Yaptığım Telepati Örnekleri

yaptığım telepati örnekleri, telepati örnekleri, telepatiye örnekler, telepati nasıl yapılır, telepati tekniği, telepati

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Secular
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Secular »

Resim

Merhaba arkadaşlar,
2 gündür bu sitede geziyorum fakat telepatiden çok psi wheel hakkında yazılar gördüm. Fakat ben telepatiye ilgi duyan biriyim ve yapabildiğimi düşünüyorum. Size yaptığım bir örneği anlatmak istiyorum, olup olmadığına siz karar verin.

Aramızda duygusal bağ olduğunu düşündüğüm fakat hiç konuşmadığım birisiyle sürekli olarak zihinden zihine konuştuğumu düşünüyordum. Zaten bundan sonra telepatiye ilgi duymaya başladım. Sonra duygusal bağın telepatide çok büyük etkisi olduğunu öğrenince onun üzerinde denemeye karar verdim. mesela bir gün yanıma oturmuştu ve sürekli bana bakmasını söyledim, her defasında da baktı.

Sonra başını eğmesini ayağa kalkmasını söyledim. Söylediğim her şeyi yapmıştı -iradesini zorlayacak şeyler dışında..- daha sonra ondan uzaklaştığımda yanıma gelmesini, çok sıkıldığımı telepati yoluyla söyledim. Bana cevap olarak ''Şu an gelemem, işim var üzgünüm.'' dedi. Ben ise ısrar ettim fakat sonra sıkılıp vazgeçtim. 5 dk sonra kapının önünde gördüm. gülümseyerek yanına gittim o ise bana bakarak başını eğdi. sonra tekrar gitti. ben tekrar gelmesini söylediğimde ''daha yeni geldim'' dedi :) fakat sonra tekrar geldi. Bunun gibi bir çok şeyi yaptırabiliyorum fakat en çabuk onda işe yarıyor.. Siz neler düşünüyorsunuz? ;)

Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Yaptığım Telepati Örnekleri

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Adam inanmış başarmış.Tebrikler kardeşim. :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
Secular

Teşekkür ederim. Daha da denicem o kişinin üzerinde :D
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

telepatik hipnoz mu ? :O. Yani söylediğine kendi rızasıylamı geliyor yoksa istemsizmi kapının önüne geldi sen telepati kurunca.
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
Kullanıcı avatarı
Secular

Aslında ben bunu kardeşimin ve annemin üzerinde de denedim. İkiside istediğim yere geldiler ve ben geldiklerinde çağırdığımı duydunuz mu diye sordum. Farklı zamanlarda yapmıştım ama cevaplar benziyordu. Kardeşim zaten odada işi olduğunu söyledi. Annem ise beni çağırmak için geldiğini ama kendi yerine kardeşimide gönderebileceğini söyledi. ''Kendim geldiğime göre telepatin irademi kontrol etmiş.'' dedi. Ben o kişiyle hiç konuşmadım ama dediğim gibi kendi rızası olmadan kesinlikle gelmezdi. Hatta anneme ve kardeşime uyguladığım telepatiden daha kısa sürede ve daha kolay gerçekleştirdi.Buda beni sevdiğini gösterir kanaatimce. Yani iradeyi ele geçiriyoruz derken, kendi rızasıyla geçiriyoruz kesinlikle hipnoz yok bunda. Bir kişiyi konuşarak ikna etmek gibi bir şey.. Ama itiraf etmem gerekirse onunla aramda bir duygusal bağ olduğunu seziyorum. Bu duygusal bağ işimi kolaylaştırıyor. Dediğim gibi deneyeceğim onu bir şeylere ikna etmek için.. Yapabildiğim şeyleri de sizinle paylaşmaya devam ederim :)

Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum

Bu kadar iyi telepati yapabiliyorsan video çekmelisin. Bu sevdiğin yakınlık kurduğun insanlardan biriyle sokağa çıkın. Kalabalık bir mekanda yoldan geçen birini durdurun ve yanınızdaki telepati yapcağınız insana bir renk söylemesini söyleyin ama siz uzaklaşın. Daha sonra telepati kurup rengi tahmin edin. Gözümüz telepati görsün :)
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

1 günde aşırı hızlıya benziyor .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
Secular

Ahaha :D video mu? Hemde sokaktan geçen biriyle? Beni taşlamasınlar sonra :D Yapmayın arkadaşlar ben kimseye hava atmak için yapmıyorum ki bunu. Sadece kendi çapımda.. Video gösterim falan beni aşar. Hem öyle sokaktan durdurduğum tanımadığım bir insanlada aniden telepati kuramam dedim ya bağ çok önemli bunu araştırmış olmalısınız. Hem yapsam, video koysam bile burdakiler eminimki yalan derler kesin ayarlamışsındır önceden falan derler o yüzden uğraşmak istemiyorum açıkcası :P
Kullanıcı avatarı
Secular

Telekinezistm yazdı:1 günde aşırı hızlıya benziyor .
Telekinezistm@ Aşırı hızlı olan ne anlamadım doğrusu? :) Telepati yapabilmemse ben bunu aylardır uğraşıyorum bir günlük deil yani.. Hatta en yakın arkadaşımda yapabiliyor, eski sevgilisine istediğini yaptırabiliyor. Beni bir keresinde servisimden indirip yanına çağırmıştı hatta psikoloji hocamıza anlattık, bize telepatik ikililer demeye başladı. :twisted:
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum

Secular yazdı:Ahaha :D video mu? Hemde sokaktan geçen biriyle? Beni taşlamasınlar sonra :D Yapmayın arkadaşlar ben kimseye hava atmak için yapmıyorum ki bunu. Sadece kendi çapımda.. Video gösterim falan beni aşar. Hem öyle sokaktan durdurduğum tanımadığım bir insanlada aniden telepati kuramam dedim ya bağ çok önemli bunu araştırmış olmalısınız. Hem yapsam, video koysam bile burdakiler eminimki yalan derler kesin ayarlamışsındır önceden falan derler o yüzden uğraşmak istemiyorum açıkcası :P
Ben zaten yoldan geçenle telepati kur demiyorum. Ynanına aranızda bağ olan birini al o yoldan geçen adam aranızda bağ olan adama renk söylesin dedim :D