Mu ve Atatürk

Brklp92

Mu ve Atatürk

Okunmamış mesaj gönderen Brklp92 »

Arkadaşlar size bi kitap tavsiyem var şuan okuduğum bi kitap.Kitap James Churcward adında bi albay tarafından yazılmış.Adam insanlığın ilk yurdunun Mu kıtası olduğunu söylüyo ve kanıtlıyo. Valla tavsiye ederim .Mesela Güney Pasifik Adalarında yaşayan insanlar bu kıtanın batışından kurtulan kabileler.Ve bu adalarda ki harabelere bakacak olursak mesela Paskalya adasını Heykelleri meşur ben bu kitaba başlamadan önce görmüştüm heykelleri ve hayran kalmıştım uzunlukları 15-16 feet yani 5 6 metre ve bunların yüzünün falan işlenmesi harika heykelden başka tapınaklar piramitler ,anıtlar var.Tonga-Tabu adasındaki anıt kemer şeklinde yapılmış.Bu anıt herbiri 70 ton gelen iki ayak ve üstlerindeki bunları birbirine bağlayan 25 ton başka bir kayadan meydana geliyor.Ve düşünün arkadaşlar bu adalardaki ilkel insanlar bu kayaları nasıl üst üste koysun.Bu arada söylemeyi unuttum Güney Pasifik adaları batan Kayıp kıta Mu nun ayakta kalan kırıntıları.Buradaki yaşayan yerlilerin Soyu Mu dan Geliyor.Düşünün Bu yerlilerin Bu tonlarca ağırlıktaki kayaları üst üste koymaları mümkünmü? Teşekkürler Yorumlarınızı Bekliyorum ve Kitabı okumanızı Tavsiye Ediyorum

Brklp92

Re: Mu ve Atatürk

Pardon Atatürkle Bağlantısınıda Yazsam iyi olur. Atatürk Türk neslinin nereden geldiğini merak ettiği için bu konuyla ilgilenmiştir.İlgilenmesinin sebebi dil bilimci olan Tahsin Mayatepek dir.Bu hakkında duyduklarını Atatürke anlatmasından sonra Atatürk onu Meksikaya Elçi olarak göndermiştir.Burada gelişen olayları takip etmesi için.Burada çalıştığı sıralarda Tahsin James Churcward ın kitaplarından haberdar olmuş ve Atatürke burada çıkardığı notlarla birlikte bildirmiştir.Ve Atatürkde bu kitapları getirtmiş ve 60 kişilik tercüme ekibine anında tercüme ettirtmiştir.Ve bu Atatürkün getirttiği kitaplar Anıtkabirde Bulunmaktadır.
Teşekkür Ederim.
dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

Tavsiye için teşekkürler...
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
CaNKaT

Okunmamış mesaj gönderen CaNKaT »

teşekkürLEr BerkaLP ( ali Can ben ) !! :D
Brklp92

Saol Alican Nasıl ogün ankamall de aldığım kitap bu :D anlatırım buradan sana :D süper la

Kullanıcı avatarı
UmuT

Okunmamış mesaj gönderen UmuT »

güzele benziyo bende bir ara zaman bulup ankamall e uğrarsam bakarım
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

ne zannediyorsun ki mısırlılar o koskoca piramitleri nasıl yaptı o piramitleri açıklanamayan sanırım büyü ile yapmışlar bunu duydum ama eskiden psişik güç kullanan çok kişi varmış hiç zorlanmadan yapabiliyorlarmış senin bu dediğini ikisinden birini uygulamış olabilirler
Brklp92

Kitapta geçiyo Mu dakilerin Psişik güçleri olduğuna dair şeyler.Zaten Mısır ,Aztek ,Maya bunlar Mu nun kolonileri =) tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

evet biliyordum..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

şöyle sözgelimi bi soru sorsam
Bunlar çok güçlüydü ve kayaları zihin güçleriyle kaldırarak kolayca yerleştirme işlerini yapıyorlardı diğer kolay işleride işçiler filan yapıyordu ,,,gibi bir cümle kullanılabilir mi?
İmza Yhok.

“Uygarlıklar ve Telekinezi” sayfasına dön