor, bunu bir arkadaşımla da paylaşmıştım ve bir gün yürürken oda şahit oldu bu tamamen istemsiz yere oluyor.
Vede mekanik veya elektronik bir alete dokununca onu hissede biliyorum, araba kullanırken gaza basınca çarkların nasıl döndüğünü motorun çalışmasını hissedebiliyorum umarım beni anlarsınız.
Elektronik ve mekanik şeyleri kafamın içerisinde resimlere ayırıp parçalara bölüp olan sorunu kafamın içerisinde görebiliyorum.
Bende küçüklükten gelen bir elektrik merakı var 3-4 yaşındayken elektrik çarpmıştı prizin 1 kutbuna ataç sokmuştum ve soktuğum zaman ayaklarımın ucundan başlayıp ellerimin parmak uçlarında biten enerjiyi hissedebildim vede bu beni çok etkilemişti.
Şuanda yazılım uzamanıyım aynı zamanda mekanik ve elektronikle uğraşıyorum.
Fakat mekanik veya elektronik bir şeye dokununca hissettiğim şeyi hiç kimseye anlatamıyorum sanki benim bir parçammış gibi geliyor.
Burayla tanıştıktan sonra ilk olarak psi çark çevirmeyi denedim enerjiyi ayaklarımdan göğsüme doğru hissedebiliyorum ve 3 günde sadece 1 kere başarılı oldum oda istemsiz yereydi.
Sorum şu ne yapmalıyım neyle ilgilenmeliyim ? Denemelere devam mı etmeliyim ne yapmalıyım size danışmak istiyorum.
Şimdi şuradan başlayayım,
bundan 2-3 sene önce bir şeyi fark ettim, bazen kafam bi anda boşalıyor istemsiz yere boş boş bakıyorum,
Bazen sokakta yürürken geceleri bu başıma geliyor ve 2-3 dk boyunca hangi sokak lambasının altından geçsem lamba sönüyor ben uzaklaşınca yeniden yanıyor, bunu bir arkadaşımla da paylaşmıştım ve bir gün yürürken oda şahit oldu bu tamamen istemsiz yere oluyor.
Vede mekanik veya elektronik bir alete dokununca onu hissede biliyorum, araba kullanırken gaza basınca çarkların nasıl döndüğünü motorun çalışmasını hissedebiliyorum umarım beni anlarsınız.
Elektronik ve mekanik şeyleri kafamın içerisinde resimlere ayırıp parçalara bölüp olan sorunu kafamın içerisinde görebiliyorum.
Bende küçüklükten gelen bir elektrik merakı var 3-4 yaşındayken elektrik çarpmıştı prizin 1 kutbuna ataç sokmuştum ve soktuğum zaman ayaklarımın ucundan başlayıp ellerimin parmak uçlarında biten enerjiyi hissedebildim vede bu beni çok etkilemişti.
Şuanda yazılım uzamanıyım aynı zamanda mekanik ve elektronikle uğraşıyorum.
Fakat mekanik veya elektronik bir şeye dokununca hissettiğim şeyi hiç kimseye anlatamıyorum sanki benim bir parçammış gibi geliyor.
Burayla tanıştıktan sonra ilk olarak psi çark çevirmeyi denedim enerjiyi ayaklarımdan göğsüme doğru hissedebiliyorum ve 3 günde sadece 1 kere başarılı oldum oda istemsiz yereydi.
Sorum şu ne yapmalıyım neyle ilgilenmeliyim ? Denemelere devam mı etmeliyim ne yapmalıyım size danışmak istiyorum.
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Bİr sorum sorunum var
Senin yerinde olsam bu yeteneğimi istemsiz deilde bilinçli oalrak kullanabilmek için çalışırdım ve geliştirirdim :) Başarılar.. :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

-
- Yeni Kullanıcı
Merhabalar kimsetutamaz sen çevirmeyi başarmışsın 
Teknik noktasında ufak tefek tüyolar verebilirmisin.
Tam olarak hissettiğin nedir düşündüğün

Teknik noktasında ufak tefek tüyolar verebilirmisin.
Tam olarak hissettiğin nedir düşündüğün
- baraka52324
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Prinson breakta böyle aletleri cok detayli gören bi adam vardi hapisten kaçarken cok. cok işlerine yariodu
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
-
- Yeni Kullanıcı
hiç dizi izlemiyorum
ama izleyeyim en iyisi merak ettim

-
- Yeni Kullanıcı
birde şu çarkı çevireibilsem şöyle bakınca 

- baraka52324
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Zamanla o da olur sen çalışmayı bırakma ve inan gerisi gelir zaten
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
Susuyor...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
-