GüÇ KoNtRoLü

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
JoqeRPoqeR
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

GüÇ KoNtRoLü

Okunmamış mesaj gönderen JoqeRPoqeR »

Arkadaşlar herkeze merhaba.Size nasıl anlatacağım bilmiyorum ama kinezi benim hayatımda... Güçlerimi kontrol edemiyorum.Örnek:
1- Sinirlendiğimde veya gücümü boşalttığımda lambalar yanıp sönüyor ve ellerim ateş gibi yanıyor.

2- Arkadaşıma bir soru soracak oluyorum veya şuraya gel diyicem ama daha demeden olaylar benim istediğim gibi gelişiyor.

3- Sanki insanların enerjilerini algılayabiliyorum... Bana gülen bir insanın sanki düşüncelerini anlarmışcasına gözümün önünde bir resim geliyor ve hakkımda düşündüklerini fark ediyorum.

4- Psi wheel çevirmek istiyorum çok rahat bi şekilde çevirebiliyorum.Ama yanımda biri varken bunu ona kanıtlayamıyorum.

5- Evdeki kuşumla ve çok yakın olduğum kişilerle telepati kurabiliyorum.Ama kuşuma şuraya git diyince gitmiyor.Onun ne yapması gerektiğini ve neden yapması gerektiğini düşünüyorum ve bi bakıyorum kuşum oraya gidiyor.Annem evde işenirken veya oya yaparken yani dikkatini bir işe yoğunlaştırmışken telepatiyle isteklerimi belirtiyorum(Örn:çay istedim) ve annem anlarmış gibi bana çay içermisin ? Diye soruyor.

6- Ve sanki nasıl psi ball yapıyorsak aynen o şekil enerjiye farklı şekiller veriyorum.Örn:
Enerjinin ypışkan hamur şekline geldiğin düşünüyor ve psi wheelin bir ucuna yapıştığını düşünüyorum.Sonra hamurun diğer ucundan çekiyorum.Ve psi wheel hamuru çektiğim yönde dönüyor.

Şimdi konumuza gelelim gücü kontrol etmeğe.Psi wheelin sağa döndüğünü düşünüyorum dönmüyor ama kafamı başka birşeye yönlendirince bi bakıyorum psi wheel sğa dönüyor.Yni gücümü başka bir yöne çevirdiğim zaman diğer gücüm etkiye geçiyor.Lütfen nedeninini açıklayın :(

İkincisiyse bazı insanların geelde akraba ve yakın aradaşlarım bana yaklaştıklarında veya beni düşündüklerinde gözümün önünde saliseler içinde resmi adı veya ne bileyim aklımao beliyor ve biraz sonra yanımda oluyorlar.Lütfen açıklayon bu nedir?

BOL ENERJİLER,,
Hayat PoqėR Bense JoqęR....

Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: GüÇ KoNtRoLü

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Clair gitti sizlere cevap vermek bize düştü :) Bence senin durugörü ve telepati yeteneğin kendi kendine gelişmiş. Psi-whell konusunda nedenini bilmiyorum ama ilk başlarda banada olmuştu zamanla geçer sanırım :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
JoqeRPoqeR

Yorumunuz için teşekkür ederim.Keşke Clairvoryant abi gelseydi iyi olcaktı :) .

Aslında size tam olarak açıklayamıyorum ben bu güçle bir bütünüm ama kullanamıyorum... Kafam çok karışık sanki bir bilgisayarın göremediğimiz bölümü gibi.Allah`ın izni ile bu konuda ustalaşırım Rabbim ona inananlara yardımcı olsun... İyİ KiNeZiLeR
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Kendini kimseye kanıtlamak zorunda değilsin .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
Secular
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Secular »

İnsanların düşüncelerini duymak, hislerini anlamak yada istediğini yaptırmak gibi şeyler bende de gerçekleşiyor ben parapsikolojiyle ilgilenmeden öncede bunları farkediyordum. Örneğin bir gün çok üzgün olduğunu hissetiğim birisine çok üzülmüştüm, bir süre sonra onun acısını ben yaşamaya başladım canım o kadar yandı ki o kişiyi tanımasamda ona ne olduğunu merak etmeye başladım ve yanına gittiğimde onu mutlu görmüştüm. Tuhaftı biraz önce üzgün olan kişi benim onun acısını hissetmemle düzelmişti. Sanki onun acısını ben almıştım.. Bazen böyle şeyler olabiliyor hisleri kuvvetli olan insanlar kişilerin duygularını alabilir, hissedebilir. Ben bunu yaşadım ve gördüm. Bu söylediklerinin çoğu telepatiye giriyor, benimde yaptığım gibi yoğun hislerini telepatiyle kontrol edebilirsin. İstediğin kişiye istediğini yaptırabilir, yada aklını okumak istediğin birinin düşüncelerini duyabilirsin bu hiçte imkansız değil. Ben ve arkadaşım bunu geliştirmeye çalışıyoruz ve çok iyi sonuçlarda aldık. Sana tavsiyem eğer kontrol etmek istiyorsan, çalışmalara başlamalısın. Emin ol kontrol edebildiğini fark ediceksin... :)

Kullanıcı avatarı
JoqeRPoqeR

Bana teknik önerecek varmı?
[NOT--> Arkadaşlar kapak çalışması önermeyin çünkü gücümü tek bir yere yoğunlaştırabiliyorum benim isteğim gücümü daha yoğun daha akıcı bir hale getirmek ve bunu dengeli bir şekilde kullanmak. ]
Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

JoqeRPoqeR yazdı:Bana teknik önerecek varmı?
[NOT--> Arkadaşlar kapak çalışması önermeyin çünkü gücümü tek bir yere yoğunlaştırabiliyorum benim isteğim gücümü daha yoğun daha akıcı bir hale getirmek ve bunu dengeli bir şekilde kullanmak. ]
Kapak çalışması da herekli düzeye ulaşsaydın psi wheel çocuk oyuncağı olurdu
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
serons252
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons252 »

SELAMIN ALEYKÜM öncelikle belirtmek isterim ki bu çakralar ile alakalıdır sen üzülürsen diğer kişi görürse hissizlik imkansızdır karşıdaki kişiye birşeyler olur karşıda sevdiğiniz biri kızarsa siz korkma veya üzüntü gibi duyguları yaşarsınız bu çakra sayesindedir neden mutsuz olduğunuzda biri gülerse siz de sevinirsiniz daha iyi oluyorsunuz bundandır hatta kötü düşündüğünüz zaman mesela üzüntü hastalık bedeninizin dışından size gelmeye başlar bu zararlıdır anladınmı kardeş faydası olduysa ne mutlu bana :)
Sadece İNAN
Kullanıcı avatarı
Secular
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Secular »

serons252 yazdı:SELAMIN ALEYKÜM öncelikle belirtmek isterim ki bu çakralar ile alakalıdır sen üzülürsen diğer kişi görürse hissizlik imkansızdır karşıdaki kişiye birşeyler olur karşıda sevdiğiniz biri kızarsa siz korkma veya üzüntü gibi duyguları yaşarsınız bu çakra sayesindedir neden mutsuz olduğunuzda biri gülerse siz de sevinirsiniz daha iyi oluyorsunuz bundandır hatta kötü düşündüğünüz zaman mesela üzüntü hastalık bedeninizin dışından size gelmeye başlar bu zararlıdır anladınmı kardeş faydası olduysa ne mutlu bana :)
Çakralar zaten her insanda olan bir durum. Ama hisleri anlama biraz daha farklı, çünkü bazen oluyor ki karşındaki kişi gülse, üzgün olduğunu belli etmese bile sen onun içindeki üzüntüyü hissedebiliyorsun.. Sanırım bu duygusal bağla alakalı, biraz daha iç güdüsel.
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

JoqeRPoqeR yazdı:Arkadaşlar herkeze merhaba.Size nasıl anlatacağım bilmiyorum ama kinezi benim hayatımda... Güçlerimi kontrol edemiyorum.Örnek:
1- Sinirlendiğimde veya gücümü boşalttığımda lambalar yanıp sönüyor ve ellerim ateş gibi yanıyor.

2- Arkadaşıma bir soru soracak oluyorum veya şuraya gel diyicem ama daha demeden olaylar benim istediğim gibi gelişiyor.

3- Sanki insanların enerjilerini algılayabiliyorum... Bana gülen bir insanın sanki düşüncelerini anlarmışcasına gözümün önünde bir resim geliyor ve hakkımda düşündüklerini fark ediyorum.

4- Psi wheel çevirmek istiyorum çok rahat bi şekilde çevirebiliyorum.Ama yanımda biri varken bunu ona kanıtlayamıyorum.

5- Evdeki kuşumla ve çok yakın olduğum kişilerle telepati kurabiliyorum.Ama kuşuma şuraya git diyince gitmiyor.Onun ne yapması gerektiğini ve neden yapması gerektiğini düşünüyorum ve bi bakıyorum kuşum oraya gidiyor.Annem evde işenirken veya oya yaparken yani dikkatini bir işe yoğunlaştırmışken telepatiyle isteklerimi belirtiyorum(Örn:çay istedim) ve annem anlarmış gibi bana çay içermisin ? Diye soruyor.

6- Ve sanki nasıl psi ball yapıyorsak aynen o şekil enerjiye farklı şekiller veriyorum.Örn:
Enerjinin ypışkan hamur şekline geldiğin düşünüyor ve psi wheelin bir ucuna yapıştığını düşünüyorum.Sonra hamurun diğer ucundan çekiyorum.Ve psi wheel hamuru çektiğim yönde dönüyor.

Şimdi konumuza gelelim gücü kontrol etmeğe.Psi wheelin sağa döndüğünü düşünüyorum dönmüyor ama kafamı başka birşeye yönlendirince bi bakıyorum psi wheel sğa dönüyor.Yni gücümü başka bir yöne çevirdiğim zaman diğer gücüm etkiye geçiyor.Lütfen nedeninini açıklayın :(

İkincisiyse bazı insanların geelde akraba ve yakın aradaşlarım bana yaklaştıklarında veya beni düşündüklerinde gözümün önünde saliseler içinde resmi adı veya ne bileyim aklımao beliyor ve biraz sonra yanımda oluyorlar.Lütfen açıklayon bu nedir?

BOL ENERJİLER,,
Lunarkineziden şüpheleniyorum ama konu ile ilgili çok bilgi sahibi değilim... Çünkü hiç çalışmadan normal ki enerjisiyle bu kadarını yapamazsın. Ya doğuştan yeteneğin var bana göre yada lunarkinezi...
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.