Astral seyahat'a cikamiyorum
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Astral seyahat'a cikamiyorum
Merhaba arkadaslar, Ben Azeriyim ve 16 yasim var . 2 aydir astral seyahat yapmak icin nerdeyse her gece biseyler yapiyorum ama olmuyor... Cikis anina kadarki her sey oluyor ama cikis yapamiyorum. Kulakda cinlamalar ,balon gibi shishme , yuregin hizli vurmasi .. hersey bire bir oluyor ama cikis yapamiyorum . Yardimci olursaniz sevinirim . ( Bilmem iyi anlata bildimmi )
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: Astral seyahat'a cikamiyorum
Hoş gelmişsen,
Konuyla ilgili www.astralseyahat.net adresine bakabilirsin. Orada ayrıntılı bilgiler eklemiştik. Sorun olduğunda oradan yazılırsa daha kısa sürede cevap bulunabilir.
Soruya gelecek olursak. Çıkış öncesi belirtiler görülmüş. Ancak bu aşamadan sonra sabırlı olmak gerekiyor. Zihni ve bedeni kasmadan herşeyi oluruna bırakmak daha sağlıklı bir deneyim için yararlı olacaktır. Bir araç 2 vitesle de kalkış yapabilir ancak bu ne kadar sağlıklı olur?
Sadece yaptığınız teknikleri uygulayın, herşeyi akışına bırakın. Bir şeylerin olması için zorlamayın. Hazır olunduğunda çıkış olacaktır.
Konuyla ilgili www.astralseyahat.net adresine bakabilirsin. Orada ayrıntılı bilgiler eklemiştik. Sorun olduğunda oradan yazılırsa daha kısa sürede cevap bulunabilir.
Soruya gelecek olursak. Çıkış öncesi belirtiler görülmüş. Ancak bu aşamadan sonra sabırlı olmak gerekiyor. Zihni ve bedeni kasmadan herşeyi oluruna bırakmak daha sağlıklı bir deneyim için yararlı olacaktır. Bir araç 2 vitesle de kalkış yapabilir ancak bu ne kadar sağlıklı olur?
Sadece yaptığınız teknikleri uygulayın, herşeyi akışına bırakın. Bir şeylerin olması için zorlamayın. Hazır olunduğunda çıkış olacaktır.
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Astral seyahat'a cikamiyorum
Cok tesekkur ederim admin .
-