1- Sinirlendiğimde veya gücümü boşalttığımda lambalar yanıp sönüyor ve ellerim ateş gibi yanıyor.
2- Arkadaşıma bir soru soracak oluyorum veya şuraya gel diyicem ama daha demeden olaylar benim istediğim gibi gelişiyor.
3- Sanki insanların enerjilerini algılayabiliyorum... Bana gülen bir insanın sanki düşüncelerini anlarmışcasına gözümün önünde bir resim geliyor ve hakkımda düşündüklerini fark ediyorum.
4- Psi wheel çevirmek istiyorum çok rahat bi şekilde çevirebiliyorum.Ama yanımda biri varken bunu ona kanıtlayamıyorum.
5- Evdeki kuşumla ve çok yakın olduğum kişilerle telepati kurabiliyorum.Ama kuşuma şuraya git diyince gitmiyor.Onun ne yapması gerektiğini ve neden yapması gerektiğini düşünüyorum ve bi bakıyorum kuşum oraya gidiyor.Annem evde işenirken veya oya yaparken yani dikkatini bir işe yoğunlaştırmışken telepatiyle isteklerimi belirtiyorum(Örn:çay istedim) ve annem anlarmış gibi bana çay içermisin ? Diye soruyor.
6- Ve sanki nasıl psi ball yapıyorsak aynen o şekil enerjiye farklı şekiller veriyorum.Örn:
Enerjinin ypışkan hamur şekline geldiğin düşünüyor ve psi wheelin bir ucuna yapıştığını düşünüyorum.Sonra hamurun diğer ucundan çekiyorum.Ve psi wheel hamuru çektiğim yönde dönüyor.
Şimdi konumuza gelelim gücü kontrol etmeğe.Psi wheelin sağa döndüğünü düşünüyorum dönmüyor ama kafamı başka birşeye yönlendirince bi bakıyorum psi wheel sğa dönüyor.Yni gücümü başka bir yöne çevirdiğim zaman diğer gücüm etkiye geçiyor.Lütfen nedeninini açıklayın

İkincisiyse bazı insanların geelde akraba ve yakın aradaşlarım bana yaklaştıklarında veya beni düşündüklerinde gözümün önünde saliseler içinde resmi adı veya ne bileyim aklımao beliyor ve biraz sonra yanımda oluyorlar.Lütfen açıklayon bu nedir?
BOL ENERJİLER,,