Telekineziye başladıktan sonra olan değişiklikler.. Yardım pls

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
burak58002
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 58 Sivas
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekineziye başladıktan sonra olan değişiklikler.. Yardım pls

Okunmamış mesaj gönderen burak58002 »

:? Selmaun Aleykum.. Telekinezide acemiyim beyler önce onu belirteyım. Telekineziye başladım psi wheel hiç durmadan sayısız tur attırabiliyorum şuan. Nese konuya gelelim

Telekineziye başladıktan sonra kendimi keşfettim ve bişeyleri istedikten sonra yapabileceğime inanıyorum artık.Fakat bir sorun oldu yaklaşık 1 aydır yapıyorum başladıktan 2-3 gün sonrasında artık uykularım düzensizleşti normalde hiç rüya görmezken 25 gündür sürekli rüya görüyorum yarım saat uyusam bile görüyorum. ruyadan uyanmak istememe rağmen uyanamıyorum.. Rüyaları bilincim açık şekilde görüyorum ve elimde olmadan hayal ederek yönlendiriyorum hayal etmek istemiyorum ama yapamıyorum. Bunun bir sebebi varmıdır neden böyle oldu ? Yardımcı olursanız sevinirim . Düşünceleriniz önemli benim için . İyi günler simdiden yorum atanlara tşkler

Kullanıcı avatarı
Secular
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: Telekineziye başladıktan sonra olan değişiklikler.. Yardım pls

Okunmamış mesaj gönderen Secular »

Rüya görmenin bir sakıncası yoktur elbette. Ama rüyalarını yönlendirebilmen... Bence bu ilginç bir şey rüyalarını yönetebilirsin hatta geliştirip başkalarının rüyalarını kontrol edebilirsin. Benim bir tanıdığım bu konu üzerinde çalışmalar yapıyordu. Belkide farkında olmadan yeni bir yeteneğin ortaya çıkıyor.. Beynini kullan. İstersen rüyaların seni değil, sen rüyalarını yönetebilirsin. ;)
burak58002
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Kardes rüyayı istediğim gibi yönetebiliyorum gerçekten ne istersen ona göre olayı şekillendirebiliyorum ama sorun uyanmak istediğimde uyanamıyorum sürekli adrenalin içindeyim çatlıyacam artık
Kullanıcı avatarı
Secular

İstediğin rüyayı görebiliyorsun yanii ? Mesela bir ada hayal ediyosun, ada karşında beliriyor ya da başka bir şey hayal ediyorsun hepsini rüya olarak görebiliyorsun öyle mi? Uyanmak konusunda da ne kadar süreyle uyanamıyorsun, rüyadan uyanmak mı problem yoksa kabuslar mı görüyosun?
Kullanıcı avatarı
Secular

http://www.oynasana.com/forum/m297388 Bu sayfayı incelemelisin. Senin durumundaki bir kişinin anlattıkları :)

burak58002
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Yok kabus fln değil. anlatayım hemen . Görmek istediğiimii görüyorum evet tek sorun uyanamıyorum. İyiki kabus hayal etmiyorum :D Gözlerimi kapatıyorum göremek istediğim olayı veya nesneyi hayal ediyorum ve rüya olarak görüyorum hayl ederek rüyanın içindeyken rüyayı şekillendiriyorum fakat dediğim gibi artık rüya çok bunaltıyo uyanamıyorum .. süresini nasıl tutcam bu arada :D
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Biz ona lucid rüya diyoruz :)
Kullanıcı avatarı
Secular

burak58002 yazdı:Yok kabus fln değil. anlatayım hemen . Görmek istediğiimii görüyorum evet tek sorun uyanamıyorum. İyiki kabus hayal etmiyorum :D Gözlerimi kapatıyorum göremek istediğim olayı veya nesneyi hayal ediyorum ve rüya olarak görüyorum hayl ederek rüyanın içindeyken rüyayı şekillendiriyorum fakat dediğim gibi artık rüya çok bunaltıyo uyanamıyorum .. süresini nasıl tutcam bu arada :D
Ahahah :D Hayal edebiliyosun ya rüyanda kronometre tut :D Yani demek istediğim en sonunda uyanıyosun ya hani, onu nasıl yapabiliyorsun? Uyanmayı başarabiliyorsan bir şekilde uyanmak için onu kullan belki işe yarar :)
Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

Eyfel kulesini yap hemen çı en üstüne atla çok ciddiyim
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
Kullanıcı avatarı
Secular

Shrbz yazdı:Eyfel kulesini yap hemen çı en üstüne atla çok ciddiyim
İntihar girişimi :D Ölmeli diyosun yani :D

Kilitli