Naruto gerçek olabilirmi ?

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
narutocu
Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Naruto gerçek olabilirmi ?

Okunmamış mesaj gönderen narutocu »

Arkadaşlar ben daha yeni üyeyim hep telekinezi yapmak istemişimdir ama hep üşendim böyle hemen olsada bitse hiç uğrsşmadan olsa diyordum tabiki olcağı yok ama birgün yapacağımdan eminim arada balıyorum nasıl yapılıyor diye ama yazıyla anlatıldığı için ciddiye almıyorum isteden oluyor bu, böyle bana işi profesyonelce aşama aşama nasıl yapıldığını öğretebilecek biri varmı, çok şey istiyorum fakat lütfen yardım edin umarım naruto gerçek olur :) Rasengan !!

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Naruto gerçek olabilirmi ?

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

rasengan veya chidori... bunları yapabilirsin fakat o noktaya ulaşabilmen için aşırı sıkı çalışman gerekiyor ayrıca dünyada böyle birşey yapabilen daha çıkmadı veya varsa da zaten kendini ortaya atmaz. rasengan yapabilmen için psi ballını aşırı derecede yoğunlaştırman gerekiyor ki artık görünür hale gelmeye başlasın.
Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

3 şey sölicem 1 bu sitede öyle birini arama :D 2 öyle biri muhakkak vardır ama sen onu asla bulamazsın 3 bencede sainin dediği gibi psi balını çok yoğun yaparsan olur (anlamadığım mese şu naruto 12 yaşında çocuk rasengan yapıo biz izlioz :S :D anime olunca tabi herşey olur :D )
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)
Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

zaza naptın ya rasengan felan yapmak biraz imkansız gibi bişey :D ama eğer psibalı geliştirebilirsen ona benzeye bilir :D hee bide animeler çok fena hayal gücüyle yapılmıştır onu yapmaz biraz zor :D
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

rasengan modeli zaten köküne bakılırsa insanların eline güç toplaması konusuna gelir bu da bize psi ballı hatırlatıyor üstte dediğim gibi bunu yapabilen daha çıkmadı. varsa da zaten çıkmaz bu çok çok zor bir yöntem ha hayal mi diye sorsanız "evet hayal" diyemem çünkü aşırı enerji toplayınca bu şekilde bir top oluşabilmesi mümkün tabi toplayabilene...

narutocu
Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen narutocu »

Keşke hindistan a gidip rahiplerle konuşa bilsem onlar aşmış oluo bu işlerde ama nerde :) şu psiball nedir nasıl yapılır :)
woods31
Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen woods31 »

Böyle şeylere fazla kafanı takma hayal kırıklığı yaşarsın her şeyi tadında bırakmak daha iyi olur :)
Komik hayallere kapılmayın..
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

woods merak ettim ne gibi şeyler ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
woods31
Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen woods31 »

Heveslik şeyler Chatlack olağan dışı şeyler hayal kırıklığına ve öz güven kaybına neden olabilecek şeyler
Komik hayallere kapılmayın..
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Peki sence telekinezi olağan bişey mi ? Eğer evetse bu üyenin dedigi rasengan veya chidori herneyse olağan birşeydir..Belki o kadar müthiş güçte bi yıkıma sebep olmaz ama daha küçük çapta bierşeyler yapılabilir..( Soruma hayır diyecegini ummuyorum :) )

Yalnız bu sözümde yanlış anlaşılmasın ha deyince elbette yapılamaz böyle bişey ama gerekli çalışmalar sonucunda da olması olağan dışı birşey degildir..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN